RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Es nekur nevaru atrast to sarakstu , vai var kāds pateikt kur viņu meklēt ?Izraku visu Rapalas mājas lapu , tā arī neatradu .
18.aprīlis 2011, 17:45 | links

Lizzy, šodien biju Salmo A.Deglava ielā, tur Clackin Minnow nebija. :(
Bet, ja saki, ka ir Rotiņā, tad aizbraukšu uz turieni.
18.aprīlis 2011, 17:01 | links

ērgli - ...šī iemesla dēļ man bail pūsli pirkt...nē, par sevi esmu drošs, a vot kāds līdzbraucējs gadās... :))
18.aprīlis 2011, 16:22 | links

daddy, dažreiz laivā ieduras... :DD uzmanieties krāpnieki!!!
18.aprīlis 2011, 16:19 | links

tad nu gan...a kāpēc "saimnieks" nevarētu dalīt testa vizuļus kam grib un kā grib?? :) Turklāt Miķelsoni nav neko daudz valstij nodarījuši, lai būtu kāds naids uz viņiem :))

un vispār - negodīgi iegūts vizulis laimi nenes, viņš pirmajos 3 metienos notrūkst un tu-tūu...
18.aprīlis 2011, 16:15 | links

Tas tiesa eergli nolaust jau var visu ja nevar nolaust var nogriezt :D
18.aprīlis 2011, 16:14 | links

nez ar ko Tu nodarbojies raivo, pasaki a?
18.aprīlis 2011, 16:12 | links

Arc1k kas tik nav nolaužams....
18.aprīlis 2011, 16:07 | links

Vislabāk Rapalas voblerus iegādāties Cabelās uz akciju... ;)
18.aprīlis 2011, 16:07 | links

To Dzdziic: Rapala voblerus var iegādāties prakstiski jebkurā makšķernieku veikalā visā Latvijā.
Rīgā plašs Rapala vobleru klāsts (ieskaitot šos "brīnumbērnus") ir veikalā "Rotiņš", Viesītes ielā 2, tāpat tie ir visos Salmo un Ēsmas veikalos.
18.aprīlis 2011, 16:04 | links

Neviens tā arī neatbildēja--->Man jautājums par āķiem kuri ir dažiem rapalas mānekļiem,tie kuriem 3žubura āķiem viens žuburs lielāks par pārējiem diviem,tas nav viegli nolaužams ja pieķeras normāla zivs un ja zivs ir uzķērusies tieši uz to āķi?
18.aprīlis 2011, 16:03 | links

pēc komentiem liekas ka drīz būs prasība tiesā pret Latvijas pastu par pārāk lēnu darbu, kā rezultātā radušies zaudējumi, nav iegūts rapalas testa vobleris.
18.aprīlis 2011, 16:03 | links

Lizzy -redzot kad visi miķelsoni ir pieteikušies ar minūtes intervālu ir skaidrs ka tas ir viens cilvēks kurš saliek uz savu radu vārdiem un adresēm pieteikumus ar cerību ka kāds dabūs,tas nekas ka no dažādiem ciemiem,tā pat lidz maijam miķelsons dabūs :D džekam nospīdēja liela veiksme.
Bet nu lai tak paliek,voblera dēļ nav jajiet karot ,lai cilvēkam tiek ja viņam tik ļoti vajag,bet nākoš reiz mazliet piedomājat šo testu tā.lai viss godīgi.
Vismaz prieks ka ir vel cilvēki kuri arī dod,nevis tikai ņem,Jo latvijā ir ļoti daudz copmaņu,kas nevar atļauties rapalas mānekļus,tādēļ kad ģimenei maizīte ir svarīgāka.Šī ir iespēja visiem/ām un tas ir labi,bet nepatīk kad ir cilvēki kuri domā ka krapties ir labi.
18.aprīlis 2011, 15:59 | links

kaatels- kapeec jaabuut slimam? es katru dienu veel peec 12 seezju pie pc un domaaju neesmu taads vieniigais. un pie voblera arii tiku.

hoho, 00:12 nu gan baigi aatri.
18.aprīlis 2011, 15:52 | links

Tā, es netiku pie šī "brīnumbērna" RAPALAs subsidētās testēšanas.

Jautājums- Kur es to varu nopirkt?
18.aprīlis 2011, 15:43 | links

martini
tu domā...?!Es jau sāku šaubīties, vēl tikai nav piedāvāts Stopiņu tuberkulozes dispansers
18.aprīlis 2011, 15:28 | links

skaidrīte, būšu ko laikam nosapņojis :)))
18.aprīlis 2011, 15:13 | links

To Zivnieks: Rapala testu dalībnieki vienmēr ir bijuši tikai pirmie 100 pietekuma iesūtītāji. :))
18.aprīlis 2011, 15:12 | links

kaatel: domaaju, ka shajaa portaalaa visi ir slimi ;)
18.aprīlis 2011, 15:11 | links

tur jābūt slimam..., lai pēc pusnakts, 12minūtēs iespruktu starp 50
18.aprīlis 2011, 15:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager