izpilddirektora Jura Radzeviča izdotais rīkojums

Noteikts paaugstinātas bīstamības periods uz Rīgas ūdenstilpņu ledus
Vai uzņemies atbildību par visiem nepilngadīgajiem ko viņi savārīs pēc tava aicinājuma ?

gintsgg, 22.janvāris 2014, 13:16

par kādu aicinājumu ir runa, Gint?

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 13:27

Es taču tikko iekopēju , es runāju par tavu aicinājumu visiem droši doties uz ledus , kau tas arī ir aizliegts , jo policija nevienu nav vēl sodījusi .

To izlasīju ne tikai es , bet arī nepilngadīgie .

gintsgg, 22.janvāris 2014, 13:35

Kur tu redzi šādu aicinājumu?
22.janvāris 2014, 13:37 | links

Vai uzņemies atbildību par visiem nepilngadīgajiem ko viņi savārīs pēc tava aicinājuma ?

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 13:27

Es taču tikko iekopēju , es runāju par tavu aicinājumu visiem droši doties uz ledus , kau tas arī ir aizliegts , jo policija nevienu nav vēl sodījusi .

To izlasīju ne tikai es , bet arī nepilngadīgie .
22.janvāris 2014, 13:35 | links

22.janvāris 2014, 13:27 | links

22.janvāris 2014, 13:16 | links

Visiem vaimanātājiem būtu pienācis laiks uzrādīt samaksāto sodu kvītis, tās, kuras apmaksājuši par RD rīkojuma nr533 pārkāpšanu. Citādi sanāk tāda tukša raudāšana... bezjēdzīgas šaubas...

Un maza piebildīte - tērējot laiku, lai publiski kreņķētos par "varbūt Izdevumiem", Jūs to izšķiežat un ienākumi nevairojas.

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 10:34

Šeit tu aicini pārkāpt likumu , jo neviens taču nav vēl sodīts .
22.janvāris 2014, 13:14 | links

Salikt bridinajumus .. ok. Uz celja stav radars - - pirms ta bridinajums tad sanak ko ja cilveks brauc talak ( respektiivi kapj uz ledus) jaasoda... nebuut nee .... parkapi atljauto braukshanas aatrumu ( pats vainiigs - neviens nedzina - tatad maxa) respektiivi par copermanjiem bridinajums bija? bija!! Uzkapi ... UN IELUUZI - tevi izglaaba... MAXAA par sniegto paklpojumu. Īsi skaidri un kodoliigi
22.janvāris 2014, 13:08 | links

Visiem vaimanātājiem būtu pienācis laiks uzrādīt samaksāto sodu kvītis, tās, kuras apmaksājuši par RD rīkojuma nr533 pārkāpšanu. Citādi sanāk tāda tukša raudāšana... bezjēdzīgas šaubas...

Un maza piebildīte - tērējot laiku, lai publiski kreņķētos par "varbūt Izdevumiem", Jūs to izšķiežat un ienākumi nevairojas.

Vai tu esi galīgs daunis , vai tādu tikai tēlo ? Vai tu pats saproti ko tu te uzskribelēji , un uz ko tu musini tautu ? Man makšķerēšana ir atpūta . Un kas tā par atpūtu jā man apzināti pārkāpjot likumu ir jāgaida kad atnāks policija , uzliks sodu vai brīdinājumu un padzīs no ledus , ( brīdinājums arī ir soda veids , un pie nākamā pārkāpuma par to pieminēs un sods būs lielāks ) . Ir pieņemts stulbs likums , kurš ir jāatceļ tāpēc ka viņš ir stulbs , ne viss jāmusina tauta to pārkāpt .

gintsgg, 22.janvāris 2014, 12:09

patīkami uzklausīt inteleģentu cilvēku :)

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 12:33

Bet protams , un ko atbildēsi par pusaudžiem , kuri saklausījušies tavu aicinājumu sāks pārkāpt visus likumus un nepakļauties policijas likumīgām prasībām ?

gintsgg, 22.janvāris 2014, 12:59

es, tev Gint, atbildēšu, ka nekad un nekur neesmu aicinājis pārkāpt likumu :)
22.janvāris 2014, 13:03 | links

Vai tu esi galīgs daunis , vai tādu tikai tēlo ? Vai tu pats saproti ko tu te uzskribelēji , un uz ko tu musini tautu ? Man makšķerēšana ir atpūta . Un kas tā par atpūtu jā man apzināti pārkāpjot likumu ir jāgaida kad atnāks policija , uzliks sodu vai brīdinājumu un padzīs no ledus , ( brīdinājums arī ir soda veids , un pie nākamā pārkāpuma par to pieminēs un sods būs lielāks ) . Ir pieņemts stulbs likums , kurš ir jāatceļ tāpēc ka viņš ir stulbs , ne viss jāmusina tauta to pārkāpt .

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 12:33

Bet protams , un ko atbildēsi par pusaudžiem , kuri saklausījušies tavu aicinājumu sāks pārkāpt visus likumus un nepakļauties policijas likumīgām prasībām ?
22.janvāris 2014, 12:59 | links

imations, tad kad tu sāksi to prasīt no visiem, tad arī parunāsim

nekur nav rakstīts "visus makšķerniekus" iemācījos to no labiem cilvēkiem...
22.janvāris 2014, 12:44 | links

22.janvāris 2014, 12:33 | links

imations, kad tu korektumu pieprasīsi no visiem?

Zvaigzne, 22.janvāris 2014, 12:18

Konfūcijs teica: ja cilvēks prasa zivi, tad iedod to viņam un viņš būs paēdis uz dienu, un prasīs atkal. Ja zivs vietā iedosi pa mūli viņš vairāk neko neprasīs.
Neviens neko no zila gaisa neprasa, ja vien pats cilvēks visu laiku nedeklarētu, ka pārstāv tikai savu kantori, bet runā visu vārdā. Par saviem textiem vajag atbildēt.
Tad Tu vārdu „makšķernieki” nākotnē rakstīsi - „manas biedrības makšķernieki”vai „MRK makšķernieki”?
22.janvāris 2014, 12:33 | links

Un vēl aizmirsu piebilst ka CL lasa arī pusaudži , un ko viņi redz ? MOSP vadonis aicina uzspļaut virsū likumiem likumiem , tad tā arī jādara , spļaujam virsū visiem likumiem , jo vadonis tā teica , bet vadonis taču šiem vēl nenobriedušiem prātiem ir autoritāte !
22.janvāris 2014, 12:25 | links

imations, kad tu korektumu pieprasīsi no visiem?
22.janvāris 2014, 12:18 | links

Runa vispār nekur neiet.... runa vai nu ir vai nav, god. Latvieši.

Vairums tēmu nelasa, paskatās pēdējos postus un vaimanas aiziet.... Vēl daži aktuālo informāciju ar palagiem močī lejā, prom, lai var atkal cepties....

Tāpēc atkārtošu aktuālo informāciju:

Pērn RD deputāti populisma uzplūdos pieņēma lēmumu, ka bīstamam ledum kāpt virsū nevar. Šogad izpilddirektors pilda to, ko viņam liek darīt un nosaka liegumu. RD saprot, ka liegumu nepieciešams revidēt, bet tas nenotiek zibenīgi, jo tas nav vienīgais svarīgais darbs, kurš darāms. Nav speciālistu, kuri uzņemsies atbildību par ledus drošumu.

MOSP ir sazinājies ar RD izpilddirektoru un notiek sadarbība, lai situāciju piemērotu ledus apstākļiem. Mērķis ir šonedēļ šo liegumu daļēji atcelt. Meklējam risinājumus.

Daļēji atcelt, jo, piem. Daugavā, ledus nav drošs, jūrā ledus nav drošs un tamlīdzīgi.

Vēl ir mērķis panākt šī lieguma loģisku piemērošanu pavasara ledus periodā, bet tas visticamāk risināsies pēc steidzamās darba - daļējas atcelšanas.

Rīgas Dome sadarbojas ļoti aktīvi, reaģēja nekavējoties un risina lieguma atcelšanu. Jūrmalas dome, pagaidām, uz vēstulēm neatbild.

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 11:49

Lai likvidētu šos murgus saknē MRK valde piektdien nolēma sagatavot un pirmdien iesniegt iesniegumu RD vadītājam ar attiecīgu lūgumu kas apturētu notiekošo. Par to informējām arī CL.

Diemžēl pirmdien pirms iesnieguma iesniegšanas, uzzinājām, ka kāds jauks cilvēks bija paspējis uzrakstīt iesniegumu izpilddirektoram, lai tiktos līmenī atcelt kaut ko, jo izpilddirektors nevar atcelt deputātu lēmumu.

Savu iesniegumu neiesniedzām. Ne tāpēc ka tas demonstrētu to ka makšķernieku organizācijas savā strarpā nesadarbojas, ne tāpēc ka trīs organizācijas ar atšķirīgiem viedokļiem darbojas vienā lauciņā. Tīri aiz pieklājības.

Varbūt jaukais cilvēks sapratīs, ka pats nespēj sadarboties ar pārējiem un demonstrē to ka makšķernieki nespēj būt vienoti.
22.janvāris 2014, 12:14 | links

Vairāk gan izskatās,ka tagad neviens negrib uzņemties atbildību.

Nerunājot nemaz par cilvēkresursiem un izmaksām detalizēti apsekot un izmērīt visu Rīgas ūdenskrātuvju ledus platību.
Un arī pēc tā.vairāk par tekstu-,,Drīkst kāpt uz ledus,bet atbildība jāuzņemas pašam,nesanāk,,
.
Kā ir citur,kaut vai sabiedrības izglītošanas ziņā,var palasīt pajautājot googles tantei-
,,ice safety cm,,
22.janvāris 2014, 12:14 | links

22.janvāris 2014, 12:09 | links

Es to pašu. Kamēr nesoda, viss kulē. Iet jau viņi dzenāt arī tur kur ledus varētu būt plāns, ne jau visus dzenā. Kur problēma noiet malā, ja palūdz?. Aizbrauc un ej atakaļ.
22.janvāris 2014, 12:09 | links

Kungi!

Pilns ledus Rīgā ar copmaņiem, kuri liek mīksto un arī policija nesoda, jo saprot, ka tas copmaņos radīs nepatiku pret SC, kas šo lēmumu pieņēma!

Šeit ir runa tikai par PR un mēģinājumu novelt no sevis atbildību gadījumā, ja kas notiks! Slīkst - slikti, bet mēs taču brīdinājām! Būs apdrošināšanas gadījums, apdrošinātāji teiks, ka nepienākas, jo pārkāpa likumus!

Viss... Ejiet un copējiet, administratīvā soda nebūs!
22.janvāris 2014, 12:03 | links

Biedrības var pārstāvēt tikai savu biedru intereses.
Saistībā ar Makšķerēšanu un makšķerniekiem ar valsti, pašvaldībām figurē LMA, MOSP, MRK?
Kuri tad ir tie īstie, vai īsto nav un visi klauni?
Varbūt īstā ir Latvijas Makšķernieku biedrība?

Ja sākotnējais uzstādījums ir aizliegt pavisam. Tad priekšlikums informēt, brīdināt, sodīt ir panākums vai zaudējums?

Ja neizdosies atcelt visu Radzēviča rīkojumu tas būs zaudējums. Jeb uzvara, ja visamaz Ķīšezerā varēs atrasties uz ledus?

No dīvāna ir viegli politiku bīdīt.

Zvaigzne, 22.janvāris 2014, 11:42

Zvaigzne – nevajag pieminēt LMA,MOSP u.c., Tu deklarē, ka aizstāvi savas MRK biedru intereses, tad arī atbildi par saviem vārdiem un nelien pie citām biedrībām sakot cik viņas labas un cik sliktas, jo Tu aizstāvi tikai savu biedru intereses.
Tad cik es saprotu, ka turpmāk savos izteikumos Tu vārdu „makšķernieki” rakstīsi - „manas biedrības makšķernieki” vai „MRK makšķernieki”, būs korekti un tikai pašsaprotami.
Labus un saprātīgus Tavus priekšlikumus atbalstīs arī citas biedrības, un pateiks Tev Zvaigzne: „Paldies par izpratni un inteliģentumu!” (Copyright LMA) pretējā gadījumā pasūtīs tālāk.
22.janvāris 2014, 12:03 | links

Runa vispār nekur neiet.... runa vai nu ir vai nav, god. Latvieši.

Vairums tēmu nelasa, paskatās pēdējos postus un vaimanas aiziet.... Vēl daži aktuālo informāciju ar palagiem močī lejā, prom, lai var atkal cepties....

Tāpēc atkārtošu aktuālo informāciju:

Pērn RD deputāti populisma uzplūdos pieņēma lēmumu, ka bīstamam ledum kāpt virsū nevar. Šogad izpilddirektors pilda to, ko viņam liek darīt un nosaka liegumu. RD saprot, ka liegumu nepieciešams revidēt, bet tas nenotiek zibenīgi, jo tas nav vienīgais svarīgais darbs, kurš darāms. Nav speciālistu, kuri uzņemsies atbildību par ledus drošumu.

MOSP ir sazinājies ar RD izpilddirektoru un notiek sadarbība, lai situāciju piemērotu ledus apstākļiem. Mērķis ir šonedēļ šo liegumu daļēji atcelt. Meklējam risinājumus.

Daļēji atcelt, jo, piem. Daugavā, ledus nav drošs, jūrā ledus nav drošs un tamlīdzīgi.

Vēl ir mērķis panākt šī lieguma loģisku piemērošanu pavasara ledus periodā, bet tas visticamāk risināsies pēc steidzamās darba - daļējas atcelšanas.

Rīgas Dome sadarbojas ļoti aktīvi, reaģēja nekavējoties un risina lieguma atcelšanu. Jūrmalas dome, pagaidām, uz vēstulēm neatbild.

V.S.O.P., 22.janvāris 2014, 11:49

Nu ja atcels shonedeelj aizliegumu, tad vareetu buut kaada reaala pievienotaa veertiiba. Lai gan spiediens domee ir arii no iekshas.
22.janvāris 2014, 11:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager