Ieliku bildi albūmā
24.jūlijs 2013, 16:17 | links
ponjcho nebuus tas labaakais risinaajums, jo rokas tam ir aaraa un veejaa mezhoniigi pland. Principaa laivaa seezhot ljooti noderiigs pasaakums ir zvejnieku uudensnecaurlaidiigais kostiims, kuru uzvelk pa virsu virsdreebeem. ja uznaak lietus uzvelc to teerpu, ja paariet novelc. Leeti un droshi.
dzhi, 24.jūlijs 2013, 12:31
Budžets ir līdz 100Ls uz cilvēku (jāpērk divi kostīmi, sieva arī makšķerē). Par armijas veikaliem - ideju piefiksēju, paldies :-) Scandic'am un Rapid'am rāvējslēdzēji it kā ir ūdensizturīgi.
null, 24.jūlijs 2013, 10:05
nu esmu salis arī vēsajās vasaras dienās iekš norfin scandic un burtniekā lietus arī izgāja cauri ka nebija ko redzēt! smidzināšanu iztures bet palielāku lietu neturēs gan un nesēdi ja sākas gāziens busi 100% slapjš! elpo gan kapitāli tapēc arī diez ko silti nav viņā tomēr! nu labas termoveļiņas septembrim toch vajdzes scandicam! nu tada mana pieredze!
latvians88, 24.jūlijs 2013, 00:08
nebija gadiijies to mebraadu ar kaadu veljas pulveri sachakareet? varbuu ttaadeelj laizh cauri uudeni.
dzhi, 24.jūlijs 2013, 09:05
nu esmu salis arī vēsajās vasaras dienās iekš norfin scandic un burtniekā lietus arī izgāja cauri ka nebija ko redzēt! smidzināšanu iztures bet palielāku lietu neturēs gan un nesēdi ja sākas gāziens busi 100% slapjš! elpo gan kapitāli tapēc arī diez ko silti nav viņā tomēr! nu labas termoveļiņas septembrim toch vajdzes scandicam! nu tada mana pieredze!
latvians88, 24.jūlijs 2013, 00:08