RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Latvijā nav krietni lētāk?
8.oktobris 2011, 20:31 | links

šeit http://www.tacklewarehouse.com/Rapala_Clackin_Minnow_Jerkbait/descpage-RCMJB.html

cena ir $ 13,59 [ neatkarīgi no lieluma 7,9 un11 cm un + pasts 7,50 $ Ls bija 11
8.oktobris 2011, 20:30 | links

vlDream kur pirki un cik maksāja?
8.oktobris 2011, 20:18 | links

nopirku netā un gaidu kad atsūtīs šādu

Rapala Clackin Minnow 7 cm Firetiger
8.oktobris 2011, 17:44 | links

nekā nav uz Rapala Clackin Minnow Glass Ghos (((
8.oktobris 2011, 17:40 | links

Sveiki kā jums ir veicies ar šādiem vobleriem,Rapala Huskyjerk HJ10 UN HJ8.
Un Rapala Clackin minnow
8.oktobris 2011, 16:53 | links

eMKa, var jau būt vēl viens variants -ražo Vācijā, pako Latvijā. Tāpēc jau uz citiem produktiem ir rakstīs - Ražots x, pabeigts x. Parasti jau kā ražotājvalsti norāda to, kur izdevīgāk (ja tajā ir gājis cauri kāds preces ražošanas posms). Ja ražo ķīnā, pabeidz USA - protams, ka rakstīs, ka ražots pie jeņķiem :D
14.septembris 2011, 15:37 | links

krist, ja jau tā vnk kastē mētajas varbūt vari nopārdot?
14.septembris 2011, 14:32 | links

bums, līdzīgs gadījums. Ir man akvārijs, tur zivtiņas dzīvo, tās grib ēst, tāpēc zivju barība jāpērk.
Liels bija mans izbrīns, kad ar foliju aizpakotā JBL zivju barībā, kas ražota Vācijā, atradu avīzes ļerpatu, kur teksts rakstīts latviski :DDD
Uzreiz atmiņā uzplaiksnīja jautājums :
Tas gan labāk skan krieviski, bet sāls ir tajā, ka Bolderāja atrodas starp Urugvaju un Paragvaju-
Bolderaj, Urugvaj un Paragvaj :D
14.septembris 2011, 14:28 | links

kristsKG kas ir top 1 un 2?
14.septembris 2011, 09:15 | links

es arī nesūdzos. Spēlē ok, bet jāskatās vai pavadiņa, aukla nav pārāk rupja. otra lieta, shis ir voblers, kas nav jaavelk vienmeeriigi. 80 - 90% copju ir uz raavieniem vai pauzees, nevis vienmeeriigi tinot. Ar šāda tipa mēli spēle nebūs tik jūtama kā krenkiem vai lielaaku meelju minnowiem kaa Lucky Craft Pointer 100. Jebkuraa gadiijumaa MAX RAP 13 ir mans top 3 vobleris, bet priekšroka dabīgām krāsām. Man viens dzeltenais spilgtais 11 cm stāv kastē praktiski minimāli mētāts. Būtu pat gatavs mainīt pret brūngano krāsu :)
14.septembris 2011, 07:39 | links

nu nezinu. man ir vairaaki max rapi un visi spelee kaa vajag. kas tik te nav, daziem dzekiem izumi galvas nelokas utt :DDD
14.septembris 2011, 05:17 | links

Brīvdienās Ķīšezerā bija tik dzidrs ūdens, ka varēju ievērtēt MaxRap spēli tā pamatīgāk. Tāda sajūta, ka šis baigi ātri jāvelk. Nezinu, varbūt manējam ir kāds defekts, bet tādu spēli es tam neredzēju:

13.septembris 2011, 23:04 | links

Ir arī īrija štancētas rapalas!:))
13.septembris 2011, 21:21 | links

switchs Pastāstīšu Tev kroņa gājienu -Paziņa nopirka dušas kabīni Veikalnieki teica ,ka ražota Ķinā .Paziņa ar to samierinājās jo cena laba Kad palūdza lai es aizbraucu apskatīties kas un kā .paskatījos shēmu nekas sarežģīts Taisījām vaļā iepakojumu /rūpnīcas šinojums/ Kad tikām līdz krāniem notika interesanta lieta -tie bija ietīti avīzē Trīs reizes varat minēt kādā valodā bija drukāti šie laikraksti ...............;DDD
LATVIEŠU Tad kur šī duškabīne bija ražota .........??:DDD
13.septembris 2011, 20:18 | links

visi štancē kam nav slinkum))))
13.septembris 2011, 20:15 | links

Labrīt! :)
13.septembris 2011, 20:15 | links

nesaprotams fakts notikās ar rapalas iegādi ebay. Uzsolīju labu ciparu izsolē un ieguvu savā īpašumā 3 voblerīšu komplektiņu. Norādīts ka pārdevējs ir no USA. 4 diena pagāja un vēstule no USA manā pasta kastītē :)

Bet interesantais tajā visā ir tas, ka uz kastītēm ir virsū atzīme, ka tie likti kopā Estoniā. Kā tas nākas ka Esti liek kopā vizuļus arī USA tirgum.
13.septembris 2011, 19:58 | links

ir ir uzskruuveeta :) var atrast arii pa 8-10 latiem. 8 ja njem vairaak kaa vienu.
3.septembris 2011, 20:16 | links

es vairāk sliecos uz FRH. Laikam 12ls valmieras buriniekā bij. cerams cena nav "uzskrūvēta".
3.septembris 2011, 20:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager