RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Arī šogad priecāsimies saņemt uz RAPALA vobleriem gūto lomu bildes, publicēt tās www.rapala.lv un skaistākās, iespaidīgākās atlīdzināt ar pārsteigumu balvām :)
Bildes var iesūtīt no www.rapala.lv
13.maijs 2011, 12:21 | links

Tagad gan parādījās zaļiem burtiem uzraksts ka anketu esmu nosūtījis , pēc nākamās copes , sūtīšu nākamo atskaiti .
11.maijs 2011, 15:43 | links

Lizzy - suutiishu veel, jaatiek tik uz copi :)
11.maijs 2011, 15:31 | links

Skaidrs , mēģināšu vēlreiz .
11.maijs 2011, 15:10 | links

Dzērve - tu par ēnu vari pieteikties kādam...:)) Redzēsi, kā jāstrādā, lai kādreiz uz copi tiktu!:))
11.maijs 2011, 15:01 | links

To gintsgg: Tavu anketu tik tiešām neesam saņēmuši. Ja anketa nosūtīta veiksmīgi, parādās paziņojums "rezultāti nosūtīti". Tikko pārbaudīju, viss strādā. Pamēģini arī Tu vēlreiz :)

To tomels: Paldies! Tava anketa ir saņemta :) Bet, ja gadās vēl kāds loms droši sūti. :)
11.maijs 2011, 14:57 | links

haļafčik Zivniek, pašam jāstrādā naf?
11.maijs 2011, 14:10 | links

man darbs pie datora, ik pa brīdim varu iemest lūriņu :)
11.maijs 2011, 14:05 | links

haļafčiki, ibio!!! brīvstundas, informātikas, starpbrīži..... :DDD
11.maijs 2011, 14:03 | links

Nu, Ērgli? :)))
Man brīvstunda bija, atnācu mājās.
11.maijs 2011, 14:00 | links

ērgli, bezdarbnieks, brīvdiena vai darbs kurā var sēdēt iekš cl.lv?
11.maijs 2011, 11:58 | links

gagarin tev informātika vai brīvdiena? :DDDDDD
11.maijs 2011, 11:24 | links

šodien brīvdiena :), no rīta copējot konstatēju x-rapa problēmu
11.maijs 2011, 11:17 | links

Tas saucās - Dzērves monolōgs
Tev informātika vai brīvdiena? :)))
11.maijs 2011, 11:15 | links

vecais x-raps paliks par atslēgu piekariņu :) vietā'domāju ņemt flat rap! Cena?jāņem tāds pats izmērs - 6 cm :) flatrapam liels + būs tas, ka seklāk iet :)
11.maijs 2011, 11:13 | links

ar vārdu ''reiz'' nebiju domājis ka tik ātri pienāks :)
11.maijs 2011, 11:04 | links

visam reiz pienāk gals :) kopš vakardienas līdakām x-raps ir piepildījies ar ūdeni, un tikai 10 dienas viņu mētāju. kopā pievarējis 22 līdakas un vēl labu čupiņu ar asariem - 500niekiem :)
11.maijs 2011, 10:59 | links

es ar aizpildiju testa anketu, itkaa paradijas ka nosuutiits. bet pats ar nesaprotu ir vai nav vina pienakusi jums. izdariju to jau aizvakar.
11.maijs 2011, 06:56 | links

Lizzy , aizpildīju testa anketu bet tā arī nesapratu vai nosūtīju , uzspiežot uz pogas ,, Nosūtīt ,, parādījās ka savienojās un pārslēdzās uz sadaļu ,, Ziņas ,, , Vai nevarētu uztaisīt tā , ka nosūtot parādītos kāds apliecinājums ka esi to izdarījis , līdzīgi kā šeit sūtot privātās vēstules parādās uzraksts ,, Vēstule nosūtīta veiksmīgi ,, , būtu labi jā tur arī parādītos kaut vai ,, Anketa nosūtīta veiksmīgi ,, , man ir svarīgi lai es visu izdarītu pareizi un līdz galam .
10.maijs 2011, 21:39 | links

Bilde ir mana un oriģināls. :D Jā, vecmamma man laba,jo nelaiķa, diemžēl, vectētiņš bija slims makšķernieks. Piedāvājās viņa man atdot spiningu, kurš pirkts pa 120 ls, bet atteicos, jo pat mans Salmo taifun 40 ir labāks. Izskaidrojams ar to, ka vectēvs to spiningu pirka, kad tikko parādijās Latvijā tā dēvētie inporta kāti. Tie protams bija ļoti dārgi. Vecmamma stāstija, ka viņš sev nopircis arī vienu mormišku, kura maksāja 30 ls. Tas tādēļ, ka viņai kaut kāda actiņa no zelta bijusi. Ehh... būtu a'trāk sācis interesēties par copi, varbūt tiktu pie vectēva copes kastes, kura tika atdota brāļa dēlam. Kastes vērtība esot bijusi ap 1500 ls. Nu jā.. Sirds lieta. :)
10.maijs 2011, 19:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager