RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
arii aktiivam tvicham nav ne vainas rudenii. un vinjsh labi straadaa arii uz velci - taatad vienkaarshi velkot. iisaak sakot - eksperimentee. un ar kraasaam ir taa, ka iipashas noziimes nav :)
man ir gandriiz visi kraasojumi, bet favoriita nav. njem uz visiem. vieniigais ko censhos ieveerot - tumshaa/duljkjainaa uudenii baltos, dzidraa - dabiigaaku. arii spilgtie labi straadaa :P
3.septembris 2011, 19:55 | links

tvicojot ir efektiigaak, vismaz vasaraa toc. uz rudens pusi gan neieteiktu baigi aktiivo tvicu.
3.septembris 2011, 19:01 | links

AndrisG - man gaujaa loti labi sevi ir paradijis shis kraasojums FPGH.
3.septembris 2011, 19:00 | links

Doma iegādāties rapala max rap. Un kāda krāsa ir vislabākā priekš Gaujas?
Un ka to maxrap labāk spēlēt vnk velkot vai raustot?
3.septembris 2011, 17:15 | links

man jau pasam skiet ka
RC ir ar vienu rokturi un aizmugurejo bremzi.
FC ir ar vienu rokturi un prieksejo bremzi.
RB ir ar diviem rokturiem un aizmugurejo bremzi .
FB ir ar diviem rokturiem un prieksejo bremzi.
Pats vari parbaudit vnk neta so atradu.
3.septembris 2011, 09:00 | links

Es zinu par Exage spoli .Divi rokturi man pasam ir ertak un ir vieglak nobremzet.daudziem trauce otrs rokturis tapec iesaku aiziet uz spices salmo veikalu un tur so spoli parbaudit .Es neko nezinu par 1000 spolem man pasam sakot no 2500.Neta nekadas spoles neesmu sutijis .Esmu tikai maneklus ,jo netiem ipasi neuzticu svarigas lietas ka katus un spoli.
3.septembris 2011, 08:53 | links

Domāju,ka uz šo jautājumu kāds no Normark spēs atbildēt.Runa iet par Shimano Exage spoli.Kāpēc tās tiek ražotas ar divu veidu rokturiem?Gan ar parastu,gan ar dubulto.Ceru,ka saprotami uzjautāju.Kāpēc vispār tāds jautājums.Jo ir interese par šo spoli,taču netā pirkt nav droši,jo nezinu ar kādu rokturi tā līdz manīm nonāks.Paldies jau iepriekš.Ā,un otrs jautājums.Vai šīs spoles 1000 izmērs ir nopērkams ar seklo kasetni?
3.septembris 2011, 08:40 | links

Rapala Length Weight Depth
Clackin Minnow 7 2-3/4" 1/4oz 2-4ft
Clackin Minnow 9 3-1/2" 7/16oz 3-4ft
Clackin Minnow 11 4-3/8" 3/4oz 4-5ft
2.septembris 2011, 21:56 | links

ir tikai zaļie (olīvkrāsas) L ir uz vietas. Tumšie vars nebūs.
25.augusts 2011, 13:26 | links

to ginca
Jums e-boat uz vietas tumšās x protekt jaka un bikses ir? interesē L izmērs
25.augusts 2011, 13:24 | links

ups! 8,60 ls
25.augusts 2011, 10:53 | links

var arī ātri piesien ķieģeli)))
25.augusts 2011, 09:52 | links

ebay atradu pa 7,50 ls
25.augusts 2011, 09:51 | links

Vai visi rapala clackin minnow 9 un 11 cm ir lēni grimstošie.
25.augusts 2011, 09:21 | links

Gribēju pajautāt tīri informācijai par Normark GWP (dāvana ar pirkumu), ja akcijā minēto kasti iegādājas, bet pārdevējs neko ... vai ir jājautā?

Un pēc jautājuma pārdēvājam lielas acis ... ko darīt? (tikai informatīvi, ziņkāre moca)
25.augusts 2011, 01:53 | links

Pie mums visu var. Pat Rimi ir pamanījies uzlikt * un pierakstīt, veikalos cenas var atšķirties. Tas ir labā atlaide ir, piemēram, Azur, kur reti kas brauc un nav pa ceļam braucot prom no pilsētas, bet ejošajos veikalos cenas izmaiņu nav.
25.augusts 2011, 01:48 | links

Boroda, pirms cenām ir maģiskais vārds "No". Tas nozīmē, ka kādā veikalā ir tas No ..., bet pārējos uz augšu :D

Tikai nesaprotu, kāds sakars normark ar to reklāmu, izplatītājs nenosaka gala cenu, tāpēc nebūtu korekti minēt vispārinātas cenas, kuras reāli nemaz nepastāv :D
24.augusts 2011, 23:15 | links

Lizzy, es nesaprotu šo tekstu - ir orientējoši informatīvs raksturs :)
Ko tas nozīmē?
24.augusts 2011, 23:07 | links

Mjāāā lai nopirktu Shimano preci pēc reklāmas man ir jāapzvana visa Latvija :))) Un beigās izrādās nekur nav mana meklētā prece. Tikai naudas pakāšana :(
24.augusts 2011, 23:03 | links

taapeec, ka principaa vinji ar maanekljiem negrib kraameeties :) sevishkji pa vienam.
24.augusts 2011, 18:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager