izpilddirektora Jura Radzeviča izdotais rīkojums

Noteikts paaugstinātas bīstamības periods uz Rīgas ūdenstilpņu ledus
Tie ir slimi.
27.janvāris 2014, 11:44 | links

zb zvaigne ar imitaitonu. tā kā tādi tvnet komentētāji. ejat kopā kādu alu iedzert un izplēšaties. nevis publiski te mētājaties ar fekālijām.
Tikai negodu radat sevis pārstāvētajām organizācijām.
27.janvāris 2014, 11:39 | links

Zvaigzne – es vairāk satrauktos ja V.S.O.P. rādītu ko citu..............

Varbūt izklāsti paplašināti pamatojoties uz MN, kāpēc Tu domā, ka VSOP ir pārkāpis makšķerēšanas noteikumus. Kastes satura rādīšana nu noteikti nav atrunāta MN, kā pārkāpums.
27.janvāris 2014, 11:29 | links

Zvaigzne – V.S.O.P. sižeta laikā nepārkāpa nevienu makšķerēšanas noteikuma burtu, par pantiem nerunājot, tur vispār nav kam piep-sties, pat no visiem teorētiskajiem aspektiem. Nepaliec smieklīgs.......

imations, 27.janvāris 2014, 10:43

... tātad atrodoties upes tuvumā VSOP (26.1.), iepazītinot ar savas kastes saturu, nerādīja ziemas makšķeri kas aprīkota ar balansieri (12.3)?
27.janvāris 2014, 11:23 | links

kraft, man ļoti žēl ja spēj dzīvi saskatīt tikai sauž - nesauž kategorijās...
tev kā makšķerniekam parastajam ir saistoši makšķerēšanas noteikumi?
Intervijai kopumā nebija ne vainas, ja ne viens bet ... diemžēl izskatās tev šo bet būs grūti saprast.

Zvaigzne, 27.janvāris 2014, 08:43

Nu tad apgaismo lūdzu, mani un pārējos :))))

Un tev liekas pilniga normāla šī nebeidzamā veļas mazgāšana pie katra kaucik sesnitīva topika? Es saprotu, ka jūs šo to nevarat sadalīt,

Tici man, es varu saskatīt vairāk nekā tu iedomājies, bet davai ne par to:) Un ne pret tevi, ne pret vienu no šejienes varoņiem man nekas nav:) Kad būs, darīšu zināmu.

kraft, 27.janvāris 2014, 09:36

Veļas mazgāšana … tas nav normāli.
Sadalīt var visu, ja ir kas sarunājas …

Gribu teikt, ka ar izņēmumiem, ar organizācijām, kas veido MOSP ir labas attiecības, jo Latvija ir maziņa, domāju, ka tāpat ir ar LMA. Kamēr MOSP biedri nepiespiedīs savu pārstāvi sadarboties ar pārējiem, tikmēr izmaiņu nebūs…

Ja kāds savu ambīciju dēļ nespēj un nevēlas sadarboties un pārējie to atbalsta, tur neko nepadarīsi.
27.janvāris 2014, 11:16 | links

Zvaigzne – V.S.O.P. sižeta laikā nepārkāpa nevienu makšķerēšanas noteikuma burtu, par pantiem nerunājot, tur vispār nav kam piep-sties, pat no visiem teorētiskajiem aspektiem. Nepaliec smieklīgs.......
27.janvāris 2014, 10:43 | links

VSOP perfekcionists vai ne perfekcionists, pasaki visiem atklāti vai sižeta laikā pārkāpi makšķerēšanas noteikumus vai nepārkāpi?

Mani pietiekoši saprot, daudz vairāk nekā tu vēlētos. Tava palikšana MOSP vadītāja amatā ir laika jautājums, līdz ko atradīsies adekvāta persona, kas vēlēsies pārstāvēt MOSP, kurai būs laiks un vēlēšanās to darīt, tevi neievēlēs. Neievēlēs tikai tāpēc, ka MOSP esi pataisījis par personīgo savas pašapziņas celšanas projektu. Paskaties kas rakstīts MRK lapā – Domē makšķerniekus pārstāvēja … un kas MOSP lapā.

