Karpu copes vietas

Šī tēma ir pārcelta. Iet uz jauno vietu »
un vispar Guncha kas te ar bildem vispar nevar pievienot ta par augstu ta platu ka pagajusa gadu simta ko???????
24.jūnijs 2009, 11:38 | links

AS24
Ar pludiņmakškeri kāds tur zivis ķer. Tik spinings, spinings, spinings... Ja es sāku ar 0.1 aukliņu raudiņas (vai vietējais analogs) ķert, man droši vien bārā aliņu nedotu :))))
24.jūnijs 2009, 11:37 | links

Gunti!!! man liekas ka te ir parak daudz visadu sugu zivis a karpa atvaino smird pec dunam un vietejie to nemak pagatavot ka mes ar kiplocinu uzkupinat un utt.a foreles te berni pat ker katra ezra un upe!!!!!!
24.jūnijs 2009, 11:24 | links

Var būt ir kāds iemesls,kāpēc karpu neuzskata par zivi. Var gadīties,ka viņa neļauj atīstīties pārējām zivīm. To vajadzētu uzzināt!
24.jūnijs 2009, 11:09 | links

Tas ir labs,šito vajag onkuļiem MN labojumiem obligāti!Un MK ar nav jāpērk,ja ķer karpas!Krūmos=Latvijā dūmos!
24.jūnijs 2009, 09:16 | links

sveiki copmani !! kadu laiku nebiju bijis saita nez kapec pazuda vecais profils un bildes ????Latvija ari biju kaisligs karpu copetajs,kas tagad notiek Vitkopos ???Ivars ar Peteri joprojam tur pieskata??? atbraucot uz ASV tiesi Colorado Stata biju diezgan izbrinijies kad vietejie nokerot karpas meta tas krumos !!!izradas ka karpa te ir trash fish nezinu vai ta ir tiesa bet kads man teica ja Tu atlaid karpu atpakal udeni vari dabut sodu!!!!taka karpu te par zivi neuzskata !!!!jocigi ja ?? a Latvija citur vel par kg japiemaksa lai paturetu zivi!!!!!
24.jūnijs 2009, 08:41 | links

Tur jau tā lieta ka tās kas palikušas ir dabujušas pa zobiem.Tās piemānīt ir baigi grūti,karpas ātri iemācās.Vai norāvušās no āķa,vai atlaistas,tām augstākā izglītība. Es pašlaik tādā dīķī copēju.Vispār jau intresanti,it sevišķi ja izdodas kādu piemānīt.Ne asakas!
23.jūnijs 2009, 14:06 | links

Izklausās pēc tirgus pārpalikumiem tajos dīķos.Un vēl jāmaksā!
23.jūnijs 2009, 09:55 | links

vakar biju ALBERT dikos viena noravas, un viss visu dienu nosedeju.,makskjernieki kas makskereja blakus citos dikos teica ka sogad nemmaz nelaida karpas ieksa tapeec neviens negrib makskereet, peeter dikos labi njem gan karusas, gan karpas,..
23.jūnijs 2009, 09:37 | links

ArI man šorīt izdevās vienu karpiņu piemānīt.5.30min paņēma uz ''klimpu''kā es sacītu,bet moderni uz boilu,paštaisītu. Sieva saka ka varēja būt liielāka,bet ganjau.Domāju ka dIķī kurā izvilku lielākas arī nav.Parasti no 5kg.līdz 7kg.bet šoreiz biki lielāka,8,600kg.Vispār šorīt vajadzēja večiem būt labai copei,jo karpas rosījās dūšīgi.Es septiņos aizbraucu mājās jo pietiek,lai paliek arī citai reizei.Ne asakas!
21.jūnijs 2009, 13:32 | links

Uz atklāšanu tur sabrauc pa 300 copmaņu dienā.No katra 8ls.,tāpēc jau var lekties.Sākumā naudu iekasēt brauca ar veco ''Iž'',tagad ar jaunu džipu.Baigi sūgīgs bizness,knapi var galus savilkt.Lai dievs dod muļķus baru bariem,tad būs maize gadu gadiem!
20.jūnijs 2009, 18:34 | links

Tas cepumus pārēdies saimnieks ne sūda nesaprot no sava biznesa.Un kāda s..a pēc viņš gaida,lai iet gulēt ar vistām reizē.Vispār cik lasu pa tām "Udensrozēm",izklausās baigā "paradīze"!Ir jau kuriem patīk tādas pelķes un kas tas pa laiku 20,00,vai ta bērnudārzs beidz darbu?
20.jūnijs 2009, 15:09 | links

Carpz...Pilnīgi piekrītu ,bet jābūt arī iekšā zivīm un kautcik samērīgai cenai par copi.Ir jau arī dīķi kur nevar atkauties no gribētājiem kā piemēram ''Ūdensrozes'' un saimnieks var lekties.Man draugs vienreiz tur bija un vakarā nokavēja 5 minūtes,kautgan beidza copēt 20 vakarā. Tikai iešana aizņēma tās piecas min,bet saimnieks lamājās ka katra sūda pēc te viņam nav jāgaida.Tā arī čoms tur vairāk nebrauc.Tā jau ir...nauda bojā cilvēku.Ne asakas!
20.jūnijs 2009, 12:52 | links

lauva233,
Prātīgs ezera saimnieks uzklausa savus potenciālos viesus, nevis mēģina ar viņiem strīdēties. ;) Copmaņu atsauksmes un vēlmes ir svarīgas, ja vēlies lai tava copes vieta būtu labi apmeklēta. Atliek tikai izlemt vai svarīgāks ir ilgtermiņa vai īstermiņa ieguvums.
20.jūnijs 2009, 01:04 | links

Jurix,
iesākumam paskaties:
http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/158/?sort=desc&p=8
un pašķirsti uz priekšu un atpakaļ
19.jūnijs 2009, 14:02 | links

jurix;Izdari tā-palasi tēmu daudz atpakaļ,vai labāk-uzraksti www.Google.lv un ver vaļā,meklētājā ieraksti "karpas",meklēt un tev pa karpām izmetīs visu kas saistīts ar šo vārdu.Uzzināsi vairāk,kā spēsi sagremot.
19.jūnijs 2009, 11:28 | links

Ko Jūs piesējāties vienam Vipēdes ezeram?Ezers ir skaists un karpas arī tur pietiek,ja negribas maksāt par telti,jāsēž visu nakti pie makšķeres un viss.
P.S.Varbūt nedaudz neatbilst tēmai,bet tas ir mans viedoklis.
19.jūnijs 2009, 11:01 | links

zini es bishk nesapratu
19.jūnijs 2009, 10:32 | links

Sāc vārīt kartupeļus,pēc tam tikai jāmakšķerē.
19.jūnijs 2009, 10:30 | links

plz varat pateikt uz ko keras karpas un ar ko var piebarot
19.jūnijs 2009, 10:24 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma ir pārcelta. Atbildēt var jaunajā vietā!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager