RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Man šodien priecīgs notikums , atveru e - pastu , bet tur vēstule no Normark , esmu viens no tās sotņas , aizskrēju , saņēmu , atvedu mājās , noliku sev priekšā un priecājos . Tagad jāgaida maijs kad varēs mērkt iekšā . Paldies Normark ! Atskaites anketu pildīšu cītīgi lai arī nākamgad varu piedalīties , varbūt noveicās atkal .
20.aprīlis 2011, 11:57 | links

To davidsons112: Veikalā Cope Priekam, kas atrodas t/c Globuss.
20.aprīlis 2011, 10:07 | links

Man tāds jautājums : Vai kādā no veikaliem Cēsīs var nopirkt Rapala vobleri MAX RAP.???? Un ja var tad kurā un par cik???
Paldies jau iepriekš!!!!
19.aprīlis 2011, 23:17 | links

es riitdien dodos uz normark sanemt vobleri :)
19.aprīlis 2011, 19:54 | links

To maituputns: ja tā ir ērtāk, lūdzu! :) info@normark.lv
19.aprīlis 2011, 14:53 | links

Lizzy - es testa anketu arī varēšu iesūtīt teiksim pa e-pastu, kā .doc failu?
19.aprīlis 2011, 14:32 | links

To Upits- "iesk." !!!
:)))
19.aprīlis 2011, 14:24 | links

Kādas ir atsauksmes par max rap vobleriem?
19.aprīlis 2011, 14:23 | links

To Zivnieks:
Noteikumi visiem ir vienādi: "Testam netiek reģistrēti tie pieteikumi, kuru iesniedzēji piedalījušies iepriekšējos Rapala vobleru testos, bet rezultātu anketu nav iesūtījuši." :)

Bet vienmēr jau lietas labā var kaut ko darīt - testa rezultātu anketa būs aizpildāma www.rapala.lv :)
19.aprīlis 2011, 14:21 | links

Pirmo reizi kad skatījos sarakstā nebiju. Tagad esmu, paldies, gaidu 1.maiju.

To sagittario:
Neesmu Siliņš, bet minu turpinājumu "tie ir visi mehu zēni ..."
19.aprīlis 2011, 14:05 | links

domaaju, ka zivnieks ar savu pashiegaadaatu clackin minnow un ar pashiniciatiivas atskaiti vareetu reabiliteeties naakamajiem testiem ;)
19.aprīlis 2011, 13:32 | links

Sarakstā izlasīju "Edgars Siliņš"
Ja Tu, Edgar, dzīvo pie Aiviekstes, tad esi mans kursabiedrs. Mūsu himna bija
"Visi prasa, kas tie tādi,
Kas tie tādi malači..."

Ja esmu pareizi trāpījis, Tev jāuzraksta turpinājums- būs kā parole! :DDD
19.aprīlis 2011, 13:22 | links

Leopolds,
Būs jau lab :))) nesen iegādājos twiča kātiņu, līdz pirmajam maijam šādi tādi raustāmie grabulīši arī būs jāpaņem, ņemšu tādus, ko raustītāji atzinuši par labu esam, bet tā kā šis ir jauns agregāts, tad jāpaskatās ko pieredzējuši spiningisti teiks, aber es, ja reiz nesanāca tikt pie testa voblera, tad maija mēnesī pavicināšu ko citu :)))
19.aprīlis 2011, 13:16 | links

Zivnieks! Es vakar nopietni! Par tevi labāku atskaiti tāpat neviens neuzrakstīs:)
19.aprīlis 2011, 13:08 | links

Lizzy
ja es ieprikšējā testā, tiku pie max rap, bet nogrēkojos un nepaspēju savu atsauksmi aizsūtīt atpakaļ, tas nozīmē, ka visos turpmākajos testos manas dienas ir skaitītas??? :DDD
19.aprīlis 2011, 12:48 | links

Visi 100 Rapala Clackin' Minnow
testa dalībnieki tik tiešām ir zināmi!!! Sarakstu varat apskatīt www.rapala.lv
19.aprīlis 2011, 12:15 | links

Beidzo redzami visi Dalībnieki. :) http://www.rapala.lv/lv/testi/rapala-clackin-minnow-tests/testa-dalibnieki Apsveicu visus. kam paveicās. :)
18.aprīlis 2011, 23:48 | links

Jāa, baigās batālijas notiek dēļ tiem vobleriem! Nupat nopirku grāmatiņu par "raibajām". Vairāk dēļ tā, ko "drugs MO" uzrakstījis. Divus voblerīšus, kas nāca defaltā, vienkāršu uzdāvināju copes draugam! :)))
18.aprīlis 2011, 19:08 | links

Paldies .
18.aprīlis 2011, 18:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager