Micuk paldies par info ,tie kam atsevišķi nāk zābaki man pagaidām par sālītu ,un ko teiksi vasarā izmantot parastās gumijas brienambiksēs vai viņās arī var izcepties tik traki kā neoprēna vai biškuci labāk ?
19.jūnijs 2014, 21:08 | links
Lūdzu padalaties ja kādam ir pieredze ar Neoprēna brienambiksēm EcoPlus,vai kādām citām ap eur 80-90,īsti nevaru saprast ko pirkt !!!
normis123, 19.jūnijs 2014, 20:36
Bandito, budžets ap 100Ls. Apskatīšos tos aku apavus. Līdz šim skatījos uz Le Chameau brendu, likās tāds kvalitatīvs un atbilstoš copei.. ir kādam pieredze ar šo brendu?
sigi, 28.decembris 2013, 01:24
Kā arī piekrītu ka ECCO, cena ir pārspīlēti augsta, bet bij kaut kāda akcija ar pieņemamu atlaidi. Plus vēl ja patīk un ir ērti, ta nevar sev atteikt.
Naits, 26.decembris 2013, 23:10
Gore-tex, nav vienīgā membrāna. Ir daudzas pat labākas, vienkārši šī ir populārākā. Kā arī pievērs uzmanību membrānu , lietošanai, lai izmantotu visas to priekšrocības. Zinu cilvēkus, kas sabojā membrānas ievelkot vilnas vai kokvilnas zeķes un brīnās ka nestrādā.
Iesaku paskatīties veikalos: Ceļotājs, Virsotne, Gandrs, Magnum un HI-tech bāzē Arkolat ēkā pie Plazas, kā arī Timerland zābakus Sportlandā.
Kāja katram savādāka, tāpēc tikmēr neuzvilksi nesapratīsi, un internetā sūtīt šādas lietas nevar. Samērīt šeit un sūtīt netā man sirdsapziņa neļauj, lai gan manis noskatītās lietas parasti šeit izmaksā tik pat vai pat lētāk.
Es līdzīgiem mērķiem izvēlējos ECCo biom hike, lai arī bija dārgāki par citiem un pat bez membrānas , bet ar citām "fiškām" . Šie sēdēja uz kājas vislabāk.
Naits, 26.decembris 2013, 21:19