pirmā makšķere

kādu dāvināt pirmo makšķeri
vel to makšķeri vispār vajag vai nē?
20.decembris 2013, 13:13 | links

Meitēns uzdeva jautājumu par pirmo makšķeri... a atbildē tādas pārgudras pērles birst un vēl ar pret jautājumiem - kur ķers, ko ķers... Atcerieties savu pirmo makšķeri, vienalga kāda tā bija: lazdukāts, bambusiene, vai teleskops, vai tad tā bija jau komplektēta kādai konkrētai zivju sugai? Da priecīgi bijāt par jebkuru zivi, kura pieķērās vienalga kur - upē, ezerā vai dīķī... Nebrīnīšos, ka visu šo palasot, cik sarežģīts proces ir TIKAI PIRMĀS MAKŠĶERES izvēle, meitēns džekam nopirks...adāmadatas... :)))
4.decembris 2013, 09:02 | links

starp citu, lai mudinātu uz copi var uzdāvināt gada makšķerēšanas karti un/vai žurnāla Copes Lietas abonentu.
Zvaigzne, 2.decembris 2013, 21:41

Pilnīgi piekrītu! Copes lietu žurnāls un makšķerēšanas karte; 18.90 + 10=28.90 ls

Ja pieņem, ka budžets ir 30 ls, tad paliek pāri 1.10, bet kur tos likt?!?!
Te nu būtu jāzin -

Kāds ir pamata uzdevums, lai vēlas turpmāk makšķerēt vai lai nevēlas makšķerēt?
Kur ir paredzēts makšķerēt (dīķī, upē, ezerā)?
Ko ir paredzēts makšķerēt?
4.decembris 2013, 02:46 | links

apm. pa 20naudiņām
4.decembris 2013, 01:07 | links

es varētu ieteikt spoli ''OKUMA ELECTRON'' un kātu varētu ''SALMO TAIFUN TELE CARP'' vai arī ''SALMO TAIFUN TELE PIKE'' nerakstiet neko nevajadzīgu pa virsu lai cilvēks var kko izlasīt arī
4.decembris 2013, 01:03 | links

piekrītu

Rolis11, 2.decembris 2013, 23:30

Un es sito palaidu garam??????
4.decembris 2013, 00:42 | links

Nu vecais ,teiksu jau ir bodes siki lorini nu tadi par 1- 1000ls,bet izvelies jau labak pats,ja veikala prasisi kas ir labaks prieksiesaceja ,ibio tur bus tadas cenas,bet eto biznes.
Man pirmais karts bija bambus un ar izoleni pietita vecu labu laba krievu spole.Bet tad jau bija tas mailes,a tagat kas notiekas ar tiem copes resursiem.....
4.decembris 2013, 00:38 | links

Nu vo 11 gadu puika salika visu pa plauktiņiem :)))

bums, 3.decembris 2013, 22:25

pievienošos
3.decembris 2013, 23:24 | links

Nu vo 11 gadu puika salika visu pa plauktiņiem :)))
3.decembris 2013, 22:25 | links

es varētu ieteikt spoli ''OKUMA ELECTRON'' un kātu varētu ''SALMO TAIFUN TELE CARP'' vai arī ''SALMO TAIFUN TELE PIKE''

Derēs gan gruntenei gan pludiņam pats esmu pārliecinājies par (Okumas spoli un salmo taifun tele carp kātu) koplektu spole man ļoti patīk itkā kopā kkādi 20 ls atkarībā kur

lūzt arī nevajadzētu ātri
3.decembris 2013, 22:23 | links

Hotentot, sāksim ar to, ka neesmu tev ne draugs, ne draudziņš, īpaši, jo visticamāk par saviem vārdiem neatbildi. Atšķirībā no tevis savas domas cenšos pamatot, tāpēc sanāk rakstīt garāk nekā prasti. Savukārt tevis rakstītais, vārdi un apgalvojumi ir bez pamata, tukši apgalvojumi, saprotams tevi ir vieglāk lasīt, jo nav jāiedziļinās būtībā.

Vakar kāds pieminēja. Jautājums rakstīja „Esmu bijusi dažādos veikalos, bet piedāvājums ir tik ļoti plašs un cenu amplitūda arī.” Kā tev šķiet veikalos strādā tādi [cenzēts], kas nespēj 4-4,5m garu pludiņ makšķeri piedāvāt? Un tagad tu ar savu kvalificēto eksperta padomu esi palīdzējis?

Atkārtošos – par maz informācijas lai varētu sniegt kvalitatīvu padomu. Un variet mani lamāt kā vēlaties, tajos komplektos kas pieejami LV, īpašu jēgu nesaskatu. Dāvanu karte nav pats labākais, bet labāk nekā tās mantas, kas noput pagrabā vai pažobelē.

Man universālāks šķiet 2,40m spinings, bez inerces 2000-3000 spole, mono aukla 0,25 un 0,18. Var izmantot kā spiningu, kā grunts makšķeri, makšķerēt no laivas, derēs kā pludiņa makšķere dīķim.
3.decembris 2013, 22:07 | links

Sviests!
Un Tev ko, neapnīk sevi par idi... izrādīt?

Griezeejs,labi pateici.
3.decembris 2013, 21:37 | links

Teema jau bija sakariiga kameer 2 latvieši nesaaka veidot 3 partijas :0000)))
3.decembris 2013, 21:33 | links

Hotentots, iepostējās pēc Tevis, bet par Tevi tas nav domāts. Kam ir, gan sapratīs. Varbūt.
3.decembris 2013, 21:29 | links

Sviests!
Un Tev ko, neapnīk sevi par idi... izrādīt?
3.decembris 2013, 21:27 | links

Nezināju ka esi aplaupīts, žēl ka tev tā iznācis. Tev ir taisnība tāpēc nestrīdēšos.

