Anekdotes par copi

Kāds vēl tur podratsa, draudzīgs uzbraucieniņš.
:)))
16.jūlijs 2010, 14:15 | links

viepli, man kā dzimušam ventiņam interesē, vai eto bil najezd iļi prosto povod podrtasa? :)
16.jūlijs 2010, 14:11 | links

viepli, tev ir kāds tāds pazīstams ??? :DDD
16.jūlijs 2010, 13:45 | links

Mk, a tu zini, kāpēc kurzemniekiem ir raksturīgi plakanas pieres un lielas ausis? Tiem, kas jūrai tuvāk dzīvo.
:)))
16.jūlijs 2010, 13:36 | links

Roli labs :))) tik tos Ventspilniekus gan nevajadzēja pieminēt :))
Zini kāds mums teiciens (vismaz man) :))-
Pilnībā atzīstu, ka Liepājā piedzimst vējš :)), bet te viš atnāk jau pieaudzis :DD
16.jūlijs 2010, 13:08 | links

Liepājnieku attieksme pret Boforta skalu
0 balles (0,0-0,2 m/s) - bezvējš - Bērni spēlē lauka badmintonu;
Liepājnieki organizējas grupās un pūš viens uz otru, lai būtu kāda vēsma.

1 balles (0,3-1,5 m/s) - vēsma - Pret vēsmu nevar papīpēt;
Liepājnieki skrien pa apli, lai iegūtu vēsmu.

2 balles (1,6 - 3,3 m/s) - neliels vējš - Bērni beidz spēlēt badmintonu;
Liepājnieki iegūst vēsmu, spēlējot badmintonu.

3 balles (3,4-5,4 m/s) - lēns vējš - Pludmalē plombīra saldējums arī kraukšķ;
Liepājniekiem vairs nav jāskraida.

4 balles (5,5 - 7,9 m/s) - mērens vējš - Nākas beigt spēlēt tenisu;
Liepājnieki pludmalē mierīgi spēlē volejbolu un cep desiņas.

5 balles (8,0-10,7 m/s) - mēreni stiprs vējš - Neviens vairs nestaigā svārkos, un Zemene atsakās skriet uz laukuma;
beidzot bez putekļiem var redzēt, kā kāds piedalās rallijā Kurzeme.

6 balles (10,8 -13,8 m/s) - stiprs vējš - Jorkšīras terjeri tiek paņemti rokās;
Liepājā odi uzbrūk tikai pa vēja virzienam.

7 balles (13,9 - 17,1 m/s) - ļoti stiprs vējš - Ventspils mēram aizliedz iziet uz ielas;
Liepājā rit normāla dzīve.

8 balles (17,2 -20,7 m/s) - vētrains vējš - Palielinās pieprasījums pēc kabatas lieluma ķieģeļiem;
Liepājnieki pārceļas pie ezera un pikniks notiek tur.

9 balles (20,8 -24,4 m/s) - vētra - Emsim dod nervu zāles, lai neatcerētos Malaiziju;
Liepājnieki ķer lidojošās vardes.

10 balles (24,5 -28,4 m/s) - stipra vētra - Repše beidzot spēj pacelties gaisā;
Liepājas lidosta atgūst dzīvību, pateicoties lidojošo plastmasas plēvju kursiem, tiek izkonkurēts EasyJet.

11 balles (28,5 - 32,6 m/s) - auka - Latvijā pārvietoties spēj tikai tās trīs tanki;
Liepājnieki ērti jūtas kabrioletos pie 50 km/h ātruma.

12 balles (32,7 -36,9 m/s) - orkāns - Ticīgie cer tikt uzpūsti "debesīs";
Liepājnieki baudkāri skatās, kā aizplūst cigāru dūmi.

