RobisRobis [07.08.17]: Lielā plastmasas muca ar hermērisku vāku ir risinājums otras laivas vilkšanai :)Laba doma, ir ari piejama man tada muca, paldies par ieteikumu.
15.augusts 2017, 21:35 | links
RobisRobis [07.08.17]: Lielā plastmasas muca ar hermērisku vāku ir risinājums otras laivas vilkšanai :)Laba doma, ir ari piejama man tada muca, paldies par ieteikumu.
Laikam ne līdz galam tēmā, bet vistuvāk atbilst šī. Gribēju aptaujāties par jūsu pieredzi attiecībā uz enkuru auklām. Kādas lietojat. Es pac vislaik tās dzeltenās močīju ar motivāciju, ka no tās visvieglāk āķi izmakarēt ārā, ja ieķērusies un tas ka nepūst. Tagad sāku skatīties uz parakordu (piem 550 ķīnieti protams) - kāds lieto? Ir jūtamas priekšrocības?
Jurik, 8.augusts 2017, 19:12
Sveiki. Vai kads varetu padalities ar informaciju kur var iegadaties PVC laivam kreslinus?
Levis, 8.augusts 2017, 07:36
copmans22 [07.08.17]: Sveiki copmaņi ir lieta tāda ka ļoti patīk braukt ar laivinju vairākas dienas no vietas pa savu mīļo upi, bet lieta tāda ka triisvietīgajā laivā ir par maz vietas lai saliktu mantas vairākām dienām bija mums doma nopirkt cenu klubā lēto pūsli un vilkt līdz tik baidāmies ka jeizvelk līdz galam vai ir kādi citi varianti ko varētu izdomāt? PaldiesViss atkarīgs. Vislabākais un saprātīgākais optimizēt līdzņemamās bagāžas apjomu. Līdzi vilkt p7sli bagāžai diez nu vai būs baigi forši. Labāk skatīties ietilpīgāku laiviņu. Es īsti nesapratu kāda tipa tiek lietota patreiz.
Vai kādam ir pieredze laivas reģistrācijas procesam ja dokumenti ir pazaudēti ar galiem?
Ir noskatīta KRIM laiva, bet nav vēlēšanās tērēt laiku un naudu reģistrējot to.
Baumis77, 25.maijs 2017, 18:28
Morda [22.05.17]: Kur vislabāk iegādāties vadus laivu elektro instalācijas vajadzībām?Wurth veikalos ir auto vadi līdz 60V vara, ir daudz dzīslu dubultos apvalkos un hermētiskās lidzdas, kembriki utt
Kur vislabāk iegādāties vadus laivu elektro instalācijas vajadzībām?
Morda, 22.maijs 2017, 11:53
Paldies, ser.
Morda, 22.maijs 2017, 13:23
K-rauta vai Māris&Co vari neskatīties, it kā esot Depo.
Marfim, 22.maijs 2017, 14:13