Liels paldies, ka pabrīdināji, ka neesmu gaidīts viesis MOSP veidotajos pasākumos. Dēļ šī palūgšu nākotnē nemelot, ka MOSP pasākumi ir pieejami visiem interesentiem. Es labi zinu, ka tev svarīgi ir turēt MOSP par slēgtu biedrību, kurā ir personas, kas tev pakļaujas, atbalsta vai piekrīt būt par pelēko masu. Labi apzinos, ka neesi radis ar rēķināties ar citiem, lai nebūtu jārēķinās ar makšķerniekiem, no statūtiem pazuda prasība apzināt individuālo makšķernieku viedokli.

Ja esi par makšķernieku interesēm, tad tev būtu pie vienas vietas kur tavas idejas, risinājumi vai izstrādes būtu apriestas („ķengātas”), īpaši ja tās apspriež makšķernieki un var norādīt kas viņiem ir un kas nav pieņemams. Kāds par neapstiprinātiem priekšlikumiem ir izzākājies, ja pa lielam un nopietni, tad kurš pats par LMA grozījumiem samazgas spaiņus lēja? Tev ir bailes par to, ka kāds apšaubīs tavu formālo autoritāti, ka kāds var ko izdarīt vai ieteikt labāk par tevi, par to tu arī cīnies, lai būtu vienīgais, nevis labākais.

Par LM pagaidām tikai nejaušas sakritības, MOSP pasākumā kāds par LM runā, Burtniekos ar LM propagandu vienā tēmā MOSP valdes loceklis uzstājās…

p.s. Uz doto mirkli RD pieņēma lēmumu, ka ir vietas, kurās saglabājas īpaši nedrošs ledus, saskaņā karti, var uzlikt sodu. MRK priekšlikums bija, ka atļauts visur, izmantojot piesardzības principu, izņemot, tās vietas, kuras apzīmē ar zīmēm. Šajā gadījumā cik pieņemtais ir derīgs iebraucējiem, tiem kam nav interneta? Kas mainās ja vietas būtu jāatzīmē un sodu tikai ja zīme ir, varētu uzlikt. Kurš makšķerniekiem ir izdevīgāks priekšlikums?
27.janvāris 2014, 10:35 | links

Intervijai kopumā nebija ne vainas, ja ne viens bet ... diemžēl izskatās tev šo bet būs grūti saprast.

Nu tad apgaismo lūdzu, mani un pārējos :))))

Un tev liekas pilniga normāla šī nebeidzamā veļas mazgāšana pie katra kaucik sesnitīva topika? Es saprotu, ka jūs šo to nevarat sadalīt,

Tici man, es varu saskatīt vairāk nekā tu iedomājies, bet davai ne par to:) Un ne pret tevi, ne pret vienu no šejienes varoņiem man nekas nav:) Kad būs, darīšu zināmu.
27.janvāris 2014, 09:36 | links

Tieši tāpēc, ka tev nekas nav gana labs, tāpēc, ka neviens tevi īsti nesaprot, tu arī esi palicis šaurā MRK perfekcionistu pulciņā.

Tieši tāpēc tu vairs neesi MOSP valdē un tieši tāpēc tu vairs neesi gaidīts viesis MOSP veidotajos pasākumos.

Velkot tevi līdz tikai "nazi kājā" var dabūt. Tu atkal piezīdīsies iekšējai informācijai, "varbūt idejām" vai "varbūt risinājumiem", un sāksi tos ķengāt kā pieņemtus, vispirms MRK foruma slēgtajā sadaļā, pēcāk arī publiski, netā... Pēc tam LMA par tām rakstīs MMD un zākās mani un MOSP... Bet sev tu tāds esi labs, dzīve interesanta :) Tik atceries, ka MOSP darbību un plānus tu neietekmēsi.