Zvaigzne, 3.decembris 2013, 17:04

Žēl ka kamerāds mājienus nesaprot un jāizsakās tieši. Tev, draudziņ, ir nelāga tendence ar savu tukšo (tā arī lasi - TUKŠO) vāvuļošanu pieķēzīt daudzas tēmas. Kā parādās Zvaigzne, tā seko gari un bezjēdzīgi palagi ar pseidofilozofiskām pārdomām. Diemžēl parasti kāds šajās dumjajās diskusijās ielaižas un šoreiz, par nelaimi, tas esmu bijis es. Ķēzu savu laiku un diemžēl arī citu lasītāju laiku...

Ja cilvēks šeit uzdeva jautājumu, tad ir acīmredzami, ka sajēgas par makšķerēšanu tā pamazāk - tāpēc arī vajag konsultāciju.
Kas vainas vienkāršai pludiņmakšķerei? Var ķert gan upē, gan ezerā, gan dīķī. OK, jūrā nebūs aršana, bet nez vai tur iesācējam jāsāk.
Teiksim, 4-4,5 m garumā - gauži jēdzīgs izmērs, ko var arī bērns noturēt, kur nu vēl pieaudzis makšķernieks. Klāt vēl ritulītis 0,20 mm mono auklas, fiksētais pludiņš, svina skrotītes (kārbiņa) un paciņa āķu. Gan jubilārs varēs arī pats uzsiet sistēmu kauč ar parastajiem mezgliem.
Ja grib glaunāk, var arī kādu lētu spolīti.
Kā teicu, iespējams to pašu iegādāties arī komplektos, ko dažs labs apķēzīja kā prastus un pat iesācējam nederīgus - vajagot meklēt ārzemēs :)

Ok, šai tēmai no manis pietiks, ceru vairs nespamot. Par makšķeri viedokli vairākkārt izteicu, par Z. kungu arī, ko nu vairāk :)
3.decembris 2013, 21:27 | links

Zvaigzne, viss ir ok, bet nepatīk, ka kakā uz cilvēkiem (šajā gadījumā uz Hotentotu, paaiztikām un uz mums meties)...
vairāk neko neteikšu šajā tēmā....
sāku ar bambusa makšķeri, pluds kautkāda spalva, škrotes no patronām - svins, āķi kautkādi no Dagdas veikala, aukla arī rokās plīsa (prieks par tēta nopirkto, par kautkādu exkluzīvu dabūtu partijas naudu, japāņu auklu) , ceru - pēdējā nebūs elektriskā cilpa:)
cope nervu nomierināšanai, forums - uzvilkšanai, lai var nomierināt :D

ilmarsvs, 3.decembris 2013, 19:34

Par Jums, kā tad biji iedomājies, ka es tā kā neatbildēšu?
Par Hotentotu, paskaties par ko rakstīts ir pēc būtības, ka par maz informācijas lai padomu varētu iedot?
Par ko bija atšķirīgi viedokļi... par dāvanu karti, šeit palikšu pie sava, ja cilvēks apstaigājot n veikalus nevar izlemt, tad lai nebūtu vilšanās labāk tādu uzdāvināt, man māsas bērni makšķerē, viņi paši sev labāk izvēlēsies ko viņiem vajag.
Diskutē pēc būtības, nevis apspried kas ko uzrakstījis.
Uzraksti man PM pēc tavām domām tieši ar ko es kam uzkakāju pirmais, būšu pateicīgs.
3.decembris 2013, 20:25 | links

Tā kā es neesmu "krutais copmanis", tad man vēl ar vien ir 4m teleskopiņš par latiem sešīem un sporteras spolīte par latiem septiņiem. Kopā ar auklām, āķiem pludiņiem srabili esmu iekļāvies divdesmit latos. Neuzskatu, ka iesācējam būtu vajadzīgāks kas krutāks. Man šis komplekts kalpo nu jau gadus desmit. Pāris spicītes ir nomainītas. bet makšņerīte pa šiem gadiem ir atrentējusies nu jau n-tās reizes.
Ja cilvēkam pašam būs vēlme un "āķis lūpā", tad jau pats cskatīs ko tālāk pirkt un gādāt.
Agrāk Latvijā bija lielsaimnieki, bet tagad atverot neta lapas, var redzēt, ka ir savairojušies liel*irši.
P.s
Atvainojos, ka nobeigums ne pa tēmu.
3.decembris 2013, 20:22 | links

Rolis11
Tu visu noliki pa vietām...pajautāji to ko neviens šajās trijās lapās neiedomājās pajautāt,
Cepuri nost:-)
3.decembris 2013, 19:44 | links

Zvaigzne, viss ir ok, bet nepatīk, ka kakā uz cilvēkiem (šajā gadījumā uz Hotentotu, paaiztikām un uz mums meties)...
vairāk neko neteikšu šajā tēmā....
sāku ar bambusa makšķeri, pluds kautkāda spalva, škrotes no patronām - svins, āķi kautkādi no Dagdas veikala, aukla arī rokās plīsa (prieks par tēta nopirkto, par kautkādu exkluzīvu dabūtu partijas naudu, japāņu auklu) , ceru - pēdējā nebūs elektriskā cilpa:)
cope nervu nomierināšanai, forums - uzvilkšanai, lai var nomierināt :D
3.decembris 2013, 19:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager