Tīkli iekšējos ūdeņos, bāleliņu izpildijumā, galīgi nav ok. Bet es tev par to, ka "gudras galvas" grib aizliegt velci kā ļoti produktīvu metodi. Spriežot pēc atskaitēm velce nav nemaz tik rezultatīva, vismaz lielākajai daļai velcētāju. Toties džigotāji un DeSotāji par lomiem nesūdzās. Vot interesanti kāpēc šos copes veidus neskar liegums. Varbūt tāpēc, ka paši "gudrās galvas" ar to nodarbojāš? :)
urmaas, 20.jūlijs 2015, 21:47
Esi izcils čīkstētāju paraugs))) Un pilnīgi neizproti ne situāciju Latvijas iekšējos ūdeņos, ne atpūtas makšķerēšanu kopumā!!!
Skarbi, bet fakts...čīkstētāju(apbižoto) pie mums LV ir ļoti daudz...un viens otru atbalsta!!))) Turās...es neesmu ar Jums)))
millakalns, 21.jūlijs 2015, 19:23
Pirms nolaidies līdz sava čoma Baloža līmenim pastāsti man kā nezinītim kā Tu izproti atpūtas makšķerēšanu kopumā?
Manā izpratnē makšķerēšana ir atpūta nevis ģimenes pabarošanas veids. Man patīk aizbraukt pie upes, vai braukt pa to. Ja braucu uz divdienīti un vairāk tad neiztrūkstoša ir zivju zupa. Un tagad pastāsti man, kā es varēšu pie upes uzvārīt zivju zupu, ja tavs čoms Balodis ir PRET zivju sadalīšanu copes laikā? Tas neko neizsaka, ka es esmu beidzis makšķerēt un badapātagas ir pieslietas pie tuvējā koka. Makšķerēšanas reizi tak nodefinēt nav iespējams. Tā ir katra paša apziņā. Bet inspektors to var definēt pēc saviem uzskatiem.
Ar iekšējo ūdeņu situācijas izpēti un nepieciešamajiem uzlabojumiem, lai darbojās KOMPETENTAS personas. Nevis jebkurš čaiņiku tirgotājs.