Urmas, es par privātajiem vidzemes ezeriņiem, kur var dabūt fīlu bez gaļas ieguves.
21.februāris 2017, 15:25 | links
Negribas sev melot, bet spriežot pēc visa, neskatoties uz liegumu līdakām, aprīļa beigās teorētiski varētu laisties ūdenī...
OzoOzo, 21.februāris 2017, 15:05
Sveiki! Arī es pagājušajā gadā nopirku Jackson Big Tuna kajaku, ietekmējos no Kaspara un Normunda, kuriem sačās Engurē bija tieši Jackson Big Tuna un Coosa HD kajaki. Nezinu gan, vai šie džeki ir CL, bet viņu numuri ir. Ja tiek rīkoti copes kajaku mači, vai kāds saiets, par visām varītēm centīšos ierasties, jo ir daudz jautājumu, ko un kā uzlabot tālāk, sezonu jau ir pacopēts, nu jau jāsāk, gudrot uzpariktes. Neesmu gan ļoti mobīls šobrīd, jo Rīgā nav kur glabāt to sili, tādēl copēju ap lauku rajonu, kad tur dodos.
P.S. YouTube savulaik redzēju pulka video par motoriem uz kajakiem, bet neuzrunāja... motors, pretsvars, aķis, turētājs, tas viss dod svaru, es kajaku tieši nopikru, lai ar airīšiem šancētu ātri.
P.S.2. Idejai saietam gribētu piedāvāt Liepājas ezeru vasarā, tur jau ir vismaz divi slaveni kajakeri Daniic un Flakais, labprāt viņus apciemotu.
Vincis, 20.februāris 2017, 11:40
Ahoi!
Es negribu par baigo profānu izlikties, bet, ja reiz cilvēks ir pie datora un prot šeit forumā ierakstīt komentāru, cik grūti tad ir to pašu kajaka nosaukumu google.lv meklētājā ierakstīt? Vai arī "SOT kajaki" un tur parādīsies visas firmas, kas tos tirgo Latvijā. Vai arī jautājums ir par lietota kajaka iegādi? Tad jāprasa tām pašām firmām, vai viņiem nav lietotu kajaku. Tepat forumā redzēju sarunas, ka Igaunijā ir iegādājami ar vizuāliem defektiem. Zinu arī, ka Klaipēdā esot firma, kas tirgo maķenīt lētāk nekā pie mums, bet, ja parēķina ceļa izdevumus, tad tas pats vien sanāk. Vajag tik googlēt!
Ne asakas!
Fiskare, 28.jūlijs 2016, 10:37
Labdien,
interesē SOT makšķerēšanas kajaks. Pēc parametriem kaut kas līdzīgs FeelFree Moken 12,5 vai arī tieši tas. Vajadzētu tādu, ka 70% makšķerēšanai upē un lai var uzairēt arī pret straumi.
JanisUk, 28.jūlijs 2016, 10:15