Karpu copes vietas

Šī tēma ir pārcelta. Iet uz jauno vietu »
A kautkur par saprātīgu cenu un tādiem pieticīgiem noteikumiem Liepājas pusē arī ir kāda vieta kur var pavilkt karpas?Vairāk jau interesē ne man,bet vienam čomam...būšu pateicīgs ja ieteiksiet kādu labu vietu...
27.jūnijs 2009, 16:36 | links
 
pirmkart ja es braucu uz normalu karpu copi es nedzeru es braucu atpusties newis pielieties ka dazi labi.... man patik sedet ar gruntenem ar pludu tikai rudenos asarus keru uz dzivo man ar gruntenem liekas intresantak... bet tas ta par gaumi nestridas
27.jūnijs 2009, 16:31 | links
 
Par copes raidījumiem runājot vienīgais normālais raidījums ir zveja - kas makšķerē arī cilvēkiem saprotamā valodā! A olte tur tiešām izgāž tādu naudu ka nemetās, un vēl metas par baigo zivju aizstāvi! kas viņš patiesībā nemaz nav! Par copi runājot tā jau ir katram kkas savs :)
27.jūnijs 2009, 16:10 | links
 
Orest
Tikai tāpēc vairs neskatos copes raidījumus, ka tur "speci" tikai vienai iebarošanas tūrei iegāž ūdenī pāris spaiņus barības un tā trīs dienas no vietas, nu nav man sponsors un pašam sava veikala arī nav lai varētu vienā copes reizē iegāzt ūdenī 30-50 Ls, bez tam nedomā, ka Tu viens ej uz karpām ar pludiņu:)
Arī copējot pie dīķiem ( vēl vecajiem kolhozu) kuru nosaukumi te neparādās, ir ļoti daudz vīru, kas sēž ar pludiņiem nevis gruntenēm. Nu bet ķeršanas recepte jau katram sava:)
27.jūnijs 2009, 15:59 | links
 
cilvēks...Manu metodi nevar tik vienkārši izstāstīt,tāpat kā ārstēt pa telefonu nevar.Tad jāstaigā man līdz un man jāmāca.Es ar ''vaci''veselu vasaru nobraukāju uz vienu ezeru,kamēr viņš saprata un sāka finālā mani apmakškērēt.Tā jābūt,jauns puika. Es vec ķēms ar aizvēsturiskiem rīkiem varu tikai priecāties ja čomam ķeras labāk nekā man.Lai speciem veicas! Katrs no mums ir sava veida specs.Ne asakas!
27.jūnijs 2009, 15:54 | links
 
Toms...Sēdēt 3 sutkas galīgi nav vajadzigs.Galvenais ir atrast.pārējais''ģelo tehniki''.Nav jau slikti pasēdēt ar aliņu,ar ko stiprāku.Arī man patīk,ja laba kompānija.Tikai tā nav cope.Es redzēju specus ar baigiem super rīkiem,ar teltīm ar galdiem un krēsliem,varbūt arī teltī bija televīzors un meitenes.Uz galda alus,zacene,forši. Tikai zivis gan nebija.Bija trīs autiņi,arī superboilas bija,man rādija,kāds spainis.Uz smalkiem diegiem laida.Nu pilns komplekts,tikai galarezultātā''bārda''. Veči bija četri,pat markīeri bija ezerā.Pričendāļi kā nelielā copes bodē. Nu super! Ne asakas!
27.jūnijs 2009, 15:41 | links
 
Ceru ka varbūt kādreiz būšu otrais cilvēks, kas ir iepazinies ar tavu metodi :) Jo es tev pilnībā piekrītu, ka cope uz pluda ir daudz reiz interesantāka nekā uz gruntenes :) Starpcitu uz pluda arī ir grūtāk noķert normālu karpu :) Ne asakas!
27.jūnijs 2009, 15:36 | links
 
cilveks...Es domāju ka manas receptes nav galvenais priekšnosacijums.Mana metode ir interesanta,es pat teiktu unikāla.Zinu tikai vienu karpistu kas to prot pielietot','vacis''.Līdz šim nevienam neko necenšos rādīt ne stāstīt.Mana metode darbojas praktiski tikai ar pludu.Te forumā lielākā daļa laiž ar boilām,ar matiem,ar gruntenēm.Kas mani pazīst,ir redzējuši,bet nav sapratuši.Gruntene uz karpu ir pavisam cita kategorija,cepuri nost speciem,bet es negribu mācīties visu no gala.Mūžs ir ziedots karpu copei ar pludu,neko citu negribu. Gan jau atradīsies atkal kāds abdi....s kas kautko man uzmetīs,bet lai jau,neņemu galvā.No visām karpu ekspertu pamācībām neesu neko atradis kas būtu kautcik līdzīga manai metodei.Vai nu negrib,vai arī nezin,bet domāju ka negrib lai visi zinātu.Iebarot un gaidīt,tās ir pupu mizas.Arī es tā jaunībā dariju.Ne asakas!
27.jūnijs 2009, 15:19 | links
 
orests naw jau nekur ipasi tadas ansis vienigais ko es zinu bet nu tur ta citas vietas tuvuma nezinu kur ir verts 2-3dienas sedet...
27.jūnijs 2009, 14:48 | links
 
cilvēks
Palasi šo sadaļu arī tālāk, karpu ķeršanai var izmantot visdažādākās ēsmas, personīgi es ķeru uz kukurūzu un kartupeli, daļa copmaņu jau atbalsta un dikti liela pārbaudītas vērtības - kartupeli.
27.jūnijs 2009, 14:42 | links
 
Vai šeit visi veči ķer karpas tikai uz boilām? Starpcitu orest tava boilu taisīšanas metode varētu būt ļoti interesanta :) Vai nevēlies padalīties ar recepti? :) Ja nē, tad sapratīšu :)
27.jūnijs 2009, 14:34 | links
 
Lai nopietni piestrādātu pie dīķa tur regulāri jābrauc,vai arī jādzīvo klāt.Pālē esot iekšā lielas karpas,bet arī daudz čakārņu,esot problēmas ar izvilkšanu.Esmu provējis tādās vietās ņemt ar naidu uz 0,4 mon.auklu,bet lūst kāti vai norauj āķi.Kādu jau laimējas izvilkt,bet uzskatu to par brutālu padarīšanu. Tom! te taču ir tuvāk lieli monstri,kāpēc jābrauc uz Pāli? Ne asakas!
27.jūnijs 2009, 11:51 | links
 
5 ls.Aizbrauksi uz vietas-vietējie izstāstīs kur dzīvo večuks kas pārdod licenzes,un panakti ar vislaik varēja.
27.jūnijs 2009, 11:50 | links
 
un cik tur maksa visa ta padarisana un vai pa nakti tur var sedet????
27.jūnijs 2009, 09:36 | links
 
Pālē ir 2 karpu dīķi.No Limbažiem braucot pa kreisi-tajā Uģis N noķēra rekodbreksi.Par karpām-tur ir dzīvnieki ne zivis.Gadās ka nosēdi nedēļu bez copes,tas reti.Ja pie tās lietas tā nopietni piestrādā tad rezultāti neizpaliek.
26.jūnijs 2009, 19:59 | links
 
Kādi 5 gadi atpakaļ tur bija labas karpas,tagad nezinu.
26.jūnijs 2009, 19:48 | links
 
ne es nopietni prasu atsauksmes par to diki ir visadas citi saka ka sakarigs citi ka tur naw ko meklet
26.jūnijs 2009, 18:38 | links
 
Man arī bail,kautgan neesmu tur bijis.
26.jūnijs 2009, 18:28 | links
 
Sūdīgas Tev tās šņores!
26.jūnijs 2009, 15:05 | links
 
toms004...Pālē neviens necopē jo tur rauj šņores pušu!!!Ne asakas!
26.jūnijs 2009, 14:36 | links
 

Pievieno savu atbildi

Tēma ir pārcelta. Atbildēt var jaunajā vietā!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager