kas uz tās ''špinas'' ir rakstīts?
17.novembris 2014, 17:40 | links
Speciali Cilpai
Volfroma džigalvas skaitās vasaras prace,bet nezjaucamās nav ar atlaidipa pilnu programu-jo nav Laimīgais Jānis,Spoles stikla vitrīnā Shimano .Abu garcija,viena-20%,viena-15% ,bet 3gb pa pilnu ciparu,neviena vasaras kombinzona,pat keponu nebija -un vel var turpināt
Kā teica Godmanis BET!!!-REKLĀMA BIJA -40%VASARAS PRECEI-tulkojumā tas ir (mēs no pirksta izzīdām un izdomājām kas un pa cik tirgosies,un džeki paši skrēja pie datora katru nieku pārbaudīt-jo hvz kas ir domāts ar vārdu Vasara, Ng jau tagad ziema iestājusies!
Līdz svētkiem pasteidzieties nopirk spiningus jo "aizvāks" prom. BORIEM VIETU VAJAG-SPININGI ZIEMĀ NEBŪSS!!
Nekā personīga-Salmo tie paši vēzīši tikai citās kulēs:))
nor4a, 16.novembris 2014, 21:52
tas nebija domats ka man ir vsp tikai 3 kati! bet tiesi no salmo 3! ir daudz un dazadi man varetu apm but pie 20 bet tas jau cits stasts! vienigais kats kurs mani ir pievilis bija konger firmas kurs parluza! un tas bija pirmaja cope ar vinu maksaja ap 60eiro loti smuks utt,bet ka nospriedam veikala tad laikam bija brakis jo parluza pie spoles gandriz velkot nelielu zivi! un laimiga karta samainija man pret citu tiesa tas firmas es vairs nenemu!
erx88, 16.novembris 2014, 18:51
nezinu cik taisniba no visiem sitiem ap.......niem,bet man nekad nav bijusas problemas ar Salmo produkciju tiesa man ir tikai 3 salmo kati 2paredzeti boilam un 1 MJ ne tas letakais un viss inventars kalpo lieliski! Kka viss sitas portals ir tik pi.......,ka pilnigi briziem te nav ko lasit man liekas ka sis portals bija domats par un ap copi nevis kengat vienam otru vairak nav neviena sadala kur kads netiktu nod......! ne asakas visiem
erx88, 16.novembris 2014, 18:15
13.11.2014 iegādājos Salmo Spices veikalā pavadas, vakar pie pirmā iemetiena protams pavadai attaisās vieta kur tā ir saspiesta un veido cilpu un pavada kopā ar Salmo XRap vobleri ir tālu ūdenī un nav atrodams, tātad ap 20Eur ir izmesti jau pirmajā metienā! Šī nav pirmā reize, jau iepriekš ir šādi gadijies ar BLAZER (ja nemaldos) firmas pavadu. Vairs negrasos pirk pavadas Salmo veikalā, saprotu, ka ne Salmo tos ražo, taču nu tā vairs nav nejaušība...
BigArchi, 16.novembris 2014, 11:18