Anekdotes par copi

nu Raihs,nu norēcos riktīgi ! :)))))))))
7.decembris 2012, 19:43 | links

7.decembris 2012, 17:48 | links

Ja 21. decembrī nepienāks pasaules gals, tad 22. decembrī būs pašnāvību, bet pēc deviņiem mēnešiem - dzemdību bums.
7.decembris 2012, 16:40 | links

Raihs, labais!!

Made my Day! :D
7.decembris 2012, 15:22 | links

gadījums iz dzīves:
Pirmais ledus, Vecgaujas atteka aiz Ādažiem.Ledus sūdīgs pat ļoti, sēžam ķeram ašukus, cope ir laba.
Izlaužās starp krūmiem vecis,spilgti dzeltenā , pledošša kombinzonā, stāv krastā kādas mnūtes 15 pēta mūsu-mēs velkam....
Izvelk striķi piesien ap vidukli otru galu atsien pret koku.
Vienā rokā Verga otrā Spasalka(kaķis)
Lēnām rosās virsū , mauc ar vergu ik pēc 10 cm(iet cauri ar pirmo)
Kādus 5 m nomocījies pastāv, atvelk elpu , ieliek mutē SVILPI!!!! unlēni lēni šļūc malā un pazūd brikšņos.
7.decembris 2012, 15:04 | links

Puisēns pienāk pie kāda vīra un saka "Onkul, klau onkul... paņem mutē."
- Vācies prom, sīkais!
Puisēns paskrien malā, bet pēc brīža atkal ir klāt: "Onkul, nu paņem mutē!"
- Ej prom, smurguli, dabūsi pa purnu.
Puisēns pamūk prom, bet pēc maza brīža atkal ir atpakaļ: "Onkul, nu paņem taču mutē..."
Vīrs atvēzējas ar draudīgu žestu: "Krupis, nositīšu. Ja nevāksies projām..."
Puisēns aizmūk pavisam. Vīrs atviegloti nopūšas: "Fu, gandrīz pierunāja..."
7.decembris 2012, 14:23 | links

Es tā kā negribētu ieslīgt izvērstos aprakstos par šo "delikāto" pasākumu,bet ja inspektors nesadomāja rakāties pa dīvaino sniega čupiņu zivs meklējumos,tad estētisku traumu viņam nevajadzētu gūt.Tik vien kā vilšanās sajūtu:)
7.decembris 2012, 11:58 | links

Raih!Tu kā kārtīgs copmanis, cerams fekālijas apbēri ar sniegu?
7.decembris 2012, 09:32 | links

Anekdote iz dzīves,precīzāk-,iz vakardienas. Aizbraucam uz upi. Nu doma ķert to, ko mūsu „gudrie” prāti nolieguši līdz 31.12.... Mašīnu nolieku kādus 50m no upes. Sāku pārģērbties,kad man,tautas valodā runājot,sagribas kakāt. Iebrienu piesnigušajos krūmos,izdaru darīšanas un ejam copēt. Čoms paliek uz vietas ar donkām, es aizčāpoju tālu prom. Pēcpusdienā ar lepnu laivu trijatā pieslāj inspektori. Smejas par manu bēdu stāstu par nupat notrūkušu gruntenes svinu,bet nu neko-viss solīdi un bez piekasīšanās par mašīnā aizmirsto MK. Atvelkos atpakaļ pie čoma-šim smagāk gājis ,jo inspektors,kas viņu pārbaudījis,ir bijis krietni piekasīgāks. Divdesmit minūtes ložņājis pa krūmiem, pa somām,sekojis pēdām,cenšoties atrast kādu noslēptu zivi. Pieprasījis atvērt mašīnu, bet atslēgas bija pie manis. Tad nu šis 10 minūtes ložņājis apkārt mašīnai,zem mašīnas, tad sniegā ieraudzījis pēdas, kas ved uz krūmiem un sekojis pa tām...Tālāko viņa rīcību piefantazējiet paši:)))
7.decembris 2012, 09:19 | links

Peles tēvs ir pelis. Peles vectēvs ir opelis

vlDream, 7.decembris 2012, 06:24

:-)
... tad jau sekojot loģikai: peles māte pī-pele... ;-)
7.decembris 2012, 07:17 | links

Peles tēvs ir pelis. Peles vectēvs ir opelis
7.decembris 2012, 06:24 | links

Sēž vīrs ar makšķeri, skatās uz pludiņu stundu, divas, trīs. Vannasistabā ienāk sieva: - Labi, uzvarēji. Brauc makšķerēt, es gribu mazgāties..
6.decembris 2012, 22:57 | links

Jaunais gads ar baltu zirgu, Atvelk cisternu ar spirtu! Nu ir ziepes, nu ir posts, Atkal visu gadu plosts!
:D
6.decembris 2012, 21:27 | links

Brokolis:"Es izskatos kā koks!" Valrieksts:"Es izskatos kā smadzenes!" Sēne:"Es izskatos kā lietussargs!"Banāns:"Veči,mainām tēmu"
:D
6.decembris 2012, 21:26 | links

Mātei 3 meitas. Visas tiek vienā dienā pie vīra izdotas. Naktī māte slapstās gar istabu durvīm un cenšās saklausīt, kas jaunlaulāto istabās notiek.
Aiz vecākās meitas durvīm dzirdamas raudas, vidējā meita smejas un jaunākās meitas istabā valda klusums.
No rīta māte sasauc meitas kopā un vaicā, kā pagājusi kāzu nakts.
Viņa uzrunā vecāko: "Kāpēc, tu meitiņ, vakarnakt raudāji?"
- "Kā lai neraudu, tik ilgi nevainību taupīju un nu dažu minūšu laikā viss bija zaudēts".
Māte vaicā vidējai meitai: "Par ko tad tu vakarnakt tik skaļi smējies?"
- "Kā lai nesmejos, viņš zināja tikai 2 pozas, es viņam 7 parādīju!"
Nu māte vēršās pie jaunākās meitas: "Saki, meit, kālab jūsu istabā valdīja tāds klusums?"
- "Bet māmiņ, tu tak man vienmēr sacīji, ka ar pilnu muti nerunā."
6.decembris 2012, 17:25 | links

Vecums ir tad, kad tev piebremzēt liek ārsts, nevis policija.
6.decembris 2012, 06:02 | links

Tēt,es vairāk negribu vizināties ar ragaviņām !!!
- Aizveries un velc !!!
3.decembris 2012, 14:17 | links

Aņuks iz dzīves: sešgadīgā meita vaicā: mammu,vai krūšturi vēl ir, vai jau aizlidojuši ? Pēc dziļākām pārdomām māte konstatē, ka runa iet par sarkankrūtīšiem :)))
3.decembris 2012, 12:19 | links

1)Pizģec ir tad, kad ej ar karstas zupas šķīvi rokās un pēkšņi šķaudi.:D:D:D:D

2)Mans loceklis reiz bija ginesa rekordu grāmatā, bet bibliotekāre lika to izņemt un iet mājās.
2.decembris 2012, 21:14 | links

Visām meitenēm, kuras gaida princi baltā zirgā, PAZIŅOJU- zirgs nomira, eju ar kājām, tapēc kavējos.
2.decembris 2012, 20:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager