Zvaigzne-kāreiz vietējie bez noteikumiem, dūra, ķēra tīklos un ar bredeni(mazu zivju vadu) valkāja un zivis bija un pietika:D
Malikis2011, 20.februāris 2014, 15:23
Tāpēc arī tagad nepietiek...
20.februāris 2014, 15:48 | links
Zvaigzne-kāreiz vietējie bez noteikumiem, dūra, ķēra tīklos un ar bredeni(mazu zivju vadu) valkāja un zivis bija un pietika:D
Malikis2011, 20.februāris 2014, 15:23
V.S.O.P. uz ko ir balstīts tavs apgalvojums? Ir bijusi kāda aptauja? Vari noformulēt ko tad īsti grib vieni un ko otri.
Es piemēram apzinos ka pilni ūdeņi ar zivīm nav un nebūs par baltu velti. Neesmu iestājies par to ka makšķerēšanai Latvijā jābūt bez maksas.*
*Varētu būt izņēmumi, bērni, invalīdi, mazo balto zivju makšķerēšana ar bezriņķu makšķeri ... kaut kā tā.
Zvaigzne, 20.februāris 2014, 15:33
....
Pagaidām LPS lobē lai visu ūdeņi nonāktu pašvaldībām, ir kas LPS atbalsta.
Zvaigzne, 20.februāris 2014, 14:25
Šis gan ir populisms, pierādījumus studijā, please :)
V.S.O.P., 20.februāris 2014, 15:27
....
Pagaidām LPS lobē lai visu ūdeņi nonāktu pašvaldībām, ir kas LPS atbalsta.
Zvaigzne, 20.februāris 2014, 14:25
Zvaigzne-atvaino mani, bet tiešām Tev ar galvu nav viss kārtībā, vai pilnmēnes vai pavasara ietekmē, varētu jau Tavus vārdus atspēkot, bet negribas ieslīgt ilgās diskusijās par komunismu un ūdeņu apsaimniekošanu un ka mēs esam valst.
P.S.
Neņem ļaunā, bet palasot Tavus palagus redzu ka murgu vairāk par domu graudiem.
Malikis2011, 20.februāris 2014, 14:53
Es pat nestrīdēšos, iespējams kļūdos. Valsts ir kas mistisks un parastam cilvēkam ar to nav pilnīgi nekādas saistības. Komunisma definīcija skaidrojošā vārdnīcā ir ielikuši kaut kādi dunduki. Un Jums abiem ir taisnība, tev apgalvojot, ka to kas visu grib par velti ir daudz un arī VSOP, kas apgalvo pretējo. Kaut kā tā.
Zvaigzne, 20.februāris 2014, 15:04
Hehehe, un ko es bez Zvaigzneskunga darba laikā darītu?
Es te tā aizdomājos par domu graudu, ko minētais onkulis bija iemetis kādu gabalu iepriekš. Un šķiet, ka viņš un vēl pāris pilsoņi ir metušu arī agrāk un citās tēmās.
Tipa - ir bezgala slikti ķert zivis to koncentrācijas vietās, kur zivis smēdz sapeldēt no tuvākās vai tālākas apkārtnes.
Nu abet mīļie draugi - vai tad cilvēks, kurš nav gluži dumjš un kaut nedaudz saprot ko no zivju ķeršanas, vispār ķer kaut kur citur?
Kāds tad būtu pareizais variants? Sameklēt vietu, kur zivju nav, vai to ir pagalam maz un "ķert" tur?
:)
Petnieks, 20.februāris 2014, 15:06
Zvaigzne-atvaino mani, bet tiešām Tev ar galvu nav viss kārtībā, vai pilnmēnes vai pavasara ietekmē, varētu jau Tavus vārdus atspēkot, bet negribas ieslīgt ilgās diskusijās par komunismu un ūdeņu apsaimniekošanu un ka mēs esam valst.
P.S.
Neņem ļaunā, bet palasot Tavus palagus redzu ka murgu vairāk par domu graudiem.
Malikis2011, 20.februāris 2014, 14:53
basks- nav tik vienkārši tīrīt ūdeņus un audzēt zivis, ielaist, pašvaldības nevar, jo nav viņu īpašums un ieguldīt naudu nevar, daļai izdzirdot ka uz ūdeņiem būs saimnieks mati ceļas stāvu un pretojas kā var vienā vardā liela daļa grib komunismu, visu daudz un par brīvu neko nedarot:D
Malikis2011, 20.februāris 2014, 13:43
No tā, kam ir nauda, micuk. Tev ir nauda, micuk? Ahā.
Akmens_Viesis, 20.februāris 2014, 14:15
basks- nav tik vienkārši tīrīt ūdeņus un audzēt zivis, ielaist, pašvaldības nevar, jo nav viņu īpašums un ieguldīt naudu nevar, daļai izdzirdot ka uz ūdeņiem būs saimnieks mati ceļas stāvu un pretojas kā var vienā vardā liela daļa grib komunismu, visu daudz un par brīvu neko nedarot:D
runā par 29 cm vimbām- uzbaruciens zvejniekiem, protokolus lūdzu. Lai nebūtu dir.....
VANEMS, 20.februāris 2014, 11:27