Es sūtu no lureshop.eu, 2 dienu laikā prece pakomātā, nekad problēmas nav bijušas
24.februāris 2018, 19:32 | links
ir kāds kaut ko sūtījis makšķerēšanai no wish.com? es pāris sīkumus pasūtīju, redzēs, kas atnāks. Pēc atsauksmēm esot labs.
belijs23, 19.oktobris 2017, 19:49
Tikko aljikaa pasuutiiju kastking sharky 2 prieksh gruntenes. Ir kadam pieredze?
MartinsSi, 8.septembris 2017, 17:22
@MZE
es ar esmu pircis daudz un dikti (gan Ebrejā, gan amazonē, gan alie gan vel dazhos citos kjiiniehsu un japāņu veikalos), parasti ir bijis bez problēmām. Bet atminja paliek tieši tie gadījumi kad kautkas noiet greiz un tad tā pišļa ir diezgan liela. nu negribu es kaukādam krāpniekam uzdāvāt savu naudu prosto tak un viss. vienkārši ar to ir jārēķinās ka katram var pienākt tāds gadījums kad būs jāpacīnās lai savu naudiņu dabūtu atpakaļ par nesaņemtu pakalpojumu/preci tas ar viss.
ramex, 8.septembris 2017, 10:03
Padalies pieredzē!... Ko tad Tu tādos gadījumos īsti dari, lai to piķi dabūtu atpakaļ?...
L_John, 8.septembris 2017, 14:14
@MZE
es ar esmu pircis daudz un dikti (gan Ebrejā, gan amazonē, gan alie gan vel dazhos citos kjiiniehsu un japāņu veikalos), parasti ir bijis bez problēmām. Bet atminja paliek tieši tie gadījumi kad kautkas noiet greiz un tad tā pišļa ir diezgan liela. nu negribu es kaukādam krāpniekam uzdāvāt savu naudu prosto tak un viss. vienkārši ar to ir jārēķinās ka katram var pienākt tāds gadījums kad būs jāpacīnās lai savu naudiņu dabūtu atpakaļ par nesaņemtu pakalpojumu/preci tas ar viss.
ramex, 8.septembris 2017, 10:03
ne ko jaunu nepateici
vlDream, 8.septembris 2017, 06:25
Brīnos cik visi te bailīgi un ar mega bēdu stāstiem. Ir ļoti daudz kas sūtīts no amazones, ebay, alibaba un vēl kaudzi LV un ārzemju veikaliem.
Daži jau te skaidro un mierina, bet kaut kā joprojām TĀDA neticība. :)
Gan paypal, gan karte ir totāli ok. Tas ir absurds teikt, ka nemaksājiet ar karti internetā jo nedroši.
Kā jau ar visu dzīvē - domājiet līdzi un paskatieties, kas par veikaliem un kādas atsauksmes.
Amazone, ebay un citi milži ir ar ļoti labiem mehānismiem ja nu kas nobrūk (pazūd pa ceļam, tirgotājs notinas utt).
Problēmas vienmēr ir ar tiem mazajiem interneta kantoriem, kas ir 4 mēnešus veci ar brīnumaini labām cenām (-21% ir tipiska "atlaide" salīdzinot ar konkurentu).
Visvairāk problēmu sanācis kad gribēju ietaupīt un pirku datorpreces vietējos "kaktu" kantoros. Teiksim maxpro.lv vai 2u.lv, kur cilvēki visu dara bez pavadzīmēm, piegādā kaut kāds Jurka savā opelī un nauda tikai skaidrā. Riskēt jau var, bet ne ar ko lielu un dārgu.
Vēl viens padoms ir paskatīties vai interneta veikalam ir drošības rīki (SSL sertifikāts). Tas ir vai pirms pašas interneta adreses ir rakstīts - Secure zaļā krāsā ar mazu slēdzenes ikonu.
Tas nodrošina, ka veikals nopietni attiecas pret maksājumu drošību un, ka tavi kartes dati nenoplūdīs kādā Ķīnas datu bāzē.
Teiksim amazon.co.uk tāds ir, arī 1a.lv tāds ir, bet manis minētajam maxpro.lv tāda nav. Secinājumi skaidri :)
Domājiet līdzi un viss būs ok.
mze, 8.septembris 2017, 00:22
ramex [07.09.17]: ramexJā ar ebayu tā ir. Visvairāk dod pa nerviem ka viņiem pat primitīva epasta nav. Tikai caur reģistrētu iebildumu kur neko nevar saprast. Reizēm adod dienas laikā naudu, citreiz mēnešiem lūdzies.
bez liekas jezgas ir maigi teikts, man nācās nop*(*(&ies apmēram pusgadu lai dabūtu savus 35 eur atpakaļ (ebay pārdevējs pazuda, mantu neatsūtija (1 mēnesis), ebay supportam noreporteet var tikai pēc 2 nedeļjaam ja selleris neatbild uz kleimu, ka kaukas nav atnaacis, tas murmulis uz pirmo kleimu kautko atbildeeja un pazuda itgo viss jau izstiepies uz 2 mēnešiem. pēc reporta ebay sports neko nevar izdariti tur ar kaukaadas 2 nedeļjas zipaajas. tad girezos pie paypal tie nosākuma sūtija atpakalj uz ebay es shiem atpakaļ visu saraskti no ebay supporta utml. Beigas ar kaadu meenesi pusotur sanaca kopa tas viss. Nēn unaudu dabūju atpakaļ bet apgalvot ka tas ir viegli un bez jezgas :D nu es tā neteiktu :)
Nu gan sadzejots! Un nav bijis slinkums!:) Mana posta sāls bija pagalam vienkārša- msksājot ar paypal, vari justies mierīgi un droši, un būt pārliecināts, ka bez liekas jezgas dabūsi savu piķi atpakaļ.
raihs, 7.septembris 2017, 14:31