Makšķernieks pēc kārtīgas copes otrā rītā pamostas ar kārtīgām paģirām.Pasauc dēlu, saka, aizskrien pēc aliņa citādi gals klāt. Dēls aiziet, pēc laika atnāk , saka, tēt aliņa nebija nopirku tev krekerus!!!
Noguris makšķernieks autobusā pabīda lomu zem sēdekļa un aizmirst.Pēc nedēļas vietējā avīzē lasāms sludinājums"Makšķernieks,kurš aizmirsa savu somu autobusā nr 23,var savākt autobusu no garāžas"
Ziema,briesmīgs sals.Uz ezera ledus copē divi veči.Vienam līdzās suns.Otrs pienāk pie suņa saimnieka un saka:Baigais aukstums,traki nosalu?Gribi sasildīties?
Protams,gribu!
Duksi ņem ciet!
Pelīte iet gar jūras krastu,bēdīga te pēkšņi iznirts sams.Pelīt ko tik bēdīga,ja tu zinātu sams,ko karaļu valdnieks pavēli esot devis,nu nu kādu tad,visiem zvēru vārdiem pielikt vārdu pi,un,ko un biju pele,bet tagad esmu pi--le,ha :)) nu sams tā padomā un saka tad jau es esmu pi-ams.
Ir tāds situāciju komēdiju raidījums "Saldais pārītis" ar Artūru Skrastiņu un Sandru Zvīguli. Tikko bija joks par to, kur braukt ceļojumā. Skrastiņš - varbūt uz Ālandiem? Sandra - Nē, es nespēju noskatīties kā slaktē nabaga zivtiņas.
Joks, bet.... katrā jokā ir daļa patiesības, vai ne? :)))