Es savā putnā mēdzu pastāvēt kājās. Tikai jāpārvar vēlme sevi stabilizēt, kā jūti ka nav ok, tā momentā jāapsēžas. Tā kā nav tik traki.
12.marts 2020, 13:11 | links
Labdien copTautieši ;-))))
Nedaudz manas privātas pārdomas par to "stāvēšanu" ( no reālas copes viedokļa :-))) )
Īsti jau man nav saprotams kapēc kayakā ir vispār jāstāv kājās, viņš tam šķiet galīgi nav domāts.
Ja nju dikti gribas "stāvēt ", tad nju gan ir jāņem cits , ieteicams ciets peldlīdzeklis, vai vismaz tāds kam ir cieta grīda.
Cik esmu izlasijies, netā urķējies, tam jūras putnam ir katamarāna tipa, divu sekciju grīda ( apakšējā virsma ) kas nodrošina izcilu stabilitāti.
Par to kā tas izskatās dzīvē, viegli var atrast neta googles mammā, kur kāds tur putnu entuziasts, kājās stāvot, šķiet Liepājas ezerā, žvankarējas iekš tā putna, ij......negrimst dibenā, ij.....negrimst dibenā.
Kā jau esmu minējis, jūras putns man iekritis acīs dēļ tā, ka pa laikam arī laivoju pa upēm, citiem mierīgas dabas ūdeņiem. Tā teikt......divi vienā, " vidal sosun " ;-)))))
P.S. Katrā ziņā, labāk lai labi karājas, nekā slikti stāv. ( sena mozambikas sieviešu paruna )
Za poņimanije, par to stāvēšanu copTautieši :-))))
Jedem das Saine Katram savs
mezadjadja, 12.marts 2020, 12:19