Par kuru biedrību ir runa?
V.S.O.P., 20.februāris 2014, 18:34
Ja domā to kurai nav norādīts ka ir copmaņu klubs tad: “Rubenes Anši”, Līgantnes Krasti
20.februāris 2014, 18:37 | links
Par kuru biedrību ir runa?
V.S.O.P., 20.februāris 2014, 18:34
Pašvaldības kaut kā man neasociējas ar makšķernieku organizāciju un pašvaldībās nav biedru. Pārējās kurām nebija norādīts copmaņu klubs neskatījos ko pārstāv. Pa manam šai organizācijai bija jābūt ar citu nosaukumu.
micuks, 20.februāris 2014, 17:50
VSOP man ir jautājums, kāpēc MOSP ir tāds nosaukts? Jo organizācijā ir biedri kuri nav makšķernieku organizācijas. Kāpēc nav kāda ūdeņu izmantotāju, apsaimniekotāju, vienalga kas, sadarbibas padome?
micuks, 20.februāris 2014, 16:35
šitas te ir laaabs: "man ir tādas pašas tiesības apgalvot, ka tu melo, kā tev kā, ka es meloju"
Jā, nudien.
Zvaigzne melo, ka MOSP melo, ka Zvaigzne melo, ka MOSP melo.
Un tā līdz bezgalībai.
Petnieks, 20.februāris 2014, 16:16
micuks- e pa dienas licenci iekasēju 9 EUR divu 14,mēneša 43EUR un no 1maija līdz 31 decembrim 100EUR, brauc un pērk
Malikis2011, 20.februāris 2014, 15:52
....
Pagaidām LPS lobē lai visu ūdeņi nonāktu pašvaldībām, ir kas LPS atbalsta.
Zvaigzne, 20.februāris 2014, 14:25
Šis gan ir populisms, pierādījumus studijā, please :)
V.S.O.P., 20.februāris 2014, 15:27
Mārtiņ, nu MOSP Māriņ ... izskaidro kāpēc atsevišķas pašvaldības jau ir pārņemušas ūdeņus? Tev ir īsta atmiņa vai vienošanās ar Sproģi, ka to ko esat teikuši pielāgojiet pēc vajadzības un apstākļiem. Tev laikam ir aizmirsušas Tautsaimniecības komisijas sēdes, LPS organizētā sēde Zemkopības ministrijā. Man šķiet ka bija viens papīrs ko LPS iesniedza Tautasaimniecības komisijai vai apakškomisijai, bet es makalatūru nevācu. Žēl ka vēl kāds kas piedalās sēdēs, kuram makšķernieki, ticētu nevar pateikt kurš dotajā brīdī no mums melo. Es zinu kas es tas neesmu, tu apgalvosi to pašu.
Zvaigzne, 20.februāris 2014, 15:40
Un miljons, tas knapi vienai upei, ko tu. Galvenais, iestāstīt sev tā kārtīgi, ka tas viss būs jāsamaksā gala lietotājam, un lai dzīvo stagnācija (un aizliegt leišiem ķert stintes, re, kā tie arī Burtnieka ezeru piedrazojuši).
Akmens_Viesis, 20.februāris 2014, 15:20