V.S.O.P.Redzi, Guntar, tāda ir MRK gnīdīgā daba:
Paskaidro man lūdzu,kā šo saprast???
Ja es esmu MRK biedrs,tad es esmu gnīda,vai man tāda daba;
Vai visi MRK biedri ir gnīdas vai viņiem tāda daba;
Vai MRK klubs ir viens gnīdu perēklis(raugoties un spriežot pēc cilvēkiem,kas ir šai klubā;
Vai varbūt nosauc kādu MRK biedru vārdā,kuru uzskati par gnīdu.
Jā un vēl lūdzu "nerubī abratku" un nesaki,ka šis viss tevis teiktais neattiecas uz konkrētiem MRK biedriem.Ja tā nav,tad kāds ir tavu vārdu pamatojums?
Kā ta riktīgi te i,ko?
plencisbrencis, 12.marts 2013, 14:46
Paseko sava kluba valdes darbībām.
Kurš nolēma nedalīties ar MOSP informācijā kopš pērnā gada vasaras, bet krāt materiālu, lai mani izčakarētu? MRK Valde.
Kurš piegādāja visas MOSP idejas, pat knapas versijas uz jūsu slēpto tenku placi? Un kā tās tiek apsriestas? Kuri nevar iztikt bez pastāvīgas MOSP čakarēšanas? Paši biedri, paši valdē, paši čakarē... tā nav gnīdība?
Kurš nevis atklāti aprunājas ar mani, noskaidro lietas būtību, bet gan meklē papīrus un sūta p-epastiem privātu informāciju, publicē to portālos? MKR valdes loceklis Kaspars Zvaigzne.
Tā nav gnīdība? Vai kāds ko rok un publisko par Zarazu, Kļavu vai Zvaigzni? Tu domā, ka nav informācijas, ko atrakt? Katram var kaut ko izrakt, katru var privāti čakarēt... Tik atšķirība ir tā, ka mēs to nedarīsim. Es to nedarīšu.
Lai tev jauka diena, Plencibrenci, visticamāk, ka tu esi foršs čalis. Pa retam copēju kopā ar citu MRK biedru, kuram nekas maz zināms par valdes gājieniem, visticamāk daudzi MRK biedri ir forši čaļi, bet tad kāpēc MRK valde tēlo nezinīšus, Guntars Kļava pēkšņi nezin manu saistību ar VAA...? Jūs taču šo valdi ievēlējāt, apstiprinājāt un pilnvarojāt sevi pārstāvēt. Kuram interesē, kā un kur jūs savus lēmumus pieņemat... pašiem jākontrolē. Rezultāti ir šeit.
Tu gribētu šeit ko izlasīt par sevi publiski? Kaut ko privātu...
Gnīdība.
Iepatikās šis vārds attiecībā uz šo 2 gadu garo jezgu. Copyright Imations CL. Precīzi pateikts.
Kā saka - nothing personal - tikai informācija un vērtējums.
12.marts 2013, 15:15 | links