bbw - nu galvenais, ka a makšķeri visu nokārtoji... viens kreņķis mazāk:)
8.janvāris 2016, 16:45 | links
Es laikam bažītos, ja sieva sāktu teikt, ka Elgastam ir stipras rokas un seksīgs dibens:DDDDDD
mirtins, 8.janvāris 2016, 10:48
Vēlējos uzrakstīt par Daugavgrīvas ielas SALMO pārdevējiem - pilnīgi klauni. Aizgāju uz veikalu kopā ar savu meiteni, šķita, ka tie indivīdi pirmo reizi mūžā ir redzējuši meiteni. Nepārtraukti sekoja kaut kādas glumas piezīmes, pilnīgi pretīgi palika tur atrasties, īpaši attiecināms uz briļļaino kungu gados.
Papildus jautājums: ko darīt, ja nav iespējams copītē iedabūt auklu? Ko es ar to gribēju teikt, ir tas, ka nopirku Salmo veikalā divas ziemas makšķerītes, vienu pa 1.20EUR, otru par 3.95EUR. Ar lēto ziemas makšķerīti viss gāja gludi, otrai gan nē - nebija vispār iespējams izvērt auklu cauri makšķerītes caurumam, kas savienojas ar spolīti. Mēģināju to izdarīt no abām pusēm, nesanāca ne viens, ne otrs variants. Paņēmu palīgā arī adatiņu, taču arī tas nelīdzēja. Nočakarējos 2h, un nervi bija pagalam.
Jautājums - vai es varu šo makšķeri aiznest atpakaļ uz veikalu un samainīt preci vai arī atgūt naudu, ja man ir saglabājies čeks?
bbw, 8.janvāris 2016, 09:08
lemigo ir super zābaki, viens mīnuss- jābūt uzmanīgiem no ziemas sasalušām niedrēm, čoms sānus cauri izdūra pa niedrēm ejot, un salīmēt viņus nemācēja, sakausēt arī nē.....:)
opusums, 6.janvāris 2016, 22:15