fish1 [26.jan]: 2 SvensMan 44:) bildei tik informatīvs raksturs
Tev ko? 40.izmērs :-) ?
26.janvāris 2024, 14:46 | links
fish1 [26.jan]: 2 SvensMan 44:) bildei tik informatīvs raksturs
Arvids8 [26.jan]: Mirtins ! Es pirku vēl pirms kara,pārliecībā,ka tie ir somu zābaki,pārnesu mājās,papīri,instrukcijas,izrādījās krievsu. Pirktu Norfin,bet tiem ir idiotiska lieste,,es pat nedabūju tos kājā....Arī pirms kara biju spiests nopirkt baltkrievu dīvānu,jo bāleliņi neražo tādu kas manā "mazgabarītā "der.Aiz pārliecības uz grīdas negulēsi un basiņām uz ledus...brrr...Steidzami sadegzināt visu kas no,, ru ,, ...:))
fish1 [26.jan]: 2 SvensSvenam 40izm. bet man 50 :)) līdz ar to biju spiests pirkt Rapala poļu mēslu...:))
svens76 [26.jan]: cibins [9:56]: Ļoti individuāli- ja cilvēks nav salīgs, tad pilnīgi ok ir parasti depo poļu puķiki, pa gadiem 3 nonēsājas, sadurstās, bet, vēl ar kādu termo vai vilnas zeķi nav ne vainas. Man nav gadījies, ka saltu kājas, bet varbūt cauru dienu sēdot uz iebarota āliņģa būtu citādi.nu es sev uzsūtīju arī šos, notestēšu, padošu ziņudaži čomi jau lieto, ir sajūsmā
cibins [26.jan]: Ļoti individuāli- ja cilvēks nav salīgs, tad pilnīgi ok ir parasti depo poļu puķiki, pa gadiem 3 nonēsājas, sadurstās, bet, vēl ar kādu termo vai vilnas zeķi nav ne vainas. Man nav gadījies, ka saltu kājas, bet varbūt cauru dienu sēdot uz iebarota āliņģa būtu citādi.nu es sev uzsūtīju arī šos, notestēšu, padošu ziņu
mirtins [26.jan]: Nevajag pirkt Krievijā ražotus zābakus, pat ja lētāki vai labāki.Stulbums:)) tev ir varianti?! :))
Esmu tuvu ziemas copes apavu iegādei…izvēlos starp Torvi - t60 un
Norfin Klondaik. Kādas lietotāju atsauksmes, ieteikumi?? Varbūt šo vietā, ko citu?
Struganitajs, 25.janvāris 2024, 21:55
Struganitajs [25.jan]: svens76 [25m]: Struganitajs [30m]: Esmu tuvu ziemas copes apavu iegādei…izvēlos starp Torvi - t60 untad derēs:) silti
Norfin Klondaik. Kādas lietotāju atsauksmes, ieteikumi?? Varbūt šo vietā, ko citu?klondaik man ātri iekšējā čaula iznēsājās un sala kājas. bet es jau arī daudz tos ekspluatēju, copē daudzEs uz copi tieku max 1 reizi nedēļā un tad uz stundām 4-5. Kamēr tā čaula vesela, nekādu pretenziju ? Silti?
svens76 [25.jan]: Struganitajs [30m]: Esmu tuvu ziemas copes apavu iegādei…izvēlos starp Torvi - t60 unEs uz copi tieku max 1 reizi nedēļā un tad uz stundām 4-5. Kamēr tā čaula vesela, nekādu pretenziju ? Silti?
Norfin Klondaik. Kādas lietotāju atsauksmes, ieteikumi?? Varbūt šo vietā, ko citu?klondaik man ātri iekšējā čaula iznēsājās un sala kājas. bet es jau arī daudz tos ekspluatēju, copē daudz
Struganitajs [25.jan]: Esmu tuvu ziemas copes apavu iegādei…izvēlos starp Torvi - t60 unklondaik man ātri iekšējā čaula iznēsājās un sala kājas. bet es jau arī daudz tos ekspluatēju, copē daudz
Norfin Klondaik. Kādas lietotāju atsauksmes, ieteikumi?? Varbūt šo vietā, ko citu?
pusdienlaiks [29.dec]: Par Lowām - esmu nēsājis gana daudz modeļu, neviens nav pievīlis, arī diezgan ekstrēmos apstākļos. Par atlīmēšanos vispār nav runa. Modelim Z6S ir zole līdz atkodai nonēsāta pēc 7 gadiem, bet nekad nekas nav atlīmējies.
Par UA pieredzi - ņemot vērā militārā ekipējuma kopējo pieprasījumu, zinu, ka tirgus pārsātināts ar pakaļdarinājumiem, kurus ir grūti pat atšķirt.tieši tas ko saku, gandrīz 100% varu teikt ka krutkas testeejuši. man lowas daudziem riņķī, nu drillē viņas ne pa jokam bet viss turas
svens76, 29.decembris 2023, 19:20