Varbūt kāds zin Kurš veikals izplata Storm produktus? Interesē šāds vobleris.
5.augusts 2020, 20:20 | links
Es prasīju tiem, kas ir. Tu foruma diskusiju neveicini.
bio-r, 2.jūlijs 2020, 21:35
Crazy [02.07.20]: bio-r [17m]: Kāds ir no eboat kādreiz dabūjis atlaidi? Nu teiksim 15% ? Uz 20% baigi nemaz.neceru.Man kolēģis sūtīja skyline kātu ārpus lv un sanāca krietni lētāk
Ir tā, ka esmu gatavs nokomplektēt spiningu summā uz ~400 eur, domāju, ka būtu gatavs pirkt Latvijā, eboat var dabūt gan manu noskatīto spoli, gan kātu.Es ar vienreiz biju pie viņiem pēc paliela pirkuma, kad pie kases pajautāju mazu atlaidīti.... Ieplēta acis un ar to beidzās
bio-r [02.07.20]: Kāds ir no eboat kādreiz dabūjis atlaidi? Nu teiksim 15% ? Uz 20% baigi nemaz.neceru.Es ar vienreiz biju pie viņiem pēc paliela pirkuma, kad pie kases pajautāju mazu atlaidīti.... Ieplēta acis un ar to beidzās
Ir tā, ka esmu gatavs nokomplektēt spiningu summā uz ~400 eur, domāju, ka būtu gatavs pirkt Latvijā, eboat var dabūt gan manu noskatīto spoli, gan kātu.
Kāds ir no eboat kādreiz dabūjis atlaidi? Nu teiksim 15% ? Uz 20% baigi nemaz.neceru.
Ir tā, ka esmu gatavs nokomplektēt spiningu summā uz ~400 eur, domāju, ka būtu gatavs pirkt Latvijā, eboat var dabūt gan manu noskatīto spoli, gan kātu.
bio-r, 2.jūlijs 2020, 21:19
jorsiks [03.06.20]: Sveiki,lūdzu iesakat kādu internetveikalu kur var pasūtit Rapala voblerus? Mums latgalē nau izvēle!Ja ir tad cena!jebkura Rapala interesee vai meklee kko speciālu? man daudz Rapalas ko nelietoju, ja ir interese tad uzraksti 28232329 watsapp, sabildeešu
jorsiks [03.06.20]: Sveiki,lūdzu iesakat kādu internetveikalu kur var pasūtit Rapala voblerus? Mums latgalē nau izvēle!Ja ir tad cena!Es pērku feisbukā, rapalas grupā, tur var atrast visu ko vajag! Te būs saite...