Atbildēšu Tev, ak aizvainotā sirds.... starp rindām, lai nav laiks vairāk jātērē...
Savu redzējumu balstīšu uz Taviem izteikumiem, V.S.O.P. (12;12 11.03.2013):
1.Ja ir apzināta potenciāla maluzvejniecības vieta, tad jau lieliski! Papildināsies Valsts budžets, pie kam nebūs jātērē lieli materiālie resursi, jo vieta ir netālu no Rīgas;
Lieliska atziņa, šobrīd ivisa Lielupe ir pastāvīga maluzvejniecība, jo makšķernieki katru dienu cemmerē vimbas. Vai no tā ir uzlabojusies kontrole? Varbūt esi pieteicies par sabiedrisko inspektoru?
2. Vai Tev ceļas roka piesaukt "zinātniekus" kā ekspertus? Īpaši pēc pēdējā stikla zušu skandāla, ko?;
No kurienes tev ir tāda pārliecība, ka visi zinātnieki ir iejaukti mahinācijās? Kurus, no viņiem tu pazīsti personīgi? Dažus no viņiem tu šeit netā cieni un sarunājies ar viņiem, bet pat nezini, ka viņi šeit ir...
3. Ja Buļļupe ir kanāls, tad tam tā arī jābūt, kā Tu saki!
Kāpēc kanāls? Tāpēc, ka MRK tā izlēma?
Atceries uzrakstu uz Ministru kabineta sienas: "Viens likums, viena taisnība visiem";
Par licencēto makšķerēšanu aizmirsti vispār, kamēr nav iespēja pieiet pie bankomāta un nopirkt atļauju pārkāpt CSN, preventuāli;
MK neesmu bijis, bet tev noteikti ir tāda pieredze :) tālākā frāze..... pats saprati, ko uzrakstīji? Un kāpēc tur mani iepini?
4.Ja Tev "nepatīk atbalstīt saldūdens zivju importu no kaimiņvalstīm", tad neatbalsti arī citu pārtikas produktu importu. Cik godīgs esi šajā jautājumā?;
Pērku vietējo ražotāju gaļu un produkciju. Šodien nopirku 2 kastes ar brieža gaļas konserviem, lai būtu laba pārtika ģimenei. Arī zivi ēdu. Ja netici - pierādi pretējo...
5. Ja ticēt tam, ko savām ausīm pirms kāda laika dzirdēju no Tavas mutes, tad Tu esi zvērināts murdu pretinieks Daugavā. Par ko Tu tagad atļaujies variēt, ko?;
Jā, un tāds arī būšu, murdu pretinieks, tīklu pretinieks, bet ar prātu un atbildības sajūtu. Lasi un domā, nevis kunksti kaut kādā aizvainojumā. Na obižennih vodu vozjat... Atnāc kādreiz un parunā ar cilvēkiem MOSP valdē, pats visu sapratīsi. Kamēr "stimulēsies" uz sagrozītas informācijas pamata, tikmēr aizvainots arī paliksi.
6.Esmu atbildīgs pilsonis un tādēļ aptaujā jau piedalījos. Un, droši vien, ka ne tā, kā Tev labpatiktos...
Apsveicu :) Tev noteikti palika vieglāk, jo PĀRĀDĪJI VSOP :)
sagittario, 11.marts 2013, 14:36
Resumē- beidz uzvilkties bez jēgas. Tāds arī bija aicinājums - padomāt, nevis skriet ar pieri sienā...
Tālākās MRK rebēs šeit nepiedalīšos :) veiksmi jums, cepaties un nebēdu.
PS Piedēvējiet man visus pasaules grēkus, jo pa šiem 2 gadiem pie tā jau esmu pieradis. Bet jums taču vajag kādu, kuru vainot visās nelaimēs... izņemot pašus sevi :)))
11.marts 2013, 15:06 |
links