RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Andriskkk , paldies .
2.maijs 2011, 14:30 | links

Andriskkk , paldies .
2.maijs 2011, 14:27 | links

tagad jaaieraksta blocinjaa lai neaizmirstaas un tad paarrakstiis anketaa
2.maijs 2011, 13:04 | links

http://www.rapala.lv/lv/testi/rapala-clackin-minnow-tests/

Ir apakšā teksts:
REZULTĀTU IESNIEGŠANAS ANKETA

Patreiz neaktīvs, bet gan jau uz testa termiņa beigām uzspiežot būs iespēja aizpildīt visu nepieciešamo :))
2.maijs 2011, 13:03 | links

Man tāds jautājums , kad saņēmu testa vobleri , vīrietis , kurš man to izsniedza teica ka testa anketu man atsūtīs pa e - pastu . Nekas man nav atsūtīts . Vai es kaut ko neesmu sapratis , Vai varbūt ir kāda speciāla vieta kur to anketu var atrast ? Negribās iekļūt Normark melnajā sarakstā , varbūt nākamgad atkal veiksme uzsmaida un atkal tieku pie kāda jauna brīnuma , un arī Normark negribās piečakarēt , ne jau aiz gara laika viņi tos voblerus dala testēšanai , jā dala , tad Rapalai ir svarīgas atsauksmes par viņu produktu .
2.maijs 2011, 12:51 | links

man ir abi izmeeri. saliidzinaaju un secinaaju, ka abi labi, tik katram sava vieta un laiks.
2.maijs 2011, 10:37 | links

Marti, man ir leilummānija! :D

Man patīk lieli mānekļi.
2.maijs 2011, 10:35 | links

Man tieši tāds pats ienācās:)
2.maijs 2011, 10:34 | links

mazajam ir mazaaka iegrime, lielajam lielaaka.
2.maijs 2011, 10:25 | links

Strādā!

Lido tālu, tik iegrime gan manuprāt ir krietni lielāka kā 1,5m. Arī velcējot vajag brīžiem pietvičot.
2.maijs 2011, 10:05 | links

Šito jau laikam atskaitei neviens nepievienos, bet, vienalga, atskaitīšos! Jaunais, zilais skaistulis ir apmazgāts Daugavas ūdeņos. Štrunts, ka neko nenoķēru ( citi mānekļi nebija labāki, vienīgi bleķi, kā Zivnieks, neuzliku ;((( ), galvenais, ka neatdevu zacepam (ne tam, kurš ar lielo burt jāraksta :))) ). Tad jau sanāk, ka neviens man to nav noskaudis!:))) Tas arī priecē!
1.maijs 2011, 22:51 | links

tikai taas labaakaas ;) man kjiisii shodien divi meeri un abi uz testa dampi :) iztesteeju arii jauno max rap iisaako (11) nekaa uz vinja nedabuuju, jo uzliku jau tad, kad nekas nestraadaaja vairs, jo mainiijaas veejsh. bet viens uznaaciens bija liidz pashai laivai, smuki atraadiijaas un ieturot pauzi nozuda dzelmee.
1.maijs 2011, 20:52 | links

Kādas atsauksmes par jauno clackin minnow?
Savējo jo projām neesmu saņēmis:(
1.maijs 2011, 20:42 | links

To suzuki4: vobleri ir izsūtīti, - tagad viss Latvijas Pasta rokās :)
28.aprīlis 2011, 09:32 | links

Pacietību, pacietību! :)

Ja otrdien izsūtīja, tad rīt vai parīt varēsi čāpot uz pastu pakaļ.
27.aprīlis 2011, 19:01 | links

Kādam nav vel atnācis testa Vobleris pa pastu.? ;)
27.aprīlis 2011, 18:53 | links

Nu ko bāzīsim to Rapaļņiku 12 metros redzēs kas būs :DDD domaju ,ka būs labi Krāsa laba grab arī iespaidīgi Vienīgi zandurtainim saudzēšanas laiks Būs vien ščuras jāmāna no krastiem laukā :DD
26.aprīlis 2011, 19:38 | links

Rapalas mājas lapā atbild uz jautājumiem tikai izlases kārtībā. Nepatīk jautājums, tad neatbild :(
26.aprīlis 2011, 18:01 | links

Diemžēl arī pašā Normarkā izvēle bija štruntīga. Es piemēram labāk būtu ņēmis zilo muguriņu. Bet nebija. Lai gan pirms manis nemaz tik daudzi nebija savus testējamos paņēmuši:DDD Bet nekas... tiku pie tā, kurš sarakstā bija otrais:DDD
26.aprīlis 2011, 17:37 | links

Kur tad rapalas eksperts palicis, ka neatbild? Ari jusu majas lapa uz uzdoto jautajumu neviens neatbild :(
26.aprīlis 2011, 17:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager