RAPALA

spiningošanas rezultāti ar RAPALA
Rapala X-Rap

No Rapaļņikiem man ir šis Ar lomiem nevaru padižoties Lietots Usmā Engurē Kaņier Nezinu kur vaina
Neiedomājaties ,ka nemāku raustīt :DDDD
16.aprīlis 2011, 12:13 | links

Bumsi - kas tas ir par"zvēru"?
16.aprīlis 2011, 12:08 | links

Ja runājam par testiem varu pateikt ,ka šis nestrādā vispār Dārgs bet neadekvāts copes intensitātei
16.aprīlis 2011, 12:05 | links

Bums, tas taču ir tīrais reklāmas un mārketinga pasākums ;) Tu esi naivs, ja domā, ka viņi tos voblerus dala, lai saņemtu testēšanas rezultātus un pēc tam tos rūpīgi analizētu.
Pats vari iedomāties, cik daudz tie ir testēti, pirms palaisti ražošanā. Un arī ja vajag objektīvas atsauksmes, kā tie strādā pie mums, tad ir viņiem testētāji ar atbilstošu pieredzi un inventāru ...
Es arī biju aizpildījis to anketu ... ap 9 no rīta ;)
16.aprīlis 2011, 11:56 | links

Man arī ir kastē mantas kuras nu neliekās uz špini Nezinu kāpēc-es to saucu par zemapziņas ignorāciju :DD Kā piemērs šis vobleris ar ēņģi ,bet izrādījās ,ka tas bija jāpārvieto uz kastes augšējiem plauktiem :DD
16.aprīlis 2011, 11:54 | links

Bums, mani īpaši nesatrauc ka kādam tiek vairāki, lai arī tev piekrītu, ka vienai IP adresei viens vobleris. Ja jau būs baigā interese par doto ražojumu, gan jau ka tik daudz naudiņas makā atradīšu. :) Man kastē laikam ir četri rapalas ražojumi - trīs x-rapi un viens shad-raps(ceru ka nekļūdijos ar tiem nosaukumiem). Shadraps vēl nav testēts, bet uz tiem pārējiem apaļa 0. Pat copi neesu redzējis. Lai arī godīgi sakot neesu ar pārāk daudz šamējos mērcējis.
16.aprīlis 2011, 11:44 | links

Un kāds būtu šīs tieksmes ???:DDDDD
Zinot manas attiecības gan ar Normarku /Rapalu gan E-boat man nesastādītu nekādas grūtības piedalīties šajos testos ,bet negribu ,jo nebija lemts :DD
Mans uzskats ir tikai vienas Viena IP adrese 1 pieteikums ,lai izvairītos no kārtējā labā nodoma sačakarēšanas un haļavščiku atsijāšanas :DDDD Visu labu-tās bija tikai manas personīgās pārdomas :DD
16.aprīlis 2011, 11:10 | links

Forums izveidot ar nolūku, lai copmani dalītos ar savu pieredzi un.t., bet viens-otrs izmanto to lai apmierināti savas tieksmes.........
16.aprīlis 2011, 11:03 | links

Ghostis76 Vai tad uz varžacis uzkāpu :DDDDDDDDDDD
16.aprīlis 2011, 10:56 | links

Tāpēc es saku .ka irr Kuri varēs objektīvi notestēt -OBJEKTĪVI Man pašam ir intrese jo no Rapalas parasti izvairījos Ja nemaldos vienu iegādājos no Griezēja un tas arī viss ,Esmu nedaudz stagnāts un copē izmantoju voblerus kurus ar iekšējo čuju nosaku Būt vai nebūt :DD
16.aprīlis 2011, 10:54 | links

es arii tiku pie voblera.
16.aprīlis 2011, 10:48 | links

Ko tu draugos skaties, parbaudi uzreiz caur VID datu bāzi erglis :)
16.aprīlis 2011, 10:46 | links

mezkalns Starp to pretendentu famīlijām ir 4-5 kuri ir ieguvuši pelnīti Pārējais viss ir balasts Haļavas iehapīšanai :DDDDDDDDDDD Bez obidi
Pačekojiet famīlijas draugos :DDDDDDDDDD Neiedomājaties ,ka man tas viss ir vajadzīgs Tīrī sportiska intrese
16.aprīlis 2011, 10:38 | links

njaa, es arī par vēlu! Protams, kas dod, tas nosaka noteikumus, et nu, ja iet uz to, kurš pirmais, tad jau varēja iztikt ez tiem papildus jautājumiem - nebija jau nozīmes. Vienu nopirku, paskatīsimies, baseinā likās tīri labi twichojams. To mezkalns - nebēdā - Babītei būs par dziļu, ja neskaita Spuņupi un mazu pleķi pretī tai. Daudz kur jau MaxRaps vasaras beigās uz aktīvu twichu skāra grunti.
16.aprīlis 2011, 08:56 | links

Bums, es pieteicos ap 1:00 naktī, tāpat paliku bešā. Nu neko, braukšu uz Babīti ar pārbaudītajiem Salmo mūdžiem. Lai veiksminiekiem ne asakas!
16.aprīlis 2011, 07:58 | links

suzuki4 Es viņus pirku uz Lubānas šos copes bode adresi varbūt rīt uzzināšu Ir kaut kur pierakstīta Nākam nedēļ braukšu iepirkt

Ja redzi šo ņem droši otvečaju LABS Diemžēl modeli vairs neatminu
15.aprīlis 2011, 22:39 | links

Opā Tieši tāds dziļums kur es copēju. Varbūt ir kāds veikals kur dabūt.?
15.aprīlis 2011, 22:17 | links

1,2-1,5 m Es viņus uz daunrīgeri karinu virsū un dzenu 12 m iekšā Ja uziet baru tad tam ir kirdik -loģiski ka paņemu to ko vajag pārējos Free Citreiz ir tā ka spēj norullēt pāris metrus un jau sēž galā Griez apkārt un atkal-mugura slapja :DD
15.aprīlis 2011, 22:15 | links

Man doma bij pirkt. Bet cik dziļi viņi iet.?
15.aprīlis 2011, 22:11 | links

SILTI IESAKU personīgi pārbaudīts YO-ZURI Edge Minnow

ir gandrīz visa sērija garums 9,5 suspenders
šitās krāsas it sevišķi izceļas ar savu veiksmi :DD

Arī perfekts Vispār sory Rapalai ,ka viņu sadaļā :DD nākošie būs pie manis Viss kas no Buma Visi ir pārbaudīti un personīgi notestēti kā teikt ar garantiju Uz apakšējo rekords 126 zandarti
15.aprīlis 2011, 22:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager