Re kā ir..ierauj vakarā mazo un atveras atklāsmes laidara vārti.:)Nu labi - mana recepte barības apjoma palielināšanai (pats lietoju plānotās copēs uz visu dienu,-vakarā sataisos,no rīta laižu skaldīt).Piemēram:Ja no rīta brauc copēt,vakarā paņem tos pašus kukurūzas putraimus, uzvāri/uzbriedini,un tad kad gatavi, kārtīgi noskalo smalkajā sievas virtuves sietā, - tā lai izskalojas viss klīsteris pa tīro, un paliek tikai smukie kukurūzas graudiņi.Pievieno uz nakti kādu saldo atraktoru/aromātu pēc paša izvēles un kārtīgi izmaisi. No rīta pie upes/ezera ieber savā traukā sauso veikala barību (šajā variantā var droši ņemt ļoti aromātisku un spēcīgu,galīgi lētās varbūt labāk ne - skatoties pēc $ makā un iekšējām sajūtām) un nelej klāt ūdeni, bet gan pamazām pievieno to mitro kukurūzas graudiņu masu (daudzumus skaties pats pēc sajūtām) un PAMAZĀM kārtīgi maisi visu kopā.Ja liekas ka pietiek,bet barība par sausu,var nedaudz arī ūdeni piešaut klāt.Ja par mitru - pats vainīgs,tātad sasteidzi procesu.:)Katrā ziņā divas lietas - sākumā līdzi jābūt barības līmei, ja proporcijās pārcenties, un izrādās ka sausās barības par maz.Vai ideālajā variantā jābūt sausās barības rezervei lai tāpat vismaz kaut ko saglābtu nepareizi samaisot. Un ar šito maisījumu pirms copes uzklāj kārtīgu galdu (pēc fīderēšanas pamatiem) un tad sēdi tāds,pilnīgā totālā pačotā,koķeti miedz ar aci blakus sēdošajam "putriniekam" un rauj vaļā zivju slūžas,protams ja esi pareizajā vietā.;) Es gan ar šādu maisījumu vairāk cenšos uzklāt pamatgaldu, un tad turpinu ar tīro veikala barību. Īsāk sakot - ne asakas.:)
10.jūlijs 2010, 01:32 |
links