Sabiedriskās domas aptauja par rūpniecisko zveju Buļļupē

Tā ir Tava problēma, god. Maliķa k-gs!

P.s. Arī Tevi es vēroju ilgstoši! Un nekas nav nejaušība, par ko rakstīju, ja kas...

sagittario, 18.marts 2013, 20:02

Vēro cik Tev patīk, man nevajag kādam izpatikt un dziļi vienalga ko par mani domā kāds, savu darbu izdaru pēc labākās sirdsapziņas.
18.marts 2013, 20:06 | links

Tā ir Tava problēma, god. Maliķa k-gs!

P.s. Arī Tevi es vēroju ilgstoši! Un nekas nav nejaušība, par ko rakstīju, ja kas...
18.marts 2013, 20:02 | links

sagittario- atvaino klaviatūra maziņa, pirksti par lieliem:D
18.marts 2013, 19:58 | links

Malikis2011
Kamēr neiemācīsies savu tekstu uzrakstīt gramatiski KAUT CIK SAPROTAMI, atsakos iedziļināties Tavos domugraudos. Piedod, ja vari!...
18.marts 2013, 19:55 | links

Būs jau labi, zveju aizliegs ne ātrāk kā pēc 6 mēnešiem. Tāpēc pievērsies labāk puķēm.
18.marts 2013, 19:55 | links

Grundiks- kas Tu tāds esi???
Alcans jau sen pauž sakarīgākas domas, nekā Tu, drauga! :D

sagittario, 18.marts 2013, 19:52

Vēl nevienu sakarīgu domu no viņa nav dzirdēts.
18.marts 2013, 19:54 | links

Ja par Rīgas makšķerniekiem ...
Tāds jau gadus 7ņus esmu. Copēju Daugavā, ne Buļļupē, kas tēmas pamatā.
Kopš n-tie tīkli Daugavā, lomi, gan asaru, gan zanderu, mazāki. Neesu no tiem kas, noķer - nest mājās, ...
Man nepatīk tīkli publiskās upēs, un pavisam nepatīk apdzīvotās vietās.
18.marts 2013, 19:54 | links

Grundiks- kas Tu tāds esi???
Alcans jau sen pauž sakarīgākas domas, nekā Tu, drauga! :D
18.marts 2013, 19:52 | links

Alkān, atceries kā mēs pie Bauskas kniebām pavasarī pāris zaķus, Tu teici nekad negribu tikties ar Juri teltī, jo viņš resns un tūļīgs. Es Tevi sapratu, jo mīlestība nāk caur vēderu un ja ko aizmirst, tas nekas. galvenais ir vidē parādīt savu vēdera paliktni.
18.marts 2013, 19:50 | links

Akm!
"Sagitario, es domāju, ka Tu pats šeit pildi reālu cita režisora uzdevumu."- lūdzu precīzāk, citādāk nesapratu!...

"Nārsta tēma vispār vimbu sakarā ir slidena - tad jau Vimba būtu vispār jāaizliedz ķert. Izņemot nelielu vietējās vimbas populāciju, cita iemesla tai zivij nav pie mums ierasties."- kāpēc pudeles kaklā var darboties zvejnieks (tobišs Staģa k-gs), bet augstāk pa straumei pastāv kaut kādi idiotiski ierobežojumi makšķerniekiem, ieskaitot lic. makšķerēšanu, ko?
Par kadmiju- Tu paraksties zem saviem vārdiem, ko??? Esmu viņu vērojis ilgstoši, tādēļ Tev nepiekrītu absolūti!!!
18.marts 2013, 19:48 | links

Sorry. Izrādās nosaukums ir Staģis 1, Progresa ielā. Pārmijnieks un sūdu pienesējs kā vienmēr ierindā un novēro Tevi.
18.marts 2013, 19:45 | links

sagittario- ja nezini kā problēmu atrisināt paklausies kā to normāli un ātri izdarīt, ja nezināji drīz pašvaldības vēlēšana, politiķi ļoti čakli paliek.Nu ja tie murdi traucē pāris cilvēkiem, tad tas cauri neizies.
18.marts 2013, 19:43 | links

Re ku šeku ir mūsu vidū pārmijnieki un sūda pienesēji kā Alkāns - iespējams lai naidotu. cilvēks, saprotams, nezin Buļlupes vienīgā zvejnieka juridisko adresi - tāpēc, ka MRK mazums ielēja ribās. Tas tā kā būtu puķu Andris. Vot šie ir meli vai dzērums, godu nedara.
18.marts 2013, 19:38 | links

Nu ja to zveju aizliegt grib Rīgas makšķernieki, ieteiktu sākumā savākties un rakstīt savu vēstuli Rīgas domei ar lūgumu domei lai pieprasa ZM noņemt piešķiro limitu Buļļupē.Nu būsim nopietni tāda Bauskas vai Jelgavas pašvaldības lūgums ir nenopietns, vienīgais ieklausīsies vietējos makšķerniekos.

Malikis2011, 18.marts 2013, 19:23

Maliķis, Tu esi līks vai tikai izliecies?
18.marts 2013, 19:37 | links

Nu ja to zveju aizliegt grib Rīgas makšķernieki, ieteiktu sākumā savākties un rakstīt savu vēstuli Rīgas domei ar lūgumu domei lai pieprasa ZM noņemt piešķiro limitu Buļļupē.Nu būsim nopietni tāda Bauskas vai Jelgavas pašvaldības lūgums ir nenopietns, vienīgais ieklausīsies vietējos makšķerniekos.
18.marts 2013, 19:23 | links

Starp citu Lursoft SIA Staģis pamatdarbības veids ir ziedu audzēšana.
18.marts 2013, 19:23 | links

p.s.
Linku nevaru ielikt jo itkā skaitās aizsargājams skatijums(zaščiščonnij prosmotr).Taisīt copy peis-aizņems gana daudz vietas.
18.marts 2013, 19:16 | links

Ja interesē kas vairāk,tad jautā gugles tantei.Tā izsniedz informāciju neskopojoties.
18.marts 2013, 19:13 | links

SANDIJS- atklāti sakot nezinu, bet zinot kā piešķir limitus bijis zinātnieku atzinums ka zveja ar murdiem tur ir pieļaujama.
18.marts 2013, 19:12 | links

Bija vesels palags ar aprēķiniem par nozveju, utt. Pameklē tepat, CL.
18.marts 2013, 19:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager