Sabiedriskās domas aptauja par rūpniecisko zveju Buļļupē

V.S.O.P.Redzi, Guntar, tāda ir MRK gnīdīgā daba:
Paskaidro man lūdzu,kā šo saprast???
Ja es esmu MRK biedrs,tad es esmu gnīda,vai man tāda daba;
Vai visi MRK biedri ir gnīdas vai viņiem tāda daba;
Vai MRK klubs ir viens gnīdu perēklis(raugoties un spriežot pēc cilvēkiem,kas ir šai klubā;
Vai varbūt nosauc kādu MRK biedru vārdā,kuru uzskati par gnīdu.
Jā un vēl lūdzu "nerubī abratku" un nesaki,ka šis viss tevis teiktais neattiecas uz konkrētiem MRK biedriem.Ja tā nav,tad kāds ir tavu vārdu pamatojums?
Kā ta riktīgi te i,ko?

plencisbrencis, 12.marts 2013, 14:46

Paseko sava kluba valdes darbībām.

Kurš nolēma nedalīties ar MOSP informācijā kopš pērnā gada vasaras, bet krāt materiālu, lai mani izčakarētu? MRK Valde.

Kurš piegādāja visas MOSP idejas, pat knapas versijas uz jūsu slēpto tenku placi? Un kā tās tiek apsriestas? Kuri nevar iztikt bez pastāvīgas MOSP čakarēšanas? Paši biedri, paši valdē, paši čakarē... tā nav gnīdība?

Kurš nevis atklāti aprunājas ar mani, noskaidro lietas būtību, bet gan meklē papīrus un sūta p-epastiem privātu informāciju, publicē to portālos? MKR valdes loceklis Kaspars Zvaigzne.

Tā nav gnīdība? Vai kāds ko rok un publisko par Zarazu, Kļavu vai Zvaigzni? Tu domā, ka nav informācijas, ko atrakt? Katram var kaut ko izrakt, katru var privāti čakarēt... Tik atšķirība ir tā, ka mēs to nedarīsim. Es to nedarīšu.

Lai tev jauka diena, Plencibrenci, visticamāk, ka tu esi foršs čalis. Pa retam copēju kopā ar citu MRK biedru, kuram nekas maz zināms par valdes gājieniem, visticamāk daudzi MRK biedri ir forši čaļi, bet tad kāpēc MRK valde tēlo nezinīšus, Guntars Kļava pēkšņi nezin manu saistību ar VAA...? Jūs taču šo valdi ievēlējāt, apstiprinājāt un pilnvarojāt sevi pārstāvēt. Kuram interesē, kā un kur jūs savus lēmumus pieņemat... pašiem jākontrolē. Rezultāti ir šeit.

Tu gribētu šeit ko izlasīt par sevi publiski? Kaut ko privātu...

Gnīdība.

Iepatikās šis vārds attiecībā uz šo 2 gadu garo jezgu. Copyright Imations CL. Precīzi pateikts.

Kā saka - nothing personal - tikai informācija un vērtējums.
12.marts 2013, 15:15 | links

Pēc šādiem pieprasījumiem un atbilžu publicēšanu internetā no MRK puses - jēdziens "GNĪDAS" šim kantorim ir kompliments.

12.marts 2013, 15:01 | links

V.S.O.P.Redzi, Guntar, tāda ir MRK gnīdīgā daba:
Paskaidro man lūdzu,kā šo saprast???
Ja es esmu MRK biedrs,tad es esmu gnīda,vai man tāda daba;
Vai visi MRK biedri ir gnīdas vai viņiem tāda daba;
Vai MRK klubs ir viens gnīdu perēklis(raugoties un spriežot pēc cilvēkiem,kas ir šai klubā;
Vai varbūt nosauc kādu MRK biedru vārdā,kuru uzskati par gnīdu.
Jā un vēl lūdzu "nerubī abratku" un nesaki,ka šis viss tevis teiktais neattiecas uz konkrētiem MRK biedriem.Ja tā nav,tad kāds ir tavu vārdu pamatojums?
Kā ta riktīgi te i,ko?
12.marts 2013, 14:46 | links

Sasmīdināji.... kuš tad to likumu nezin. :)))
A bet kurš ievēro? :)))

leitnants, 12.marts 2013, 14:19

Nu aizliedzam makšķerniekiem arī makšķerēt no 1 marta līdz 1 maijam, jo arī neievēro likumu un ķer līdakas, vai nav līdzīgi?
12.marts 2013, 14:38 | links

Šodien piemodos agri no rīta, skatos aklie ļurina cik daba devusi galviņai, pa viduturpina iesprukušie LMA atlbalstītāji ar izdomātiem vārdiem. BET, tagad būs jautājums VISIEM šīs vietnes apmeklētājiem, kur palika tā saucamais Škapars ar 100 gadu pieredzi makšķernieku lietās. Klusē kā kāmis fakinaqis.Tas nozīmē, kā ko saka vienas daļas valsts skaudīgie - absolūti stellēti zābaki - vienkārši stulbi, ja brauc virsū saita dalībniekiem, kā MOSP un individuālie. Tātad tiešām tas bija VILTUS ŠKAPARS - vilks Jēru ādās. Makškernieki Jūs atkal muļķo...
12.marts 2013, 14:22 | links

Sasmīdināji.... kuš tad to likumu nezin. :)))
A bet kurš ievēro? :)))
12.marts 2013, 14:19 | links

leitnants-Izlasi "Noteikumi par rūpniecisko zveju iekšējos ūdeņos" 31 punktu un tad izsaki "gudras " domas.
12.marts 2013, 13:41 | links

http://www.likumi.lv/doc.php?id=201803&from=off
Ar tiem 12 murdiem pietiek, lai nosegtu visu upes platumu vairākkārt.
12.marts 2013, 13:18 | links

doshelis- tur jau tā problēma ka te bļauj par tīkliem, un neviens nezina viņi tur ir vai nav, ja grib kāds uzzināt kāds limits ir Buļļupē lūdzu:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=201803&from=off
cerams beigsies kladzināšana par tīkliem.
12.marts 2013, 12:54 | links

vsp man dizhi vienalga.. tapat ne reizi neesmu tur makshkjerejis.. :D vienigi lielupe netalu.. naw jau zhel ka liek tos tiklus, bet vajag ar pratu.. izsniegt attieciga daudzuma kvotas, licences uz tikliem un viss... pec idejas vinji tak kjer prieks necopetajiem.. :)
12.marts 2013, 12:51 | links

brēka liela-jēga maza!
12.marts 2013, 12:44 | links

Atklāti sakot nav liela atšķirība ir tikai tajā cik uz 1ha var izaugt zivis bez piebarošanas un runājot par Buļļupi no kurienes ņemts ka viņa ir svarīga migrācijas upe, vai ir bijis pētījums, ja ir bijis un tur tiešām parādās ka zivis migrē tikai pa to upi un tur visas nārsto, tad piekristu ka jāklapē ciet, bet ja tikai man tā liekas nepārliecina.
12.marts 2013, 12:42 | links

tu jau tagad salidzinaji piemajas varzhu dikji ar lubanu... ir tachu mazliet starpiba, ne ta?
12.marts 2013, 12:37 | links

Nu Lielupi, Daugavu un citas upes arī zivis izmanto migrācijai, nu aizliedzam visās upēs ķert makšķerniekiem un zvejniekiem.
12.marts 2013, 12:32 | links

bet krumjancis neko nepareizu tagad neizteica... to upi tachu zivis izmanto migracijai.. tas ir apmeram ta pat ka atlaut copet pie sluzham... tiltiem(upju sauraakas vietas)
12.marts 2013, 12:28 | links

carpix- lai izteiktu personīgo viedokli par kādu problēmu, jāpārzina problēma, nevis jāsaklausās baumas un jāauro līdzi pārējiem.
12.marts 2013, 12:24 | links

krumujancis- ja esi gudrs, pasaki cik tīklu limits metros ir tai upē?

Malikis2011, 12.marts 2013, 12:02

Nu kāds sakars tavam jautājumam ar viņa personīgo viedokli?
12.marts 2013, 12:12 | links

krumujancis- ja esi gudrs, pasaki cik tīklu limits metros ir tai upē?
12.marts 2013, 12:02 | links

Domāju, ka tas kas notiek Buļļupē, tas ir genocīds pret tur ienākošajām zivīm. Jo migrācijas vietā ievietotie tīkli un murdi - tā ir zivju slepkavošana vissliktākajā šī vārda nozīmē, izmantojot zivju bezpalīdzīgo stāvokli. Bet amatpersonām, protams, ie savi viedokļi, kāpēc, to zina tikai viņi paši un šie tīklu un murdu licēji. Ja skatās no zivju resursu saglabāšanas viedokļa, tad Buļļupē tīklu un murdu zveja jāaizliedz, to atļaujot tālāk upēs, kur zivju koncentrācija ir samazinājusies. Ja lobē kādas intereses, tad jau var pieņemt jebkuru lēmumu. Tikai kā ar saprātu?
12.marts 2013, 11:55 | links

Labdien, cien. foruma dalībnieki!

Varu teikt, ka neesmu šeit regulārs foruma lasītājs un kur nu vēl rakstītājs, jo piedodiet, iztrūkst laiks, bet palasot dažu labu komentārus personīgi man iztrūkst vēlēšanās vēl diskutēt. Taču, ja tiek cilāti jautajumi saistībā par VAA darbību, sadarbību, licencētajām makšķerēšanas vietām, reidiem utt, ko tieši veic VAA, esmu gatavs atbildēt! Variet arī rakstīt jautājumus man uz e-pastu atbalsts@inspektori.lv (noteikti saņemsiet ātrāku atbildi!).

Vēlos Jums paziņot, ka MOSP organizētajā valdes un biedru sēdē (2013. gada 13. februārī), kurā piedalījos arī es, tika pārvēlēta visa valde. Tas nozīmē, ka Mārtiņš Balodis tika ievēlēts MOSP par Valdes priekšsēdētāju šinī sēdē nevis no VAA puses, bet gan no citas biedrības puses. Sakarā ar šo, VAA palika MOSP kā biedri, jo no VAA puses MOSP valdē netika izvirzīts pārstāvis. Domāju, ka par cik vēl MOSP statūti tie izskatīti Uzņēmumu Reģistrā, tādēļ MOSP mājas lapā šīs izmaiņas vēl pilnībā nav veiktas.
Paldies par sapratni!
12.marts 2013, 11:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager