izpilddirektora Jura Radzeviča izdotais rīkojums

Noteikts paaugstinātas bīstamības periods uz Rīgas ūdenstilpņu ledus
Cik likumīga ir/bija ledus pārbaudītāju atrašanās uz ledus. Smadzeņmežģis.
23.janvāris 2014, 06:34 | links

Cilvēki no dažām iestādēm baumo, ka liegums šodien/rīt (23.01.2014/24.01.2014) varētu atcelties. :)
Nezinu vai pilnībā.
Redzēsim. :)
23.janvāris 2014, 00:28 | links

Es jau tikai tā.... domu gājiens pareizs.
22.janvāris 2014, 21:14 | links

Zvaigzne,

es taču uzrakstiju "piemēram".Bet jūs domājāt pareizi. Pirmais ledus varetu but 7 sm, pēdējais - 15 sm.

Galvenais labums no mana piedāvājuma ir tas, ka nevajag nekādus papildresursus no valsts iestādem. (Bet var but ka kaut kam vajag tieši otrādi ...).
22.janvāris 2014, 21:05 | links

Es domāju, ka nepareizi taisīt vispārēju aizliegumu un pēc tam valsts dienestiem braukt mērīt ledus biezumu. To biezumu taču var pārbaudīt jebkurš makšķernieks. Aizlieguma vieta vajag uztaisīt sodu „par atrašanos uz bīstama ledus” un noteikt bīstama ledus biezumu, piemēram 7 sm un mazāk. Ja atbrauks policija pārbaudīt makšķerniekus, tad pie reizes var pārbaudīt gan kartes, gan ledus.

Un nevajadzēs katru gadu gaidīt, kamēr ierēdņi pārbaudīs ledus, pēc tam paziņos priekšniekiem, pēc tam viņi paziņos deputātiem, pēc tam deputāti vel domas …

Troll, 22.janvāris 2014, 17:18

Pavasarī uz 7cm ledus kāptu? Uz 10cm pie niedrēm?
22.janvāris 2014, 20:32 | links

Trīs veči mērās ar krāniņiem,bet "Ušakovi " "Sidorovi"-crazy papa,mama bļūūūūz.....
22.janvāris 2014, 19:46 | links

Es domāju, ka nepareizi taisīt vispārēju aizliegumu un pēc tam valsts dienestiem braukt mērīt ledus biezumu. To biezumu taču var pārbaudīt jebkurš makšķernieks. Aizlieguma vieta vajag uztaisīt sodu „par atrašanos uz bīstama ledus” un noteikt bīstama ledus biezumu, piemēram 7 sm un mazāk. Ja atbrauks policija pārbaudīt makšķerniekus, tad pie reizes var pārbaudīt gan kartes, gan ledus.

Un nevajadzēs katru gadu gaidīt, kamēr ierēdņi pārbaudīs ledus, pēc tam paziņos priekšniekiem, pēc tam viņi paziņos deputātiem, pēc tam deputāti vel domas …
22.janvāris 2014, 17:18 | links

Urmās tu man esi dzīvs vajadzīgs :)) Tāpē šoreiz esmu VIŅU pusē :))

Bralitis, 22.janvāris 2014, 16:55

Bračiņ, Tādi kā Tu liedz man kārtējo reizi na haļavu ar vertoļotu pavizināties. :))
22.janvāris 2014, 17:04 | links

Ko Jūs par to ledu varat nemties. Ir foršakas lietas ar ko nodarboties. :)
22.janvāris 2014, 16:58 | links

Urmās tu man esi dzīvs vajadzīgs :)) Tāpē šoreiz esmu VIŅU pusē :))
22.janvāris 2014, 16:55 | links

Kuti tas francijā :) Pie mums paņem uztaisi skaļāku protestu - uzreiz ieskaitīs par nekulturālu ,Latvietim nepiedienīgu rīcību vai uzreiz dzelžus uz rokām. Ja pie mums būtu tādi protesti kā Ukrainā - visi protestētāji sēdētu ķurķī .
22.janvāris 2014, 16:54 | links

Bračiņ;)
Ja es ietu copēt tikpat "bieži" cik Tu, tad nimaz pat diskusijās nepiedalītos. :))
22.janvāris 2014, 16:53 | links

Rīt vērtēs situāciju uz lediem ap 9:30 tātad moš atcels to marazmu, vai daļēji uz dažām ūdenstilpnēm. Te raksts no riga.lv
https://www.riga.lv/LV/PostingData/News/2014/1/vertes-situaciju-uz-rigas-udenstilpnem.htm?Date=22.01.2014&Category=10
22.janvāris 2014, 16:51 | links

neiešu , aiz stūra iešu ... bet tādi kā es ir daudz - var klucī iekāpt ! Reāli vienreiz tā ir sanācis . Tā bij filozofiska smaka :)))))))))
Viss īstenībā ir labi . Atkal pierādas vecā patiesība - vienalga ko vara pateiks - nekas nebūs labi ,uzreiz spalvas gaisā ,uzreiz jābļauj,jākliedz . Bet ko tad sliktu VIŅI izdarīja ?? Saprotu, ja ar varu liktu visiem kāpt uz 2cm ledus un tiem kas grib līst krastā ar koku dzītu atpakaļ . .. tad varētu protestēt --- bet kas tad tagad noticis ? Par ko šūmēšanās? Būs drošs ledus - lūdzu - ej makšķerē . Pagaidīšu dažas dienas ,neviens nav teicis ka būs aizliegums,tieši pretēji vakar ziņās skaidri un gaiši Jūrmalas policajs teica ka ja šitāds sals pieturēsies - pēc pāris dienām varēs copēt uz Lielupes.
22.janvāris 2014, 16:49 | links

Francijā ja šādi ierobežotu cilvēktiesības uz brīvu pārvietošanos sabiedriskā telpā reakcija būtu jūtama uzreiz,nosvilinātu ne vienu vien tūkstoti vāģu un izdemolētu simtiem biroju.Labi ka pie mums nav tik daudzkrāsains kontingents ar tādu tempermentu citādi mūsu pašvaldībām mierīgi negulētos un diezvai tik neapdomīgus lēmumus vispār pieņemtu...
22.janvāris 2014, 16:44 | links

... brālīt, neej tur vairāk, citiem vārdiem, - kur tu staigā:)))))))
22.janvāris 2014, 16:38 | links

suņi rej,karavāna iet uz priekšu ... un neviens nav noslīcis :) Ledus ir jau labs,izdevās vismaz sapurināt makšķerniekus ,visi dzīvi ,tagad var copēt :)
Dzīvē kā armijā - viens sataisa sūdus - ciest dabū visi . Ir duraki kas riskē - un ... dažreiz aiziet pa burbuli - tas savukārt liek aizdomāties par varas neizdarību ja pašiem nav galvas... Viņi arī izdarīja un rezultatīvi.
Lai vai cik kulturāli mums neliktos līdzcilvēki - tik un tā poda mala gala rezultātā sabiedriskajā tualetē ir apdirsta - tas tā vienkāršāk izsakoties :))))
22.janvāris 2014, 16:36 | links

Paldies par priekšlikumiem.
22.janvāris 2014, 16:35 | links

Mexins! Jā, nevajag arī to Rīgā ne uz ielas ne uz ledus. Ja nu baigi - ta paiet uz niedrītēm..
22.janvāris 2014, 16:28 | links

... saistībā ar to, par ko balsot ir ķīselis, - ja atmet mirtina ieteiktos, citu nav. >
... būtu jāievieš vienreiz par visām reizēm tā dēvētais atsaucamo deputātu institūts - vēlētāju tiesības pieprasīt nomainīt tādu un tādu, jo ...
22.janvāris 2014, 16:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager