Šitais attēls man atgādināja vienu ļoti vecu, bet labu aņuku:
Zvēru karalis lauva sasauc mežā zvēru ārkārtas sapulci. Temats- "Visi zvēri di*š kur pagadās dzīvojam pretīgi, jo viss mežs jau pied*rsts"
Tad nu sapulcē nolēma,ka jāuzbūvē zvēriem mazmājiņa.
Sacīts- darīts jau pēc dienām trim mazmājiņa uzslieta. Visi zvēri ar to bija ļoti apmierināti vienīgi tāds starpgadījums, ka jau otrajā lietošanas dienā mazmājiņai lodziņš izsists!!!
Izmeklēšanas rezultātā noskaidrojot vainīgo atklājās, ka tas ir zaķītis. Zaķīts tiek izsaukts pie zvēru karaļa Lauvas, kurš uzjautā:
-Zaķīt, kā tad tas tev gadījās.
Uz ko zaķīts atbildēja:
-Es sēdēju uz poda un lācīts man blakām, viņš man pajautāja vai es kažoku mainot uz ko atbidēju tikai rudeņos un pavasaros, tad viņš noslaucīja ar mani dibenu un izmeta pa logu!
Zvēru karalis lika zaķītim saremontēt lodziņu kas pat tajā pašā dienā tika izdarīts. Viss būtu bijis gludi, bet pēc divām dienām atkal lodziņš izsists! Atkal veica imeklēšanu un šoreiz, kā vainīgo pie zvēru karaļa nosūtīja ezīti. Tad nu karalis lauva jautāja, kā tas noticis uz ko ezītis atbildēja :
-Es sēdēju uz poda, lācīts man blakām, tad viņš ma jautāja vai es kašoku mainu. atbildēju, ka nē tad viņš paņēma ar mani noslaucīja dibenu un pats izlēca pa logu!
9.decembris 2012, 08:53 |
links