Anekdotes par copi

Nevar saprast,kurā tēmā lai pišī...

Te dienas atpakaļ,paziņa mēģinājis copēt līni kādā tur karjerā.Lai kā šamais mēģinājis,bet līnis licis lielo "mīksto" uz tam piedāvāto naktiņu.Savukārt,naktiņu esot iekārojuši,ik pa laikam,pa nesliktam ašukam.Paziņa sadabūjis mazās raudeles,tipa,liks uz dzīvo un vilks to asari nost!Labi.Iemet.Cope.Piecirtiens.Oho,kāts līkumā!Asaris?Tā kā bik' par štengru priekš ašuka...Līdaks?Varbūt...Velk.Velk...izvelk!Līnis!!??Līnis ,tāds uz 1,5kg.Viss kā nākas,āķis mutē.
Vot,līnis uz dzīvo!
;))
11.augusts 2010, 08:55 | links

Noklausoties anekdoti, cilvēks smejas divas reizes: kopā ar pārējiem un kad pielec ;DD
9.augusts 2010, 14:33 | links

38 gados beidzot satiku isto sievieti kuru gaidiju visu muzhu kura man pateiks tos 5 vardus ":Manam Tevam pieder alkahola veikals"
9.augusts 2010, 14:31 | links

Sarunājas mednieki. Nu ko nomedīji? Nu 10 alņus un pāris Noplīzus. Noplīzi? Tie tādi melni un ātri skrien.Viņi vislaik bļauj: no plīz!
9.augusts 2010, 14:29 | links

:D
9.augusts 2010, 13:55 | links

6.augusts 2010, 16:09 | links

Pasveicini savu sievu un manus bērnus!:):):)
6.augusts 2010, 15:07 | links

Vīrs dusmās ''klapē'' sievas mīļāko.Sieva izmisumā-Ko tu dari???? Tas taču tavu bērnu tēvs!!
6.augusts 2010, 14:39 | links

Iepazīšanās sludinājums: meklēju sievišķi, kas prot rakt sliekas, tīrīt zivis, labi gatavot, vēlams ar laivu, laivas fotogrāfija obligāta!
6.augusts 2010, 08:06 | links

ajj skolā vajag krievu valodu vairāk mācīties, es to pēdējo rindiņu uzreiz nesapratu :))
5.augusts 2010, 20:57 | links

Loģiski ka fermotāji paķerti uz joku :DDD
5.augusts 2010, 20:55 | links

tur drīzāk nav domāts, ka spēle "ferma" svarīgāka par visu citu? :))
5.augusts 2010, 20:52 | links

5.augusts 2010, 20:50 | links

-Mamm, mamm, vai joberis ir garšīga zivs? -Kas tev nāk prātā? -Kā? Tu taču tantei teici, ka jāiet bradāt pa jūru un jānoķer kāds joberis. :D
4.augusts 2010, 13:49 | links

Pamaniju iekš vienas dr.lv dienasgrāmatas

Auns

Iedzeršana ir ļoti bīstama. Alkohols nogāž no kājām vai arī mudina pastrādāt kaut ko neprātīgu — spēks ņem virsroku par prātu....

Vērsis

Zaļais pūķis Vēršus padara bīstamus. Mierīgums ir pazudis. Uzbrūk un var pat nogalināt....

Dvīņi

Iedzer nedaudz — galvenokārt asinsrites uzlabošanai. Ja par daudz — kļūst neprognozējami....

Vēzis

Vispār jāatturas no grādīgās dziras, jo ļoti jutīgs ir kuņģis, arī nenoturīga psihe. Jautrības vietā tie alkohola ietekmē dažreiz pat raud....

Lauva

Rūpīgi jāapsver izdzertās dziras mērs Nedrīkst sirdij uzlikt papildus slodzi. Iedzerot vairāk, viņš no Lauvas karaļa var pārvērsties par pērtiķi — ar neprognozējamām izdarībām....

Jaunava

Grādīgā dzira ir spēcīga inde. Šīs zīmes pārstāvjos ir sastopami daudzi alkohola pretinieki. Alkohola ietekmē viņu aknas strauji nolietojas....

Svari

Iedzer kompānijā, dažreiz viņus var paslavēt, jo Svari ietur mēru, bet viņiem jāatceras, ka nespēj lietot alkoholu lielās devās — būs slikta dūša, paģiras....

Skorpions

Alkohols ir ļoti bīstams. Dzērumā viņi zaudē kontroli par savām emocijām, gadās, ka izposta savu dzīvi. Alkohols viņus padara par neveiksminiekiem un potenciāliem pašnāvniekiem....

Strēlnieks

Iedzer ar baudu. Daudzi talantīgi Strēlnieki ir nelabojami alkoholiķi — no šīs dzīves aiziet no hepatīta un aknu cirozes....

Mežāzis

Iedzer, lai «noņemtu» no sevis problēmas, bet tas neizdodas, tāpēc nav jēgas iedzert, jo problēmas un stress neatkāpsies....

Ūdensvīrs

Viņi pie alkohola sāk ātri pierast, ātri sabrūk viņu nervu sistēma. Ūdensvīri kļūst par neirotiķiem ar trīcošām rokām un nestabilu gaitu. Dažkārt saslimst ar astmu vai cieš no krampjiem....

Zivis

Nedrīkst alkoholu lietot, jo Zivīm ātri veidojas ieradums. Ir pārbaudīts, ka šīs zīmes pārstāvji (visvairāk) lieto narkotikas. Zivīm vienmēr ir smagas paģiras....
3.augusts 2010, 11:23 | links

labojums-pie priekšas-un ir patstāvīgs darbs,bezdarba nav!A koTu....
1.augusts 2010, 08:32 | links

Pārnāk vīrs mājās;Sieva!Nu mums ar ir krīze klāt!
sieva-kāda krīze?
sieva ar roku piesit pie kreisās krūts-man ir viena augstākā izglītība,pie labās-otra augstākā izglītība,
pie priekšas-un bez darba nav!
A ko Tu tur ar savu nekustamo īpašumu?...
31.jūlijs 2010, 23:32 | links

Uz to pusi jau ir...;)))
31.jūlijs 2010, 20:06 | links

Tas par Liepājas mēru Uldi Sesku ?:DDDD Ļoti piemērota viņam anektdote, jo ir sasmirdinājies tagad !
31.jūlijs 2010, 20:02 | links

Zaķītim ar sesku amnēzija.Zaķīts: Man ir garas ausis un ļipiņa-laikam būšu zaķis.Sesks: Man pa vidu svītra un es smirdu-laikam būšu dibens! ,
31.jūlijs 2010, 19:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager