mjunior un kadmijniek :Jums patīk leišu darbības Lv ūdeņos????
dzhams, 12.jūnijs 2013, 18:12
Tie ir tikai ziediņi.Gaidiet odziņas.:)
12.jūnijs 2013, 18:43 | links
mjunior un kadmijniek :Jums patīk leišu darbības Lv ūdeņos????
dzhams, 12.jūnijs 2013, 18:12
Root, katrs pērk tik licenzes cik grib, katrs ņem un atbild par to, ja tāda diena pienāk.
Pēc tavas bravūras, še ''virtuālajā'' vidē var spriest, ka esi makten drošs un spēcīgs, tā brīvi di..t visiem uz galvas.
Vai satiekot dzīvē arī esi tik drosmīgs, jebšu tomēr tādās reizēs mēle neraisās ?
Nerunāju kā aizstāvis, bet gan kā cilvēks, kas sākumā cenšas noskaidrot faktus, ja interesē un tad veikt secinājumus, nevis otrādāk.
kadmijs, 12.jūnijs 2013, 15:37
Un to saka man kāds kam profila bildē veca gailene :D
Viss drīzāk esi viens no sportacentra troļļiem, jo principā nevienu personisku uzbraucienu konkrētai personai es neveltīju, vien skaļāk atzīmēju, mūs bāleliņu zemo ētiku un padomju principus - samaksāts tātad mans :)
Dēļ tādiem klauniem arī pie mums ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas vietas kur var kaut ko noķert, un dēļ tādiem klauniem visi karpinieki slēpj Tavas vietas, un ja reiz Kadmij Tev nav ko atbildēt tad izlasi un paklusē :) Bet šitie rūdītā foruma "rajoņika" texti par drosmi bija aktuāli pirms 10 gadiem čatos, nākamais Tavs solis būs draudi par IP adreses noskaidrošanu, tagad tas vairs nav modē ;) Un Ja Tu no mana texta juties aizskarts, acīmredzot esi viens no slakteriem, par ko man no sirds žēl...
Bet ja Tu gribi mani satikt, uzpīpēt un parunāt par dzīvi, vai ihtioloģijas (zinātne par zivīm) problēmām vari droši braukt ciemos uz Mārupi, dzīvoju blakus Metinātājam, arī MegaFox Tev var iedot precīzu lokāciju, Vieča ar tepat netālu, tik sen nav manīts :)
Un patiesībā es te vispār ienācu, jo viens no čomiem atsūtija sekojošu textu: To Buma citātu, ar textu - nu un kā lai šitādiem stāsta jaunas vietas, vienīgais kas interesē ir gaļa un "atsist" braucienu"
Veiksmi mans mazais draudziņ un ne asakas ;)
RooT aka Haralds Apinis (lai nav jāmocās ar meklēšanu) aka kretīns kam riebjas gaļinieki un ūdeņu piedirsēji, pļēguri un citas sabiedrības padibenes, kas varētu būt normāli cilvēki, bet kretīna dzīvesveids simpatizē viņus vairāk!
RooT, 12.jūnijs 2013, 16:22
Root, katrs pērk tik licenzes cik grib, katrs ņem un atbild par to, ja tāda diena pienāk.
Pēc tavas bravūras, še ''virtuālajā'' vidē var spriest, ka esi makten drošs un spēcīgs, tā brīvi di..t visiem uz galvas.
Vai satiekot dzīvē arī esi tik drosmīgs, jebšu tomēr tādās reizēs mēle neraisās ?
Nerunāju kā aizstāvis, bet gan kā cilvēks, kas sākumā cenšas noskaidrot faktus, ja interesē un tad veikt secinājumus, nevis otrādāk.
kadmijs, 12.jūnijs 2013, 15:37
RooT, bik pacieties- ienāks vecais saitā un noliks tevi fiksi pie vietas!:))
komunists, 12.jūnijs 2013, 15:53