šeit nav runa pa nodoklu slogu, Es nomaksāju visus nodokļus ievedot preci, runa ir par to cik grib nopelnit?
DagnisM, 13.decembris 2019, 12:07
Es tīri intereses pēc eksperimentam parēķināju vienu pozīciju - jaka SIMMS CHALLENGER INSULATED JACKET
Cena ASV lapā - $ 299.95
Nodokļu izmaksas ievedot Latvijā (neprecīzi, jo nav zināmas piegādes izmaksas, kuras tiek ņemtas vērā nodokļu apŗeķinā):
PVN 21% = $ 62.99
Ievedmuita 2.5% (ja kvalificējas zem vienotās procentuālā likmes privātpersonām, a tā apģerbam ir līdz pat 15%) = $ 5
$ 367,94
realitātē summa noteikti sanāk lielāka, tā kā ir piegādes izmaksas, kuras iet iekšā nodokļu aprēķinā/
Cena e-boat - EUR 369.00
Nu nez... Kur kādi 30%? Principā atšķirība teorētiski nu nekādīgi nesanāk vairāk par ~10% uz $ kursu, realitātē noteikti vēl mazāk - neesmu redzējis, ka ASV praktizētu bezmaksas internacionālo piegādi. Varbūt, ja ir kādas akcijas utt., tad var noķert mega-lēto piedāvājumu, bet ģenerāli kataloga cenas ir ļoti tuvas, pat netipiski tuvas.
Mani grūti būs nosaukt par e-boat fanātu (:D ) Bet vārdus no dziesmas neizmetīsi, SIMMS viņiem ir adekvātā ceņņikā.
zaraza, 13.decembris 2019, 12:51
Ja nemaldos, šī jaka man izmaksāja ap 240 eur
14.decembris 2019, 11:51 | links