Laikam jau prasās kāda pozitīvāka nots visā šajā diskusijā. principā arī man nepatīk, ja pārāk uzbāžas, bet līdz šim kaut kā veicies, ka ja pasaku, ka gribu paskatīties - tad neviens nav centies ar varu neko uzbāzties.. man pat patīk, ka ir tādi veikali, kur pārdevējs it kā mana, ka gribu paskatīt - ļauj paskatīt un kad jūt, ka būšu jau kaut ko izdomājis jautā vai nevar palīdzēt.. ir tā gadījies, gan Juglas Salmo, gan Ēsmā Ģertrūdes ielā, bet tā kopumā:
Copes nams Miera ielā, Ēsma Ģertrūdes un Brīvības ielā, Juglas Salmo, veikals Liepājā Raiņa ielā, Fishbon Brīvības ielā - mani mīļākie.. vienmēr normāla attieksme, un kā pret savējo;
Dzelzavas ielas Ēsma (tiesa pēdējā laikā maz esmu bijis), Deglava ielas Salmo, - ir OK, bet kaut kā nereti ir sajūta, ka pārdevējam nav dižas intereses ar mani ņemties un vēlme pievērsties, bet ja jautā, tad d..st nesūta.
Daugavgrīvas Salmo - man patīk, ka ir tiešām liels veikals, bet tieši tāpēc nevienmēr var tikt uzreiz pie kāda kas pakonsultē, jo tomēr neesmu vienīgais, bet tas sīkums..attieksme ir kopumā ļoti laba.
Visi Gards veikali, izņemot varbūt Alfu pa retam, veikals Liepājā Lielajā ielā - nu šajos eju gan tikai, kad tiešām nekā cita tuvāk nav un ja vajag kaut ko uzreiz, bez konsultācijas, jo vai nu tur sēž sieviete, kura visticamāk šajā jomā ļoti maz ko saprot vai arī kāds virišķis, kas gaida darba dienas beigas..
karpas.lv - ideāls sortiments, vismaz WEB katalogā, bet ar to sūtīšanu pavasarī, gan bija švaki..pazūd, nevar sazvanīt utt..bet nu mazums tagad kas mainījies.
Albakors - ir OK ar attieksmi, bet samērā reti iegriežos, jo kaut kā sortiments nesaista, izņemot kaut ko no barību gala..
29.novembris 2012, 15:47 |
links