13 balles (> 37,0 m/s) - Diena pēc rītdienas - Lubāns un Rīgas sporta pils beidzot lido;
Liepājnieki no ezera pārvietojas krogos un dzied: "Jumtus plēš vējš, bet nenoplēš, pilsētā, kurā piedzimst vējš!"
14.jūlijs 2010, 17:44 | links

Tepat jau arī pietiek anekdošu, kaut vai "Atbild experti"- kādu kātu vai spoli izvēlēties spiningošanai? Atbilde 99% gadījumā Shimano Catana vai Nexave :DDDD
10.jūlijs 2010, 10:59 | links

Man atkal krievu valodas vārds UDOČKA(makšķere)asociējas ar vārdu udača(veiksme) tātad makšķere ir "veiksmīte".Krievvalodīgajam kolēģim arī patika šāds skaidrojums.
9.jūlijs 2010, 22:33 | links

Ko nozīmē CSDD?Ceļš sūdīgs dirsa dreb!
9.jūlijs 2010, 19:28 | links

It kā ne anekdote, bet nu diezgan smieklīgas slāvu valodniecības nianses...

Kaut kā nejauši uzzināju, ka vārds "уд" seno slāvu valodā apzīmē vīrieša dzimumlocekli (nu tautiskākus tulkojumus jau katrs pats var piedomāt :) ) un vārdi удочка, удилище, удить utml. nāk no tā pašas saknes tā kā vispār ar makšķerēšanu saistītās lietas slāviem tādas ar baigo zemtekstu sanāk :) Mani krievu čomi paši šādu niansi nezināja, bet kad pārliecinājās, tad bija ļooti jautri :)
7.jūlijs 2010, 13:06 | links

Atsauca atmiņā filmu ...
2.jūlijs 2010, 20:14 | links

Store zem savām bildēm ierakstījis:

Ja jūs brauksiet makšķerēt noteiktās dienās, jums var ieprikšējā dienā izlaist zivis.

Es i beigts!:DDDDDD
2.jūlijs 2010, 19:51 | links

Ņe pa copi, bet par celtniecību.

Zvans uz rādio: Poļzojas slučaem,ja bi hoķel pozdraviķ svoju ģevočku s dņom stroiķeļa.Uže treķij god ona stroit iz sebja huj znaet što.
2.jūlijs 2010, 19:22 | links

@Boroda:Varetu pateikt kas tā pa zivi, apmeram uz 40cm , sarkana, un nepārāk resna..

Varētu būt desa! :) ... no teiciena: Самая лучшая рыба, ето колбоса!
2.jūlijs 2010, 15:41 | links

Tas tiešām labs extrīms. Man kauč kas līdzīgs gadījās pirms gadiem 10. Izejot no dzīvokļa 4 no rīta kāpņu telpā ar gulēja viens...lielā sarkanā peļķē. Izsaucu poličus, pateicu savu tel. un devos uz copi. Pēc stundas mājinieki zvana un prasa, vai ar mani viss kārtībā. Poliči piezvanījuši pie durvīm, uzmodinājuši manējos un sākuši iztaujāt -kas es tāds, cikos aizgāajis, kas bijis mugurā utt, tā nejauši liekot saprast, ka baigā traģēdija notikusi...
2.jūlijs 2010, 11:17 | links

:DDDDD Džekiem bijis extrēms brauciens.
2.jūlijs 2010, 10:59 | links

kur var izmacities, lai varetu stradat par zivju inspektoruu??

šodien laivojām pa Rojas upi Rojupē. brauciens beidzās pēc sastapšanos ar cilvēka līķi kurš bija aizķēries kokos.ir gadījies kādam līdzīgi traks brauciens?.

Varetu pateikt kas tā pa zivi, apmeram uz 40cm , sarkana, un nepārāk resna..
2.jūlijs 2010, 10:53 | links

no draugiem.lv
-upe labāk pludiņu likt uz gruti lai stav vai pludinat pa vidu???karsta laikā????/

-cik dziļums,kadas zivis?! Ja bedre var uz grunts nedaudz ja vienada grunts pludini

-Nu iesaku pludinat,bet vari nemt spini un mazos tvisterisu metat pa grunti laist,ka sak zigzga nolaid uz grunts patin bik apstadini un ta lidz krastam

-lai pludiņu noliktu uz grunti tad tam ir jāpiesien attiecīgs svins un tieši klāt, ar izolenti vislabāk, tā lai arī nogrimst tas pludiņš uz grunti.
Vai arī tu domā - kā jāliek pludiņš, lai tev stāvētu...nevar saprast. Man no pludiņa nestāv
2.jūlijs 2010, 10:31 | links

par neviens jautājums nav mans, bet lasījis šos esmu :))
29.jūnijs 2010, 11:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager