Pašam pagaidam nav sanācis, bet tika runāts it kā varot pašam pastam to procesu uzticēt. Par samaksu, protams.
1.septembris 2020, 14:56 | links
Vigulis [01.09.20]: Sāpe, šodien pirmo reizi nācās deklarēt un atmuitot auklas rullīti. Seaguar Tatsu nav lēts prieks, bet senāk, kad pasts muitoja pats, kaut kā parasti izšļūca bez muitas. Tagad, kad jāmuito pašam, izskatās, ka būs strikti.Visvairāk tracina, ka, tas atmuitošanas pasākums uztaisīts sarežģīts un laikietilpīgs...
Nu I napig mezglus siet...
Copeju ar skrutku...
Asarim pofig, žanis njem un lidaks nenokoż!
Lj flyriks ir ljoti Labs!
Katram savs...
willijs, 27.augusts 2020, 07:46
Davis-Di [25.08.20]: Nesen avārijas kārtā steidzami savajadzējās fluorokarbonu multiplikatora pamatauklai. Skeptiski iegādājos LJ Fluorocarbon SOFT 100m iepakojumā. Godīgi sakot - šoks. Mīksta, lido ne sliktāk par monofīlu, izjūtas twtchā ļoti labas. Esmu izlaidies ar visādiem Inviz x un Tatsu un šis patīkami pārsteidza. Laikam Salmo būs izvēlējies labu Japānas piegādātāju. Ja vēl max diametru pastieptu līdz kādiem 0,33...Pavadu flurs un flurs garajos metros spolēm nav gluži viens un tas pats.
Vigulis, 25.augusts 2020, 18:35
Būtu interesanti dzirdēt, par izturību. Es pēdējo reizi līdzīgā stāstā paņēmu priekš pavadām žanim LJ FC (nevaru apgalvot ka tas pats) un biju baigi vīlies!
Nesen avārijas kārtā steidzami savajadzējās fluorokarbonu multiplikatora pamatauklai. Skeptiski iegādājos LJ Fluorocarbon SOFT 100m iepakojumā. Godīgi sakot - šoks. Mīksta, lido ne sliktāk par monofīlu, izjūtas twtchā ļoti labas. Esmu izlaidies ar visādiem Inviz x un Tatsu un šis patīkami pārsteidza. Laikam Salmo būs izvēlējies labu Japānas piegādātāju. Ja vēl max diametru pastieptu līdz kādiem 0,33...
Vigulis, 25.augusts 2020, 18:35
ir kāds kas var padalīties ar saitu kur dabūt fc 100% 1.00mm vai arī 1.2mm?
Paldies!
tomciks11, 17.marts 2019, 12:59