Kosadaka

Ko sagaidīt no šiem vobleriem?
Uniķi pazīstama situācija, es ar bieži zipbaitus mērcēju gaujā, iet labi :) ja var iebrist vai iepeldēt pakaļ tad ir ok, bet ja ūdens auksts tad gan škrobe, lai gan pagājušajā sezonā nenorāvu nevienu vobleri.
4.marts 2013, 07:41 | links

Jāņem vērā, ka Kosadaka nav 100% kopija. Ir nelielas atkāpes izmantoto materiālu ziņā un atsevišķu detaļu izpildījumā, jo ražotāju mērķis ir pēc iespējas zemāka mānekļu pašizmaksa. Kosadakai ir tendence visus mānekļus padarīt kaut nedaudz grabošus. Mānekļi ķer zivis tikpat labi kā orģināli. Man ir kā vieni, tā otri.

Būtiskāks šajā gadījumā ir ētikas jautājums. Kosadaka ir kopētāji, bet lielo darbu ir ieguldījuši japānīši.

Pamatā copēju Gaujā, kur nākas pa kādam māneklim atstāt. Orģinālu zaudējums smagāk ietekmē nervu sistēmu ;)
4.marts 2013, 07:30 | links

Mag drive tiesaam straadaa..,bet dodu prieksroku orginaalam.. :)
3.marts 2013, 23:41 | links

Esmu kosadaka zipus mēģinājis Zviedrijā. Makdraivs strādā, lido perfekti, arī zivis ķērās. Nopērc gan to gan to un salīdzini.
3.marts 2013, 23:30 | links

ņem nu orģinālu, itkā jau viņi strādā, bet pats pircis kopijas neesmu, turos pie orģināla.
3.marts 2013, 21:46 | links

Kādi būtu viedokļi? Vai tie būtu Zip Baits pakaļdarinājumi? Jēga pirkt 3 reizes lētāku pakaļdarinājumu vai, tomēr, neriskēt, izmest naudu un ņemt original?
3.marts 2013, 21:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager