Tie ir slimi.
27.janvāris 2014, 11:44 | links
Zvaigzne – V.S.O.P. sižeta laikā nepārkāpa nevienu makšķerēšanas noteikuma burtu, par pantiem nerunājot, tur vispār nav kam piep-sties, pat no visiem teorētiskajiem aspektiem. Nepaliec smieklīgs.......
imations, 27.janvāris 2014, 10:43
kraft, man ļoti žēl ja spēj dzīvi saskatīt tikai sauž - nesauž kategorijās...
tev kā makšķerniekam parastajam ir saistoši makšķerēšanas noteikumi?
Intervijai kopumā nebija ne vainas, ja ne viens bet ... diemžēl izskatās tev šo bet būs grūti saprast.
Zvaigzne, 27.janvāris 2014, 08:43
Nu tad apgaismo lūdzu, mani un pārējos :))))
Un tev liekas pilniga normāla šī nebeidzamā veļas mazgāšana pie katra kaucik sesnitīva topika? Es saprotu, ka jūs šo to nevarat sadalīt,
Tici man, es varu saskatīt vairāk nekā tu iedomājies, bet davai ne par to:) Un ne pret tevi, ne pret vienu no šejienes varoņiem man nekas nav:) Kad būs, darīšu zināmu.
kraft, 27.janvāris 2014, 09:36
Intervijai kopumā nebija ne vainas, ja ne viens bet ... diemžēl izskatās tev šo bet būs grūti saprast.
Nesagrozi, Kaspar - Tu esi laipni lūgts pasākumā.
Pastāv gan risks, ka Tevi palūgs atstāt telpas, bet nu jau tas ir uzskatāmi pelnīti.
Akmens_Viesis, 27.janvāris 2014, 08:42
imations ... ja VSOP demonstrējot, ledus periodā, tiešā Daugavas tuvumā, makšķerēšanai sagatavotu ziemas makšķeri ar balansieri, būtu atgādinājis, ka blansieri ar trīs āķiem vēl aizien upēs nedrīkst lietot es pat nevienu vārdu netiektu ...
(Piektdiena LNT 900' sekundes pl. 8:23)
Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 15:10
Zvaigzne - Cilvēka izdarītā vērtējums atkarīgs no pašu vērtētāju tiesiskās apziņas – viens vispār neko nepamana, cits savukārt pieprasa linču tiesu.
imations, 26.janvāris 2014, 18:27
Neprasu linču tiesu, bet ja esi kļuvis populārs vai tavs mērķis ir tādam būt, tad arī apzinies ka uz tevi skatās līdzcilvēki, bet bērni mācās.
Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 19:24
Ja netici ka rīkojums ir izdots, apskaties manā CL fotoalbūmā, zīmēm vajadzētu atrasties vietās kur ledus var būt īpaši nedrošs, nevis visur. Ja ta tā nav, padod ziņu.
Zvaigzne, 26.janvāris 2014, 19:10
Ja interesanti ta musu valsts,ka nodokli jamaksa ta savejais. A ja jaglabj ieluzushais ta parvershas par kaitnieku:(
koki, 26.janvāris 2014, 20:48
Pamēģini nesamaksā nodokļus. Rezultāts ilgi nebūs jāgaida.:))
imations
Atpazīstamība uzliek savus pienākumus un ierobežojumus. Vairs nav un nebūs kā agrāk.
urmaas, 26.janvāris 2014, 20:56
Ja interesanti ta musu valsts,ka nodokli jamaksa ta savejais. A ja jaglabj ieluzushais ta parvershas par kaitnieku:(
koki, 26.janvāris 2014, 20:48