Nobody is perfect, but zvaigzne is nobody...

Jauku pirmdienas cepienu :)

PS. Tūlīt būs jau 3 gadi kopš MOSP aizstāv un veido LM un vērpj citas makšķernieku sazvērestības.... Ja nav vēl savērpis, tad noteikti savērps :)))))
27.janvāris 2014, 09:10 | links

Nesagrozi, Kaspar - Tu esi laipni lūgts pasākumā.

Pastāv gan risks, ka Tevi palūgs atstāt telpas, bet nu jau tas ir uzskatāmi pelnīti.

Akmens_Viesis, 27.janvāris 2014, 08:42

Andri, nometot visas simpātijas un „simpātijas”. Kopsapulces ir paredzētas organizāciju biedriem. Ja tas ir seminārs, pēc kura ir kopsapulce, tad to no informācijas MOSP mājas lapā saprast nevar!!!
Virsraksts „MOSP biedru pilnsapulce 2014” pēc kura skaidrojumā „Uz pilnsapulci aicinām ierasties vismaz 2 biedrus no katras organizācijas.; Uz izglītojošo sadaļu aicinām ierasties arī potenciālos MOSP nākotnes biedrus! „
Vari paskaidrot, sīkāk par šo: „Pastāv gan risks, ka Tevi palūgs atstāt telpas, bet nu jau tas ir uzskatāmi pelnīti.” Esmu kādam no MOSP traucējis izpausties, MOSP vai citu personu organizētajos pasākumos? Es pat saņēmu pārmetumus, ka vajadzēja celties kājās un teikt ja kas nepatīk. Šajā ziņā ar savu Bībeli sveša baznīcā nelienu.
Kas tad ir šis risks vai kādas darbības no manas puses paredzi uz kā pamata pelnīti? Jeb kādam mana seja neiepatiksies? Diemžēl man sanāk uztvert tevis rakstīto kā brīdinājumu, par to ja es ieradīšos, tad pēc tavām domām pelnīti, man palūgs atstāt telpas. Paldies vismaz par to.
27.janvāris 2014, 09:08 | links

27.janvāris 2014, 08:43 | links

Nesagrozi, Kaspar - Tu esi laipni lūgts pasākumā.

Pastāv gan risks, ka Tevi palūgs atstāt telpas, bet nu jau tas ir uzskatāmi pelnīti.
27.janvāris 2014, 08:42 | links

imations ... ja VSOP demonstrējot, ledus periodā, tiešā Daugavas tuvumā, makšķerēšanai sagatavotu ziemas makšķeri ar balansieri, būtu atgādinājis, ka blansieri ar trīs āķiem vēl aizien upēs nedrīkst lietot es pat nevienu vārdu netiektu ...
(Piektdiena LNT 900' sekundes pl. 8:23)

Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 15:10

Zvaigzne - Cilvēka izdarītā vērtējums atkarīgs no pašu vērtētāju tiesiskās apziņas – viens vispār neko nepamana, cits savukārt pieprasa linču tiesu.

imations, 26.janvāris 2014, 18:27

Neprasu linču tiesu, bet ja esi kļuvis populārs vai tavs mērķis ir tādam būt, tad arī apzinies ka uz tevi skatās līdzcilvēki, bet bērni mācās.

Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 19:24

A kas pa cepienu? Man kā makškerniekam "parastajam" ir patiess prieks par VSOP "uzstāšanos" TV, jo beidzot vismaz parāda dzīvu makšķernieku, arī tas mazumiņš ko teica, par nesēdēšanu vienā vietā, arī par doršību viss bija ok. Savadāk sabiedrībai ir tik daudz greizu priekš'tatu, par tā saucamjiem "blitkotājiem" ka reizēm pat jākaunas, ka pats dāds esi. Tas viss ir dēļ nezināšanas, un dīvānu spriedelēšanas. Un arī dēl dažiem indivīdiem, kas pamanās sataisīt kakas, un tad protams par to ātri vien ziņo sabiedrībā un kultivē viedokli, cik tā sedēšana uz ledus ir "prātiņu izkūkojušu" indivīdu nodarbe.
Katrā ziņā ļoti labi un man prieks, par to sizētu, tieši globāli, informatīvi. Pilnīgi pie kājas, kurš tur pusteikums vai piebilde kādam indivīdam patika vai nepatika. Neesmu neviena pusē, bet izskatās, ka kādam smagi skauž. Ejiet, runājiet, rādiet sevi, ka esat adekvāti copmaņi, kas domā ar galvu nevis ar 0.7.. Tad arī sabiedrībai būs cita attieksme kas nerezultēsies visādos debilos
likumos un normās.
27.janvāris 2014, 08:07 | links

VSOP … ja arī noklausītos, tad kāda no tā ir jēga?

Tur kur tu parādies vai raksti, pozicionē sevi kā vienīgo makšķernieku pārstāvi, ekspertu it visā, to visu var papildināt ar totālu nihilismu darbos un rakstos, ko papildina nespēja sadarboties. Pie tam pats aicini nekasīties par sīkumiem, nebūtiskām detaļām un izdomātām sazvērestībām. Tikai varbūt paskaidro cilvēkiem ko tas tev nozīmē. Ja tev patīk melot, ka tu viens pats kaut ko panāc un citi neko nedara vari turpināt. Tāpat kā tu un tavi atbalstītāji var turpināt rakstīt par to, ka pie esošā visi citi ir vainīgi.

Bet ko no tevis var gribēt, arī tavas organizācijas valdes locekļi tendenciozi pasniedz informāciju. Piemēram, Olte pēdējā raidījumā uz Baltezeru aicināja visus, nopriecājos, jo interesē Vanema lekcija, savukārt mājas lapā skaidri norādīts, ka seminārs paredzēts potenciālajiem MOSP biedriem, kas noteikti es neesmu. Jātic rakstītajam, to, ka vārdiem nav svara, pārliecinājos pēc Burtniekiem.

Savādāk, pēc savas līdzības aprakstot kādi ir citi makšķernieki, neaizmirsti, ka makšķerēšana, tai skaitā zemledus, ir sporta veids, pie tam ļoti populārs, cilvēki trenējas, piedalās LMSF organizētajos Latvijas čempionātos, cenšas iekļūt izlasē un pārstāvēt šo valsti pasaulē …
26.janvāris 2014, 23:06 | links

Ja netici ka rīkojums ir izdots, apskaties manā CL fotoalbūmā, zīmēm vajadzētu atrasties vietās kur ledus var būt īpaši nedrošs, nevis visur. Ja ta tā nav, padod ziņu.

Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 19:10

Es zinu par to piektdienas rīkojumu, pats no tava teksta tulkoju krievu valoda cita forumā.
Zīmes joprojām stāv visur, kur esmu bijs šodien. Un vietas, kur stāv zīmes, neatbilst atstatam aizliegumam. Zīmes stāv, kur viņi stāveja līdz 24.01.
Un atkartošu - oficiālās informācijas joprojām uz domes portala arī nav.

Troll, 26.janvāris 2014, 21:23[/quote]

Pacentīšos par zīmēm noskaidrot.
26.janvāris 2014, 22:25 | links

V.S.O.P. – Viss ir vienkārši, šobrīd ir tendence, ka likumdevējs (vismaz MN grozītājs) ir tas pats, kas ņemas pa ūdeņiem, līdz ar to sīkas personiskās ambīcijas tiek realizētas, kā likumdošanas normas, kas čakarē prātu visiem. Lielisks piemērs ir tie jaunie LMA makšķerēšanas noteikumi - risinājuma vispār nekāda, bet pilns ar slima suņa murgiem.
Vispirms pirms, kādam prātu čakarētu tikai par "strikozjolu cemmerētāu" vispirms vajadzētu nodefinēt, kas ir cemmerēšana tā MN, lai varētu personu sodīt par tādām darbībām – lēti pontoties un gudri runāt jau visi māk. Tā nav profesionāla pieeja, kad „kontrolētāji kļūst naidīgi”, starp citu MN 26.1., punkts arī ir izcils piemērs nevajadzīgai liekvārdībai un, ka daudz vēl MN domātājiem jāmācās.
Starp citu vai aplaužot šķērsbļitkai vienu āķi cemerēšanas iespēja pazeminās par 50% vai par 33.3%.
26.janvāris 2014, 22:00 | links

vsop
Neesmu teicis, ka copei ir jābūt kā darbam. Man personīgi cope saistās (ar lomu, vai bez) tikai un vienīgi ar atpūtu. Kā gribu tā atpūšos un kā atpūšos tā atkal gribu! :) Kurp doties tu vari teikt savējiem. Es ir liels puika un pats zinu ko daru! Tev ari neslimot. :)
26.janvāris 2014, 21:42 | links

Ja netici ka rīkojums ir izdots, apskaties manā CL fotoalbūmā, zīmēm vajadzētu atrasties vietās kur ledus var būt īpaši nedrošs, nevis visur. Ja ta tā nav, padod ziņu.

Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 19:10[/quote]

Es zinu par to piektdienas rīkojumu, pats no tava teksta tulkoju krievu valoda cita forumā.
Zīmes joprojām stāv visur, kur esmu bijs šodien. Un vietas, kur stāv zīmes, neatbilst atstatam aizliegumam. Zīmes stāv, kur viņi stāveja līdz 24.01.
Un atkartošu - oficiālās informācijas joprojām uz domes portala arī nav.
26.janvāris 2014, 21:23 | links

Ja interesanti ta musu valsts,ka nodokli jamaksa ta savejais. A ja jaglabj ieluzushais ta parvershas par kaitnieku:(

koki, 26.janvāris 2014, 20:48
Pamēģini nesamaksā nodokļus. Rezultāts ilgi nebūs jāgaida.:))

imations
Atpazīstamība uzliek savus pienākumus un ierobežojumus. Vairs nav un nebūs kā agrāk.

urmaas, 26.janvāris 2014, 20:56

Nesaki citiem ko darīt un nebūs jāuzzin kas esi, kurp doties un tālāk pilnā saraksta kārtībā.... Neviens nav vainīgs, ka dažiem strjomainiem rakstītājiem izdevumi copei iznīcina ienākumus pārāk strauji... cope nav pilsoniskais pienākums, cope ir izklaide. Jauka izklaide, bez loma garantijas, bez valsts atbildības par izklaides kvalitāti. Cope būs tāda kādu paši to kopsim un veidosim. Nevis kasīsimies par sīkumiem, nebūtiskām detaļām un izdomātām sazvērestībām, bet mērķtiecīgi dzēsot lielākos ugunsgrēkus, nelāusim izveidot jaunus un pamazām arī vienkāršās lietas normalizēsim. Tikai darbs jādara regulāri un bez stresa ;) Jums tas laikam nedre, bet ziniet, a.god. urmas, MRK utt Jauku un pārdomām bagātu JUMS vakaru :)
26.janvāris 2014, 21:09 | links

Ja interesanti ta musu valsts,ka nodokli jamaksa ta savejais. A ja jaglabj ieluzushais ta parvershas par kaitnieku:(

koki, 26.janvāris 2014, 20:48

Pamēģini nesamaksā nodokļus. Rezultāts ilgi nebūs jāgaida.:))

imations
Atpazīstamība uzliek savus pienākumus un ierobežojumus. Vairs nav un nebūs kā agrāk.
26.janvāris 2014, 20:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager