RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Tā strauta forele kas man albūma paņēma uz x rap ar zilo muguru un zaļo vēderu 8 cm garu!
17.aprīlis 2011, 16:11 | links

man mazais 6 cm ir foreļu krāsā, un foreles dažreiz uz to arī piesakās.
17.aprīlis 2011, 16:01 | links

Es x rap dabūju kādus trīs gadus atpakaļ,orandžā krāsā,arī piedalijos testā,noķēru vienu līdaķeli 35 cm un viss tā man tas vizulis mētājās kastē!:)))
Savukārt ar zilo muguru un zaļo vēderu zivīgs bija līdz aizlidoja!:( tagad esmu iepircis foreles krāsojumā 6 un 8 cm skatīsies kā strādās,pagājušo gadu kautkas baigs vienā upītē peldēja pakaļ bet nepaņēma!
17.aprīlis 2011, 13:30 | links

Man vienam x-rapam no visas čupas tās bumbas iekšā mēdz iesprūst.Arī varētu saukt par daļēji defektīvu. :(
17.aprīlis 2011, 12:21 | links

No x-rapiem -desmitnieks viennozīmīgi labākais, daudz jauku brīžu sagādājis. Gan var gadīties kāds eksemplārs , uz kura ķeras ievērojami sliktāk. Ražotāju veikums nav absolūti perfekts. Kā raksta krievu spiņa guru Konstanīns Kuzmins, x-rapiem reizēm pat atšķiras peldspēja, tiem teorētiski jābūt suspenderiem, bet ne vienmēr tā esot. Tā kā ne bez melnās avs ģimenē!
17.aprīlis 2011, 11:48 | links

mirtin - Tu jau saproti, ka detalizētas atskaites šeit gaidam ar nepacietību. Vēlams ar grafikiem, shēmām un tabulām. Tu jau saproti, kāda tagad atbildība ir uz Taviem pleciem? Būt vai nebūt šim Rapalas modelim!!! ;))
17.aprīlis 2011, 11:46 | links

mirtins - un vēl bišku pārdomas par tiem 2 mēnešiem.Var būt,ka tas vai cits vobleris nemaz zivi neinteresē teiksim maijā un jūnijā,bet ižšauj tikai rudenī. tā kā arī 2 mēnešu laikā tu nenoskaidrosi vai šis vāc zivi vai nē.
17.aprīlis 2011, 11:45 | links

mirtins - tu par Rapalu vai Megabass?
17.aprīlis 2011, 11:42 | links

Izskatās, ka arī būšu ticis pie haļavnā grabulīša:D Man gan 2 mēneši šķiet par mz lai vobleri kārtīgi pārbaudītu, bet darīšu ko varēšu. Jāgaida tik lai atnāk sūtījums:DDD Sen nebija haļava bijusi:DDD
17.aprīlis 2011, 11:35 | links

maituputns - man interesē . cik tālu tad tu to M.B. x 55 vari aizmest lai tvičotu.man arī tāds ir ,bet baigi sajūsmā es par viņu neesmu.es viņu varu izmantot tikai mazajās foreļu upītēs,kur jāaizmet ir kādi 10 -15m.
17.aprīlis 2011, 10:32 | links

Man viena nopietna čupiņa ar x-rapiem ir iepirkta.Rudenī daudz iemērkt nesanāca,taču šogad laiks būs gana daudz,lai tos testētu.
17.aprīlis 2011, 08:48 | links

no x-rap'iem man vienīgi ir izpaudies 8 cm uz tviču, asari šo iemīļojoši, pašu krāsā :)) nav tā ka viņš ir baigi rezultatīvs, ta jau labāk lieku Megabass X55 vai X70
16.aprīlis 2011, 22:28 | links

X-Rap papētīju atsauksmes par šo un .......
Думаю вы правы ,спасибо что поправили.
Но суть осталась таже :воб сам по себе средненький ,ловит не везде и не всегда.Если надумаете брать ,подумайте насчет 10ки,мне она показал поинтересней :((
ne mēs vienīgie ar tādām domām
16.aprīlis 2011, 22:19 | links

he esmu ticis pie rapaliņas :)
16.aprīlis 2011, 21:21 | links

Kad būšu dzimtenē, protams, sazvon ;)
16.aprīlis 2011, 21:04 | links

tagad esot taads cipars stundaa, vienu briidi pat kilu prasiija.Ezers gar krastiem ir stipraak aizaudzis nekaa agraak. Jaunie saimnieki ir kempingu uzbuuveejushi, kad buusi laukos, vari ar junioru aizbrauk.
Vispar jau bijaam labi pieshavushies velceet ar Abola kocenieci. Tagadeejas plastmasas vannas varbut ir par skalju
16.aprīlis 2011, 21:01 | links

Ja jau Rapalas tēma, tad lielākās zives tur noķēru uz:
1) 1170g asaris RatlinRap;
2) līdaka 7-8kg pie laivas pārkoda pīto uz ShadRap;
3) kautkas mēģināja man kātu salaust (bremze bij max ciet) uz DD Husky Jerk. Spolei zobbrati tika aprauti.
P.s. Tajā laikā lietoju tikai Rapala, jo citu, tik qualitatīvu vobleru nebija ;)
16.aprīlis 2011, 20:56 | links

Njā, kad augām, zāle bija stiprāka :))))))))
Laivas foršas, zives ķērās un par labu laivu tikai Ls1 ņēma :)
16.aprīlis 2011, 20:49 | links

gadus triis neesmu bijis, kopsh nomainijaas saimnieki, laivas muzhdien sachakareetas
16.aprīlis 2011, 20:44 | links

Jjanis, Lielaucē x-rap pa dziļu iet, vai ne :)))
Bet Gauratā xrd-10 būtu, man šķiet, diezgan OK, pa kantēm ;)
Gauratā vēl copē, vispābā?
16.aprīlis 2011, 20:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager