aa tad labi Viepli kameer aukstuma aaraa neahota saldeet mantiibu-vajadzees riit paoshnaaties netaa , a to jau needlu nekas nav pasuuutiiits-taa i pirksti niez man:D:D:D
a no ebaya un pie tam Asv laiakmbaigi ilgi suuutiiisies prece ja?duraks kad pasuutiju tad man tikai pieleca ka vajadzeja no tuvaaka tirgonja kert......
faktiski kāda starpība mans puika piereģistrējās com bez problēmām Es savos pirmsākumos dabūju gaidīt paroles apstiprinājumu pa pastu.Tas bija Vācu e-bay tagad laikam ir vieglāk.
atradu tīri sakarīgu Poļu veikalu Fishing-Mart.com.pl!!!!Pasūtīju aukliņas un vel visādus sīkumus,cena par shipingu arī 17eiro!tikai viena nesaprašanās sanāca-pasūtīju arī makšķerkātu,tā nebija uz vietas,bet beigas viss nokārtojās:)
varbuuut kaads zin vai ir redzeeejis kas netaa tirgotu Humminbird fishin buddy 120
un sutitu uz Lv ne pa 70$:(?
ja nav gruuti, luuudzu uzraxtat, visu dienu atmekleejos, neko neatradu!
nju vot tur jau ir taa lieta-visa gribeshana pec taaa fishin budija pargaja kaa ieraudziju cenu par sutishanu::D:D:D
a vai tad krievu lapas sutis uz LV-es cik esmu dzirdejis nesuuutot vinji!-vai tad suta?
vakar visu dienu atmekleejos netaa - neatradu nevienu kas sutitu eholoti uz LV pa normalam naudaam!
3gabaali ebayaa sutija pa 70$ un vel dargak-psec kaukaads!kaadam mosh ir gadijies atrast kadu kaursh sutitu uz LV?