iemetīšu es ar savu artavu ...., šodien noķēru ap simts, bet paņēmām uz abiem 15 varavīksnes foreles 1,5-2 kg svarā ....., sasālījām uz 7 cilvēkiem 5 litru kastroli, sacepu foreles ar siera cepuri, kūpinātava ari jau kūp .... , teiksiet ka gaļenieks, piekritīšu :):), bet .... jūtos ļoti labi :):)
salīdzināšanai sodi, 1 paturēta zemmēra forele šeit maksā 2000 kronas, license 10 zivīm bez svara ierobežojuma maksā 100 kronas ( man bija 2 )....
teiksiet ārzemes ... jā, bet arī te vieniem ūdeņiem tiek sekots i kontrolei i zivju daudzumiem i kārtībai, citiem viss ir po, ka tikai samaksā par licensi .... lai būtu kārtība visur un vienmēr ir jābūt saimniekam, valsts arī šeit Zviedrijā pati neko nedara, valsts tikai dod iespēju pašvaldībām, klubiem, privātajiem kaut ko darīt lietas labā..., jo vairāk copmaņu, jo vairāk zivjis jāielaiž
es gan arī uzskatu, ka copmaņi var ātri atbrīvot ezeru no lielajām zivīm, sevišķi jau plēsējiem, copmaņi, sevišķi jau mūsējie , arī es, piekrītu, reizēm ir ļoti negausīgi ....
nu tas tā, atkal ne par ko :), bet foreles saēdos, gribās kut ko pateikt :):)
4.augusts 2013, 23:05 |
links