micuks, es nezinu kas konkrēti bija tie dārgo pričindāļu pircēji tavā gadījumā, bet lv un A-europā ta ir tāda suga. Bratellas noverņījuši štellu un vajag otķinutsa, un tad brauc uz baņju un ribalku. Lielākoties viņam ta ribalka pie vienas vietas un dara to viņš varbūt reizi 2 gados. Bet ja brauc, tad status prasa lai viss būtu vislabākais. Esmu tadus krievijā redzējis, ieiet veikalā un prasa što to po lučše. Viņam prasa - spiningam, donkai...? Šis saka - h... ego znajet davai vsjo. Nu tad viņam arī sadeva visu no slēgtajām vitrīnām par kādi 5k zaļo. Es šaubos vai pat mūsu profi sportisti pērk kātus par štuku, bet var jau būt esmu atpalicis.
Par veikaliem :
SALMO Spicē ir viens forš vīriņš - tāds iņķeļigent ar ūsām , vienmēr neuzbāzīgs, bet kad paprasa necenšas iepihņīt pašu dārgāko bet visu labi apstāsta un iedod izčamdīt. Tapēc lai arī salmo ir prais augstāks , ja vajag konsulteišenu eju tur.
SALMO daugavgrīvas savukārt ir viens ļoti garš ar pliku galvu onkuls, kas parasti sākuma ir drūms un nelaipns, bet ja viņam pasmaida tad var dabūt labu apkalpošanu. Starp citu tas ir unversāls līdzeklis pat ja pārdevējs ir nelaipns nevajag atbildēt ar to pašu.
Pret GARDS ir antipātija kopš man bija cirks ar viņu spoli, kas izjuka 3 metienā bet lai to samainītu bija jautrība 2 mēnešu garumā. Bet arī tur ir forši pārdevēji, piemēram ALFĀ ir simpātiska meitene kas no copes jēdz vairāk nekā viens otrs tēviņš
Par sievām - manējā man gadu prasa jaunus auzkarus. Apskatījos veikalā - ap 100 ls. Teicu kategorisku NĒ. Tad parēķināju cik man izmaksājuši vizuļi + salauztais inventārs tikai šoruden (ja salauž MJ kātu, protams MOMENTĀ ir jāiegādājas jauns, un protams labāks kā iepriekšējais)..... Man palika kauns
Viss pietiek mutesbajārēt uz copi prom mudīgi, ceru ka laivas vēl visi nav iesālījuši
30.novembris 2012, 10:15 |
links