RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Liepājniekā strādā perfekti, man ir olive green krāsa. Pavasarī, vasaras sākumā un rudenī līdakas labi ņēma, māneklis viss vienās švīkās no asszobēm.

Salīdzinot ar Sebiles stick shadd mānekli - rezultatīvāks gan skaita, gan izmēra ziņā bija uz rapalnieku.
9.aprīlis 2012, 23:00 | links

Sveiki kādas ir jūsu domas par Rapala vobleri, Rapala X-rap sub walk? Jo ir doma pirkt priekš sekla ezeriņa.
9.aprīlis 2012, 22:43 | links

tas gan :) interesants tam balzeram, nesimetrisks griezums + slaidums - 1cm varētu būt platākajā vietā. Bet uzsēžas ar vējenes uz "resnajiem " ?
sorry par offt. Rapalas topikā :) Rapalai ar nav ne vainas. Tai jābūt kastē.
29.marts 2012, 21:19 | links

Kā teica kolēģis Griezējs -Man neizdevās atrast bleķi ,ko vējene nekamptu .
29.marts 2012, 21:16 | links

Kaut gan ar šo zivi ir tā, ja viņai ir žors tad ir stingri jāmeklē kastē bleķis kuru viņa ignorētu :DDD
29.marts 2012, 21:14 | links

Es vējenēm jau esmu sabūvējis Nav tik smags bet 18-20 gr Krāsa reņģe
29.marts 2012, 21:13 | links

Tev Meistar vajadzētu noklonēt šo balzer
: http://www.fishing-price.ru/balzer_blesna_colonel_seatrout_16g_631227.html

ui ku labs i22 gramīgais - lido 1:1 kā kāstmasters, spēle interesanta, liekums mazs. gandrīz plakans. domāts forelēm un ālandos arī līdakas nesmādē. āķis divos riņķos, arī vējenēm derētu dēļ tā + viņa "daļņabojs" Krāsa ar zilā reņģe. Varu nofočēt savu rūsekni ja interesē.
29.marts 2012, 21:10 | links

Tur jau tas joks Ka Ālandos es arī nopirku Made in France Brando Žēl ,ka pārīti tikai paņēmu taj pašā dienā 4 foreles pieteicās no krasta Vienkārši domāju iziet pastaigāties un nomēģināt ....Mepus..
29.marts 2012, 20:59 | links

Nu vot Bums
Es Alandos...Made in France:-)
29.marts 2012, 20:54 | links

Es Francijā Mepu nopirku Made in China :DDD
29.marts 2012, 20:52 | links

varbūt, nestrīdos. Bet vizmaz meppa lapā ir štatu versij aattēlota. dažiem vertikāl skrāsojums, dažiem horizontāls - nu hvz kā tur ir, bet bleķis strādā.
29.marts 2012, 20:48 | links

Lai tā būtu. Es ķeru uz meps forelīti, kura nevienos katalogos nav...ne drukātos, ne i-neta, un nevienā veikalā āepus Lv neesmu redzējis.:-)
Pakaļdarinājumi ir vairāk kā paši Meppi
29.marts 2012, 20:46 | links

nu neticu, ka meppa bleķi ir jēgas klonēt : tie garda ciklopi bez iepakojuma (6 Ls ? ) ir viens pret vienu ar usa ciklopu (iepakots ala vakummā kāmepa rotiņi - made in france - assambled in USA liekas tā bija rakstīts uz kastes).
Atšķirība bija tikai elektro sarkanajā kembrikā - pats štancējums + logo bija identiski , un krāsojums arī (fire tiger). Amīši vēl lielu aci bija uzlipinājuši. Ķeras uz abiem.
29.marts 2012, 20:42 | links

ArtursK
Ir liela šķirba, jo LV praktiski nevienu ne otru orģinālu nedabūsi. Maniju Mepsus iepakoumos Salmo veikalos. Vienalga neticu ka orģināls:-)
29.marts 2012, 20:38 | links

Meppa belķi un somu Kuusamo vieni no maniem labākajiem līdaku bleķiem (citus bleķus neizmantoju jo nav ticības, bet mans bračka šancē ar visādiem onku DIY bleķiem un arī ķeras). Tiesa padārgi mepi pat no štatiem sūtot. Interesanti ka tam pašam ciklopam iekš LV nav sarkans kembriks uz āķa, bet štatiniekiem ir.
29.marts 2012, 20:32 | links

Ir liela skirba starp MEPSA blekiem vai rapalu?
29.marts 2012, 20:28 | links

Tiem kas lieto Facebook: Jaunā spiningošanas sezona vairs nav aiz kalniem, un katrs kārtīgs makšķernieks maija sākumu gaida ar īpašu svētku sajūtu sirdī! Tu arī esi īsts makšķernieks un vēlies šogad spiningošanas sezonu atklāt ļoti īpašā veidā? Dalies ar Rapala Latvia profilā norādīto linku, atzīmē ka Tev patīk Rapala Latvia un laimē sezonas atklāšanu kopā ar Rapala komandu un Māri Olti kopīgi filmējot pirmo Rapala raidījumu šogad!!!
29.marts 2012, 14:17 | links

Parščirojot vasaras kasti,iedomajos kā varetu uzvesties Rapala Clackin rap ziemā no ālinģa...kā Jūs domājat?ir jēga mēģināt Peipusā?
25.marts 2012, 12:42 | links

Jaa,shitie. Tachu POWERBOATaa arii tikai piedaavaajums,tachu vinju arii nav noliktavaa..
24.marts 2012, 21:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager