Anekdotes par copi

No zinamas pieredzes
P.S. nejau no manas ;P

Students aiziet uz exāmenu,uzliek uz galda koņaku. Pasniedzējs: Oo Koņaks tas ir labi! Students: Nē pasniedzēj,koņaks tas ir teicami!
4.decembris 2011, 21:07 | links

Bērnu dārzā:
-Bērni,audzinātāja iet projām. Kas jāsaka?
-Paldies Dievam!D:

-humoriņš šim vakaram (: Nevērtē skarbi pēc savas pieredzes
4.decembris 2011, 21:04 | links

Starp citu, šodien pārcilāju mājas aptieciņu. Secinājums- mums dzīvē ir divi mērķi- nomierināties un neapdirsties.
NEPAMATOTA ZĀĻU LIETOŠANA IR KAITĪGA JŪSU VESELĪBAI!
3.decembris 2011, 10:27 | links

Nu ko var darīt ja par copi visas andekdotes izstāstītas:)))
Tāpēc reku dažas atziņas un domu graudi:
Pieņemt vīrieti tādu kā viņš stāv var tikai kara komisariāts
Sievietē galvenais nav krūtis bet acis. Ticiet man, sieviete bez acīm izskatās daudz biedējošāk
Visi autoinspektori jautā: Dzēri? kaut vien pajautātu: Tu ēdi?
Krievija ir unikāla valsts. Tikai viņiem ir melnbaltais televizors "Varavīksne", roku dzelži "Maigums", motorzāģis "Draudzība",sasru gāze "Ievziedi", starpkontinentālās ballistiskās raķetes "Miers"
Smadzenes nav redzamas, bet to trūkums pamanāms.
jauku Jums visiem otro Adventi, ne asakas
3.decembris 2011, 10:23 | links

luuritjis,ja daudz lūr,var dabūt ar durvju rokturi pa pieri.......
2.decembris 2011, 23:20 | links

...tas skrējējam...
2.decembris 2011, 23:16 | links

labs aņuks...,tikai atkal ne par copi...
...ak jā, tev vai nu no DELFIEM ,vai jēlības...
2.decembris 2011, 23:15 | links

Par vecu anekdošu stastišanu var nosist
2.decembris 2011, 23:14 | links

usurs.Noregulē vārstus:))
2.decembris 2011, 23:10 | links

papsis
Smalki:)
2.decembris 2011, 23:08 | links

...priekš skolmeistara varēji arī labāk uzrakstīt...
...un par COPI ,protams ne smakas...
2.decembris 2011, 23:05 | links

Velkās arābs pa tuksnesi ar kamieli pie rokas, taču kamielis visu laiku velkās. Pēkšņi nekurienes vidū ierauga māju, kurai ir izkātne kamieļu serviss. Arābs neko daudz nedomādams ved kamieli iekšā un prasa vai var kaut ka izdarīt tā, lai kanielis sāk ātrāk kustēties. Veči apiet apkārt kamielim, kaut ko pabaksta, paceļ kājas, pakustina asti un saka: nu davai dzen uz estekādes. Arābs uzdzen kamieli uz estekādes, viens no kamieļmeistariem paņem divus ķieģeļus un kamielim pa zvaniem. Kamielis momentāli ārā pa durvīm un gabalā.
Arābs panikā: a kā es viņu tagad noķeršu!!!!!
Kamieļmeistari: nu kāp uz estakādes!!!
2.decembris 2011, 23:01 | links

papsis
labais :))))))))
2.decembris 2011, 21:39 | links

Cūkām orgasms ilgst 30 minūtes( tā neko...gribu būt cūka nākošajā dzīvē). samiem ir vairāk par 27000 garšas receptoru(interesanti kas tur tik garšīgs dziļumā ir?) Tarāks ar norautu galvu dzīvo 9 dienas pēc tam nomirst badā(es tomēr visu laiku par to cūku domāju...) Blusa var aizlēkt attālumu, kas 350 reizes pārsniedz tās augumu, tas ir tas pats kas cilvēks pārlec futbola laukumu(mjāā, 30 minūtes....paveicās cūkai... tikai padomājiet...) Ziloņi ir vienīgie dzīvnieki kas nelec (varbūt tā pat ir labāk) Dažas lauvas drāžas 50 reizes dienā ( es vienalga par to cūku domāju...tomēr kvalitāte ir pāri kvantitātei) Kaķa čuras spīdot ultravioletajā gaismā (interesanti kuram samaksāja lai to noskaidrotu?) Strausa acs esot lielāka par viņa smadzenēm( es zinu dažus tādus cilvēkus) Jūras zvaigznei vispār neesot smadzeņu( arī tādus dažu cilvēkus zinu)Cilvēki un delfīni esot vienīgie kas nodarbojas ar seksu dēļ patīkamām emocijām( Ē, a kā tad paliek ar cūku?)
2.decembris 2011, 18:26 | links

vēl pie viena :
- Сынa, почему ты плaчешь???
— Мы с пaпой были нa рыбaлке, пaпa поймaл большую рыбу, a когдa вытягивaл удочку, лескa оборвaлaсь, и рыбa уплылa
— Ну, тaк a что тут плaкaть?! Ты уже взрослый мaльчик и должен понимaть, что в тaких ситуaциях нaдо не плaкaть, a смеяться! . .
— Тaк я и зaсмеялся!!! . .
2.decembris 2011, 16:43 | links

А поехали на море! На машинах!
— Да ты что, на море на машинах стрёмно — там гаишники уже совсем оборзели... Один себе дачу на берегу построил — с мигалкой!
— Успокойся, это маяк
2.decembris 2011, 16:40 | links

Lauku ciemats.Policija apturējusi auto vadītāju un prasa dokumentus. Autiņa šoferis šiem saka:,,kamēr jūs ar mani šeit ņematies, tikmēr otrā ciema galā vienu no jūsēji em ir nobraukuši ,,.Poliči lec autiņā un drāž uz otru ciema galu.Aizbraukuši izkāpj no auto un redz-ēzelis nobraukts.
1.decembris 2011, 06:35 | links

Sori.Rakstot pazuda burti.
30.novembris 2011, 21:07 | links

Čukča nāk no veiksmīgām medībām (lielu briedi nogāzis), stumj šo dzīvnieku pa priekšu un dudina pie sevis:
- es eju, es eju pa tundru, un jurta man tuvāk nāk…
Pretī nāk ģeologs, novērtē nomocīto čukču un viņa medījumu, saka:
- Klau, čukča, ja tu briedi nevis stumtu, bet vilktu, tev būtu daudz vieglāk.
“Krievu ģeologs – gudrs ģeologs”, nopurpina čukča un ķeras briedim pie ragiem. Velk viņš briedi un dzied jau skaļāk:
- es eju pa tundru, man vieglāk jau iet, tik jurta aizvien tālāk man.....
30.novembris 2011, 21:05 | links

Pilsēta. Bārs.Sēž divi čomi pie letes dzer.Ienāk milicijas patruļa- divi miliči ar suni pavadā.Viens no tim kas dzer piebaksta otram un saka:,,Re,re.Suns ar diviem pim...jiem ienāca.,,Miliči apskatās,viss ir kārtībā,pārkāpumi nekādi nav un iziet ārā.Viens no miličiem ierauga, ka otrs noliecies un lūr kaut ko zem suņa.Šis tam prasa ko lūri.A otrs atbild. Vai tad tu nedzirdēji ? Tur tie bārā teica ,ka suns ar diviem pim...jim ienāca.
30.novembris 2011, 21:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager