RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
to ginca
Kāpēc e-boat lapā nevar redzēt NEVIENU mānekli?
24.augusts 2011, 18:10 | links

Vai tiešām rapala clacking minnow 11cm iet līdz 1,5 vienalga cik auklas izlaists? un vai kad viņu iemet tas nogrimst vai nē? un vai x rap grimst kad to iemet vai nē?
24.augusts 2011, 17:32 | links

mazkalns: Produktu cenām Normark akciju sadaļā ir orientējoši informatīvs raksturs :)
24.augusts 2011, 14:31 | links

ginca, kur e-boat var apskatīties voblerus un to cenas?
24.augusts 2011, 00:23 | links

ginca,mani izbrīna cenas tavā bodē,kā Lizzy kantora sadarbības partnerim,tām nu tā kā vajadzētu izskatīties kā še reklāmā,lapas labajā pusē,jebšu dāma mūs te palēto grib :),atbildēt drīkst abi!!!
23.augusts 2011, 23:02 | links

šobrīd e-boat.lv ir uz vietas visi X protect izmēri.
23.augusts 2011, 21:54 | links

izdomāju nopirkt šo vobleri

bet Madonas copes veikalā nebija (((
23.augusts 2011, 12:33 | links

ok, paldies
19.augusts 2011, 13:12 | links

xman120: Šīs jakas piedāvā visi reklāmas sarakstā iekļautie Rīgas veikali. Ņemot vērā, ka jakas ātri izpērk, varu piebilst, ka tām visjaunākais pievedums ir bijis eboat.lv.
19.augusts 2011, 12:20 | links

Jautājums Normark pārstāvjiem, kur Rīgā var iegādāties X-PROTECT jaku?
19.augusts 2011, 11:31 | links

To osscar: Rapala krāsojumi tiek izstrādāti ņemot vērā attiecīgā tirgus pieprasījumu un ūdentilpju īpatnības, tādēļ ne visas vobleru krāsas, kas ir izstrādātas īpaši ASV tirgum tiek iekļautas Eiropas sortimentā.
29.jūlijs 2011, 11:59 | links

Jautājums Rapalas pārstāvjiem:

kāpēc iekš Lv nav albino shiner un un moss back shiner krāsojumi pieejami ? jāsūta no USA....pamatā interesē klakins un xraps...
28.jūlijs 2011, 21:33 | links

Tomel , pilnīgi pareizi , man Daugavā , kur pārsvarā 6 -7 metri viņš ir prar seklu , bet seklās vietās vajadzētu būt ideāli .
23.jūlijs 2011, 15:22 | links

Gint, jaa taa droshi vien ir, un ar taadu nekaada labaa tvicosana nesanaaks, man ar x-twicu un speedmasteru bija un ir super. tagad gan man topaa ir maxrap. par iegrimi tas atkariigs kuraa vietaa katrs copee, man pat prasitos nedaudz mazaaka, jo iet dzilak neka rakstits. man ir divi 11cm gari, buus 9cm ar jaiepeerk.
23.jūlijs 2011, 15:17 | links

Tas ka nejūt voblera spēli uz kāta spici , droši vien nozīmē ka kāts ir pārāk bomīgs , es uz sava kāta lieliski visu redzi . Man ar viņu izcilu rezultātu nebija , tikai 6 zemmēri , bet spēle laba , tikai uzskatu ka šim voblerim ir pārāk maza iegrime . Cabelā atradu tādu pašu tikai ar lielāku iegrimi , pasūtīšu un tad redzēsim vai man ir taisnība , šeit tādus neesmu redzējis .
Jautājums Lizzy , varbūt arī pie mums ir parādījušies dziļās iegrimes klankini ?
23.jūlijs 2011, 14:51 | links

un vēl zaigas auninas atskaite, ka vobleris lieliem zandartiem un lidakam ir pa mazu. nu mulkibas. eh laikam sodien esmu kasķīgs. :)
23.jūlijs 2011, 14:31 | links

man patik Māra Miķelsona atskaite. Citēju - Novērotās īpašības = Voblerīts ir OK.Smuki spēlē un pietam vēl grab!Man personīgi nepatika tas ,ka nejūt voblera spēli uz kāta spici. kā nejūt spēli uz kāta spici? es personīgi visu jutu ideāli utt un arī līdakas kērās.
23.jūlijs 2011, 14:29 | links

Pilnīgi visas iesūtītās atskaites būs redzamas mājaslapā www.rapala.lv - arī Miķelsonu :))
19.jūlijs 2011, 15:50 | links

Vai kāds no Miķelsoniem arī atskaitīti ir atsūtījis ?
19.jūlijs 2011, 13:34 | links

Šodien Rapala mājaslapā būs pilnīgi visi testa rezultāti un arī bildes :) Paldies visiem iesūtītājiem!
19.jūlijs 2011, 11:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager