Brekši

Es paņemtu tikai granulas un aplitu ar verdošu ūdeni, tik daudz lai ūdens nedaudz pārklātu granulas. Būtu jau labi smaciņai pielikt kādu atraktoru klāt bet pietiks tāpat.
24.jūlijs 2010, 16:49 | links
 
sveicinati, varbut kads var palidzet !
Taatad taisos shonakt uz breksi paseedeet.
Nopirku gruubas, skjltos zirnjus, miezhu putraimus, un auzu parslas, ir arii kombikorms -granulas ...
Doma ir likt to mantu barotavaa....
Ko no taa visa likt tajaa bariibaa ?
Kaadaas proporcijas???
Var visu kopaa variit ?
ja ne tad aptuveni cik ilgi variit taas frakcijas .
PAldies, ja kads zin !
24.jūlijs 2010, 15:48 | links
 
Brauns, viss dambis ir darbības lauks Ikšķilē, vietas maini rezultāti - īpaši nemainās, pliču armija.

Aiz Meidropa uz Ogres pusi labu gabalu ir baigais dolomīta sēklis, tur nav jēga ķert, jāmeklē dziļākas vietas ar straumi. Iesaku iet aiz Laivu bāzes uz saulkalnes pusi, tur ir straume, un metiena attālumā arī dziļums nopietnāks. Populārākā vieta laikam ir "Pie bērza" :D, tas ir kur tās pāris metāla laivu garāžas, tur ik pa brīdim labi lomi ir. I rauda smuka, i breksēni piestaigā.
23.jūlijs 2010, 08:46 | links
 
Brauns, iesaku vietas meklēt straumē, labi rezultāti tagad ir pie Aizkraukles un Ķeguma :)
22.jūlijs 2010, 12:58 | links
 
Vai kāds var ieteikt labu brekšu copes vietu Daugavā netālu no Ikšķiles? Citi sēž uz dambja, citi pie Ogres... Vakar pats pamēģināju aiz Meidropa, likās smuka vieta, bet pat nevienas copes...
22.jūlijs 2010, 11:57 | links
 
beidzot atradu pasu labako esmu-parasto motili-vakar rit veseli 13 breksi virs kilo un viens eksemplars ap 2kg un divi eksemplari kurus palaidu vala ap 400gr! tas tarps laikam vinam loti garso
22.jūlijs 2010, 11:09 | links
 
Ķiploks (izspiests ķiplokspiedē),sāls,dille un mazliet lauru lapa un maltie melnie pepperi.Samaisi ar nedaudz augu eļļu,apstrādā ar to visu zivi,un pēc kādas 1-2 h liec cepeškrāsnī.Varbūt visiem neder,bet vēl nezinu nevienu kam nav garšojusi šādi pagatavota zivs.;)
21.jūlijs 2010, 19:38 | links
 
kaa labaak pagatavot 1,5-2kg breksi?
p.s.
atskaitot kuupinaat
21.jūlijs 2010, 10:22 | links
 
Vakardien, negaisa laikā sāku kātus kārtot un gatavojos uz brekšiem aizbraucu ap pl 17:00 uz pie rīgas baseina 600-700 x4 dabūju, tiesa nācas braukt prom pl 20:00
19.jūlijs 2010, 13:54 | links
 
lauka lietus paradijas-braucu uz breksu copi-iebarota vietina-par rezultatiem uzrakstisu
18.jūlijs 2010, 15:44 | links
 
a man intresants jautajums,vai uz garnelem ar breksi keras,vai krevelem???redzeju,ka vietejie tos stuke uz esmas un ko tad ker ar to esmu ,ja ne breksus uz gruntenes???
18.jūlijs 2010, 09:59 | links
 
Tā tur tai Ciemupē ir vienmēr,kā iestājas karstums sākas zacepi un zivju ar nav!!!!Jāgaida kad nometīs ūdeni un jāmeklē bedres!!!
18.jūlijs 2010, 09:51 | links
 
Sveiki!varbut kads var man paskaidrot,kapec pie Ciemupes Daugava praktiski pazudusi breksu cope-un ta katru gadu,ka iestajas julija menesis ta viss cope pazud-izmeginaju viss ko esma un iebarojamos-tuksums...un par so breksu pazusanu taj apvidu izbriniti vairaki satiktie copmani,bet sakot no maja lidz julijam cope ideala-varbut neapgrozas lielos dzilumos???iebarosana nelidz klusums!varbut verts pameginat hesam otra puse netalu no Jaunjelgavas,varbut kads tur cope,ka sokas ar copi un ja kads velk pie ciemupes breksus ,tad pastasti,kas jamaina cope,ka man sai menesi tai vieta klusums???
17.jūlijs 2010, 00:02 | links
 
Asarīši vienmr lielos pavada,zin ka uz haļavu var uzēst
13.jūlijs 2010, 19:27 | links
 
Rekur ira puiki...jaunais lielaakais veikals kas top pašlaik!!! http://www.albakors.lv/
13.jūlijs 2010, 10:39 | links
 
Vakar no 22.00 līdz 01.30 pasēdēju uz breksīšiem. Barībā saulespuķu spraukumi+kukurūzas pārlslas+NG lielais breksis + Senses club 3000 breksis + melase. Rezultātā ik pa stundai pieteicās pa 1. kg. breksim. Bildes albūmā.
11.jūlijs 2010, 11:51 | links
 
Re kā ir..ierauj vakarā mazo un atveras atklāsmes laidara vārti.:)Nu labi - mana recepte barības apjoma palielināšanai (pats lietoju plānotās copēs uz visu dienu,-vakarā sataisos,no rīta laižu skaldīt).Piemēram:Ja no rīta brauc copēt,vakarā paņem tos pašus kukurūzas putraimus, uzvāri/uzbriedini,un tad kad gatavi, kārtīgi noskalo smalkajā sievas virtuves sietā, - tā lai izskalojas viss klīsteris pa tīro, un paliek tikai smukie kukurūzas graudiņi.Pievieno uz nakti kādu saldo atraktoru/aromātu pēc paša izvēles un kārtīgi izmaisi. No rīta pie upes/ezera ieber savā traukā sauso veikala barību (šajā variantā var droši ņemt ļoti aromātisku un spēcīgu,galīgi lētās varbūt labāk ne - skatoties pēc $ makā un iekšējām sajūtām) un nelej klāt ūdeni, bet gan pamazām pievieno to mitro kukurūzas graudiņu masu (daudzumus skaties pats pēc sajūtām) un PAMAZĀM kārtīgi maisi visu kopā.Ja liekas ka pietiek,bet barība par sausu,var nedaudz arī ūdeni piešaut klāt.Ja par mitru - pats vainīgs,tātad sasteidzi procesu.:)Katrā ziņā divas lietas - sākumā līdzi jābūt barības līmei, ja proporcijās pārcenties, un izrādās ka sausās barības par maz.Vai ideālajā variantā jābūt sausās barības rezervei lai tāpat vismaz kaut ko saglābtu nepareizi samaisot. Un ar šito maisījumu pirms copes uzklāj kārtīgu galdu (pēc fīderēšanas pamatiem) un tad sēdi tāds,pilnīgā totālā pačotā,koķeti miedz ar aci blakus sēdošajam "putriniekam" un rauj vaļā zivju slūžas,protams ja esi pareizajā vietā.;) Es gan ar šādu maisījumu vairāk cenšos uzklāt pamatgaldu, un tad turpinu ar tīro veikala barību. Īsāk sakot - ne asakas.:)
10.jūlijs 2010, 01:32 | links
 
Ērgili, tev taisnība.
Vienīga reize, kad man veicās labāk kā vietējiem bija ar Sensas iebarojamo. Pārējās ar Salmo un NG bija nedaudz švakākas kā vietējiem (jāzin jau arī labākās vietas kur iemest).
9.jūlijs 2010, 15:42 | links
 
"kormuškā" jābūt kautkam ļoti labam, lai breksim nekārojas to, kas jau ir kā dubļi uz grunts, bet kaut kas īpašs, tad jau atnāks pie Tevis ar ciemos.... :)
9.jūlijs 2010, 15:22 | links
 
Barā sēdēt jau ir grūtāk.Jāvilina vienam no otra zivis nost.:)Savu pleķīti tāpat jāpiebaro, nemetīsi taču turpat kur blakussēdošais konkurents.:)
9.jūlijs 2010, 15:14 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager