Anekdotes par copi

mjā, pašam grūti....:D, var vienīgi izdarīt kā cits čalis stacijas tualetē -
stāv sarāvies pie pisuāra mētelītī, bet plaukstas no piedurknēm ārā neredz.
Ienāk otrs, šis palūdz vai nevar attaisīt raiferi, izņemt aparātu un pačurināt šo.
Nu otrs, sirsnīgs cilvēks būdams palīdz ar, visu nodara un pie sevis nosaka - jā grūti jums invalīdiem!
Pirmais izbrīnīts atbild - pri čom te invalīdi, vienkārši auksti pie jums :))
7.novembris 2012, 22:41 | links

Grus!Čurāt gan tas kungs kādu brīdi nedrīkst iet....
7.novembris 2012, 21:06 | links

Meita saka tētim,man teica, ka man ir"skaists bampers,lieli drošības spilveni un laba benzīnbāka"Tētis-Pasaki viņam ja viņš atvērs bagāžnieku un piepildīs benzīnbaku,es viņam noraušu izpūtēju! :D:D
7.novembris 2012, 21:02 | links

Runā, ka šim zēnam labi veicas ziemas copē...

6.novembris 2012, 22:47 | links

1 Un, izgājis no Saeimas ēkas, Valdis aizgāja. Tad Viņa mācekļi piegāja pie Viņa, lai rādītu Viņam šo celtni.
2 Bet Valdis atbildēja tiem un sacīja: "Vai jūs visu to neredzat? Patiesi Es jums saku: šeit akmens uz akmens nepaliks,bet es ieviesīšu eiro."
3 Un, Viņam uz Bastejkalna sēžot, mācekļi piegāja pie Viņa atsevišķi un sacīja: "Saki mums, kad tā eiro ieviešana notiks un kāda būs Tavas atnākšanas laika zīme?"
4 Un Valdis atbildēja tiem un sacīja: "Pielūkojiet, ka neviens jūs nepieviļ.
5 Jo tad daudzi nāks Manā Vārdā un sacīs: Es esmu Valdis, - un tie pievils daudzus.
6 Bet jūs dzirdēsit eiro šķindoņu un eiro daudzināšanu. Esiet nomodā, nebīstieties, jo tam jānotiek; bet tas nav vēl gals.
7 Bet tas viss būs tikai lielo bēdu iesākums, jo es - Valdis - ar Vienotību šeit valdīšu mūžīgi.''
resurss -http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=99286&news_com=1&news_sort=asc&news_offset=28#comments
6.novembris 2012, 22:29 | links

Ir trīs veidu duraki:
-Makšķernieks.Neko neredz,bet makšķerē.
-Mednieks.Mežā neko nav pazaudējis,bet kaut ko meklē.
-Mācītājs. Kapos visi raud,bet šis vienīgais dzied.
4.novembris 2012, 12:18 | links

4.novembris 2012, 12:03 | links

Traļi vaļi pieci vaļi, kā man visi zajebaļi! :D:D
3.novembris 2012, 15:18 | links

"Bērni! Kad Antiņš noskūpstīja Saulcerīti?"
"Pēc trešā jājiena, skolotāj!"
2.novembris 2012, 09:57 | links

Telefoni kļūst arvien plānāki un gudrāki, cilvēki - tieši otrādi...
1.novembris 2012, 13:29 | links

nu Suits,Tu gan esi virtulis !!! :))
1.novembris 2012, 13:03 | links

Biju pēc šances bišk atlūzis - zvans pie durvīm, tāds nervozs un neatlaidīgs. Attaisu - maķ, stāv divi izkrāsoti skuķi pridurki: -saldumus vai izjokosim! Es saku - davai izjokojiet. Šīs protams ņih..a nav mājās sagatavojušās, es šīm izlaižu suni koridorā, lai bišk paspiedz. Ieeju iekšā, domāju ko šīm iedot, lai beidz spiegt - skatos stāv man stūrī dzeltenie kabačveidīgie cukini - tādi ne pārāk resni un gari ar paresninātu galu. Es šīm vienu iznesu un dodu, šīm tāds stulbs smaids un neveikls situeišns. Abas nokautrējās, saskatījās un fiksi slapstījās prom. Es saku, lai tik ņem - tāds riktīgi foršs izmērs, ja nedabūs saldumus - vismaz papriecāsies, bet nē - iznesās no poģika un prom bij. Tā es savu kabacīti nesu atpakaļ un lieku kaudzītē. Bet izmērs tiešām foršs...
31.oktobris 2012, 22:07 | links

Spuļgi tas ir labena !!!:DDDDDDD
31.oktobris 2012, 18:14 | links

Sieva mājas bāriņā ieliek konjaka pudeli un saka vīram: "Redzēji? Stāvēs līdz 23. februārim!" Vīrs novelk bikses: "Redzēji?... Gulēs līdz 8. martam!"
31.oktobris 2012, 18:12 | links

ko ta nepasvītro visus vārdus?
31.oktobris 2012, 12:32 | links

Īrijā iespēja bezmaksas auto tīklu attēlu video mašīnu Zviedrija jaunuma Bite
31.oktobris 2012, 12:32 | links

Uzraksts tajā pašā tualetē: Lūdzu nemetiet izsmēķus pisuāros,jo slapjus grūti aizsmēķēt.
26.oktobris 2012, 10:02 | links

Uzraksts bāra tualetē: "Darbinieks, kurš izvāc jūsu izsmēķus no pisuāra, liek arī ledu jūsu glāzēs"
26.oktobris 2012, 08:37 | links

- Sildītāju nopirki?
- Jā, trīs pudeles.
26.oktobris 2012, 08:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager