zaraza atmet pm kur esi :) piebrauktu to šedervu apskatīt! iedvesmoji :) cepuri nost!
10.augusts 2013, 20:03 | links
Vai kāds var pateikt kur Rīgā varētu apskatīt laivu papildaprīkojumu - konkrēti interesē pie konsoles trubas piestiprināms glāzes (krūzes, pudeles) turētājs???!!! Vienam skumji copē... ;-)
Kādreiz pretī pie tirgus pretī ugunsdzēsējiem bija, bet tagad no turienes aizmukuši un norādītajā jaunajā adresē (šķiet Eksporta 2a) neko nevarēju atrast ...
L_John, 10.augusts 2013, 10:01
Vai kāds ...
No 80mm trubas zin cik daudz turētāju sanāk?...
urmaas, 10.augusts 2013, 10:07
Vai kāds var pateikt kur Rīgā varētu apskatīt laivu papildaprīkojumu - konkrēti interesē pie konsoles trubas piestiprināms glāzes (krūzes, pudeles) turētājs???!!! Vienam skumji copē... ;-)Kādreiz pretī pie tirgus pretī ugunsdzēsējiem bija, bet tagad no turienes aizmukuši un norādītajā jaunajā adresē (šķiet Eksporta 2a) neko nevarēju atrast ...
es savu progress 4 pēc šī parauga uzbliezu,tikai konsole ir pa vidu,darba vēl daudz,bet bērni gan jau iebrauks jūriņā.
http://motorka.org/m_lodki/progress/399-tjuning-progressa-variant2.html
daks, 9.augusts 2013, 23:21
Sveiks! Mani arī dziļi interesē šis jautājums, jo jau otro gadu, ideju līmenī, turu savu laivu Kundziņsalā, kur to darīt varētu arī praktiski, bet... pētu Kazankas, Prgresus, plastikātu un nevaru saprast... uz ko man tiekties, saprātīgās naudās, protams. Mērķis - domāju, ka gribu apgūt K-sala, Ķīšezers, Daugava. Pārējās vietās Latvijā - viegla gumijniece - Niroks, Jaz, Turist... vislabāk Orions?
gasho, 9.augusts 2013, 22:17