zarazij, tas tāds ka Krimam?
usis, 8.aprīlis 2016, 22:29
ugu... :)
8.aprīlis 2016, 22:38 | links
zarazij, tas tāds ka Krimam?
usis, 8.aprīlis 2016, 22:29
Man vajadzētu tādu figņu 5m laivai, svarā ar motoru ap pustonnu, kas enkuru izceļ, par vinču to varētu saukt, elektrisku, vai ar roku griežamu, un purnā kaut kādu ķeksi pieskrūvēt, lai enkurs pret korpusu nesitas, bet smuki karājas, laiva metāla,ja kāds guru var iemest info, varētu pateicibu uzrakstīt:)
usis, 7.aprīlis 2016, 22:06
Sveiki,
Varbut kāds zina, kur var iegadaties plastmasas plaksni ar lenki , ko stiprina trancim aizmugure? Biju boatshop, bet tur nav un tuvakajas 2 nedelas nebus.
Progress2016, 7.aprīlis 2016, 20:19
Man vajadzētu tādu figņu 5m laivai, svarā ar motoru ap pustonnu, kas enkuru izceļ, par vinču to varētu saukt, elektrisku, vai ar roku griežamu, un purnā kaut kādu ķeksi pieskrūvēt, lai enkurs pret korpusu nesitas, bet smuki karājas, laiva metāla,ja kāds guru var iemest info, varētu pateicibu uzrakstīt:)
usis, 7.aprīlis 2016, 22:06
Labdien visiem.
Esmu atradis savai laivai un tās transportēšanas un uzglabāšanas apstākļiem piemērotus traņča riteņus.
Šie riteņi tiek ražoti un pārdoti Ukrainā. Latvijā tādas konstrukcijas riteņus neatradu, ja kāds kaut ko zina vairāk lūdzu padalīties ar info. Ukrainas veikali nepiedāvā piegādi uz Latviju.
Vai kāds no draudzīgās makšķernieku saimes var palīdzēt atgadāt šos riteņus no Ukrainas?
http://tehnoparus.com.ua/trantsevyie-kolesa-transformiruyuschiesya-kt5/p40
smoll1076, 24.marts 2016, 14:20
Kāds var pateikt labu variantu enkura nolaišanai/nofiksēšanai stiklaplasta laivai.?
Skatos šādu bet no USA ir pamatīgs shipinngs 16$
ja pats štrunts maksā ap 7$.
Varbūt var kautkur iekš LV nopirkt?
Kautkas šāds:
http://www.ebay.com/itm/SHORELINE-MARINE-LOCKING-ANCHOR-CONTROL-HOIST-FOR-SMALL-BOAT-/351686112591
tauruss, 30.marts 2016, 20:37
Mūsdienās bez uzraudzības kautko atstāt nav prāta darbs. Liec kādu ķēdi, vai trosi gribi-akumulatora fleksis tiks ar to galā. Drošākais variants ir turēt laivu kādā no bāzēm, vai valkāt uz garažu.
urmaas, 22.marts 2016, 16:59